- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
özgeeeee bak kimse yok derken topik doldu :))
a.s eses muhabbet ediyoz öylee :)
kimi heyecanlı kimi yorgun kimi halsiz anımızı paylaşıyoruz işte :)))
sen nasılsın ?
nasıl oldu acaba o cıft cızgı bızdede ole olsa nasıl sprız olmstr pekı bsy sorcm hastalık bıtımı neden test yaptn nasıl yaptn
:))))ahahha ysmnkr valla hiç güleceğim yoktu soru yağmuruna tuttu beni
canım ovl testinde adetimin 3.günü yapmıştım çift çizgi çıktı soraki günlerde çift çıkınca şüphelendim yaptım
aa demek adetken yumurtladın, adet öncesi ilişki olmuşsa olabilir tabi gebelik, öyle hamile kalan çok var cidden. hayırlısı inş güzel haberlerini alırız
aa demek adetken yumurtladın, adet öncesi ilişki olmuşsa olabilir tabi gebelik, öyle hamile kalan çok var cidden. hayırlısı inş güzel haberlerini alırız
yok öyle değilmiş o hamileymiş zaten üstüne görmüş adet oldum diye dr a gitmiş klomen vermiş doktor tabi özgede hamile olup olmadığını bilmeden kullanmış şimdi hamileysem diyo bebeğe sakıncası olmuştur diyo 4-5 tane içti galiba ayyyyy kusura bakma ya umarım anlaşılır yazmışımdır
bence sen hamilesin ama umutlandırmak istemem canım yaaaaaaaaa sonucu bi an önce öğrennnnnnnnn
cnm artık o yumurtlamamı gebelikmi bilemioruz adet öncesi elbette ilişkim oldu geçen ay zaten ank.daydım ama adetimin 15.günü gelmiştim ondan sorada düzenli bi şekilde olmuştu artık ne zamn tutttu ne oldu bu neyin nesi inanki bilmiorum kafam çok karışık
paso yiyip içiyorum psikolojik sanırım
buradaki yorgun halsiz kişi benim heyecanlı kişide uhibbuke didoş ve özge :))
Eses07************** 16 temmuz beklemede
sölerim uhibcim biliosun:)
naslsınız kızceler
buyrun kahwe içelim
Eki Görüntüle 1170720
Dun esim sirnasti sinirliydim ona istemedim suan o kadar pismanim ki :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlısı cnm bi sene oldu bebeği öle çok istiorumki rabbim bilir ama adet olduktan sora umutlar temmuza kaldı derken ona görede ilaç kullanırken şimdi inş.gebeyimdir diyemiorum sakat olabilme ihtimali beni mahfedio o yüzden taktir rabbimin ne diyimki
afiyet olsuun :)
tamam güncelliyorum hemen :)
afiyet olsun daa kahve yanında karpuz muuu :)
Eki Görüntüle 1170739 Eki Görüntüle 1170740
:)))sorma yaa bizi bekliolarmış canım arkadaşlarımm :)
afiyet olsuun :)
yok valla halsiz derken kendimi kastediyordum :))
tamam güncelliyorum hemen :)
beklemedeyiizzz:)
kromozomumm senin bat dündü naptıın ?
afiyet olsun daa kahve yanında karpuz muuu :)
geçmişi düşünüp stres yapma demekki o zaman nasp degilmiş yarıninşallah olur
cnm k.bakmada ılgımı cektı o yuzden
canım maalesef oldum ben.. bugünde doktora gittim..gebeliğe engel bir şey yok dedi. ama 18 mm miyom var küçük bir tane. engel olmaz dedi. bende nolur nolmaz onun için soğan kürü mü yapsam diyorum bilemedim :44:
ayy karnım acıktıııııııııııııııııııııı
Atla gel kuzum Alanya kac km yer ?
ayy karnım acıktıııııııııııııııııııııı
aaa bilmiyodum adet oldugunu hakkında hayırlısı olsun bak ne güzel en azından bi sorun ykmuş için daha da rahatlamıştır sanırım :)
soğan kürünü ben kist varken yaptım işe de yaradı sonuçta zararıda yok tab yine de sen bilirsin
yeni bat ne zaman ? güncelleyelim mi ?
yok canım yaaa nie kusura bakıyım sorma şeklin hoşuma gitti ondan yazdım öle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?