- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
:))))tmm canım sen nasılsın
amin amin ben ilk iki günü yicem malesef ne güzel tecvit mi öğreniyosun maşallah sana bende bi ara başlamıştım da bazı terslikler oldu bıraktım malesef çok yıllar geçti üstünden şu an tek yasın okuyabiliyorum
Ne güzel ... Çok canim çekti bi anda....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok ayıp dedikodu mu yapıyosunuz kızlarama onun bir tane çocuğu var ikincisi için uğraşıyodu
çok ayıp dedikodu mu yapıyosunuz kızlarama onun bir tane çocuğu var ikincisi için uğraşıyodu
ayy ne dedikodusu :)))
bi keresinde ona da söyledim "ben senden hçbişey anlamadım" diye cidden bir sürü şeyi aynı anda yapıyordu sürekli durumu degişiyodu yetişemedim hızına dedim ona daaa :)))
ewet cnm tecvide gidiyorum biraz yavaş ilerliyorum işten dolayı çok zamanım olmuyo çalışmaya ama buna şükür öğrendim yaa
kim bu kız yaa merak ettimmm kimden bahsediyosunuzzzzz
iyiyim canım ya ne olsun işte iş güç koşturmaca sen nasılsın?
valla ben nasılım bilmiorumki canım adet oldum bittim derken bi gebelik testiyle dünyam şaştı ikinci çizgi çıktı gittim kan verdim bakalım sonucu bekliorum ama dua edin inş. bebek deildir kızlar ben geçen ay çok ilaç kullandım korkuorum oyuzden inş bu ay allahım nasip eder
valla ben nasılım bilmiorumki canım adet oldum bittim derken bi gebelik testiyle dünyam şaştı ikinci çizgi çıktı gittim kan verdim bakalım sonucu bekliorum ama dua edin inş. bebek deildir kızlar ben geçen ay çok ilaç kullandım korkuorum oyuzden inş bu ay allahım nasip eder
Kizlar benm gecen ay adetim 10 gun gecti devlet hastanesi polikistik gibisin dedi cok ta ilgilenmedi inofolic ve diaformin verdi inofolic duzenli kullandim ama diaformin mahvetti beni 10 gun kulladim sadece bugun adetimin 16. gunu ozel hastaneye gittim bakti iki overde polikistik dedi ama 21 mm cok guzel bi yumurtan var gun asiriya basla dedi iki overde polikistik ama yumurta cok guzel gelismis dedi insallah bu ay gelir bebegim
Uzun yazdim hakkinizi helalnedin
aaaaaaaaa hadi hayırlısı canım ya bende merak ettim bak keşke tekrar idrar testi yapsaydın eğer çıkıyosa vardır mutlaka
hayırlısı olsun hakkında cnmmm inşallah gelir bebeişin ramazanın bereketiyle
kim bu kız yaa merak ettimmm kimden bahsediyosunuzzzzz
Kizlar benm gecen ay adetim 10 gun gecti devlet hastanesi polikistik gibisin dedi cok ta ilgilenmedi inofolic ve diaformin verdi inofolic duzenli kullandim ama diaformin mahvetti beni 10 gun kulladim sadece bugun adetimin 16. gunu ozel hastaneye gittim bakti iki overde polikistik dedi ama 21 mm cok guzel bi yumurtan var gun asiriya basla dedi iki overde polikistik ama yumurta cok guzel gelismis dedi insallah bu ay gelir bebegim
Uzun yazdim hakkinizi helalnedin
tekrar yaptım yine ikinci çizgi çıktı yok yaa bu işte bi iş var anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?