Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

nasıl oldu acaba o cıft cızgı bızdede ole olsa nasıl sprız olmstr pekı bsy sorcm hastalık bıtımı neden test yaptn nasıl yaptn

:))))ahahha ysmnkr valla hiç güleceğim yoktu soru yağmuruna tuttu beni
canım ovl testinde adetimin 3.günü yapmıştım çift çizgi çıktı soraki günlerde çift çıkınca şüphelendim yaptım

:))))ahahha ysmnkr valla hiç güleceğim yoktu soru yağmuruna tuttu beni
canım ovl testinde adetimin 3.günü yapmıştım çift çizgi çıktı soraki günlerde çift çıkınca şüphelendim yaptım

cnm k.bakmada ılgımı cektı o yuzden

aa demek adetken yumurtladın, adet öncesi ilişki olmuşsa olabilir tabi gebelik, öyle hamile kalan çok var cidden. hayırlısı inş güzel haberlerini alırız

yok öyle değilmiş o hamileymiş zaten üstüne görmüş adet oldum diye dr a gitmiş klomen vermiş doktor tabi özgede hamile olup olmadığını bilmeden kullanmış şimdi hamileysem diyo bebeğe sakıncası olmuştur diyo 4-5 tane içti galiba ayyyyy kusura bakma ya umarım anlaşılır yazmışımdır

aa demek adetken yumurtladın, adet öncesi ilişki olmuşsa olabilir tabi gebelik, öyle hamile kalan çok var cidden. hayırlısı inş güzel haberlerini alırız

cnm artık o yumurtlamamı gebelikmi bilemioruz adet öncesi elbette ilişkim oldu geçen ay zaten ank.daydım ama adetimin 15.günü gelmiştim ondan sorada düzenli bi şekilde olmuştu artık ne zamn tutttu ne oldu bu neyin nesi inanki bilmiorum kafam çok karışık

hee tamam canım şimdi anladım

bence sen hamilesin ama umutlandırmak istemem canım yaaaaaaaaa sonucu bi an önce öğrennnnnnnnn

hayırlısı cnm bi sene oldu bebeği öle çok istiorumki rabbim bilir ama adet olduktan sora umutlar temmuza kaldı derken ona görede ilaç kullanırken şimdi inş.gebeyimdir diyemiorum sakat olabilme ihtimali beni mahfedio o yüzden taktir rabbimin ne diyimki

ay hadi inşşşş

paso yiyip içiyorum psikolojik sanırım

afiyet olsuun :)

buradaki yorgun halsiz kişi benim heyecanlı kişide uhibbuke didoş ve özge :))

yok valla halsiz derken kendimi kastediyordum :))

Eses07******* ******* 16 temmuz beklemede

tamam güncelliyorum hemen :)

sölerim uhibcim biliosun:)

beklemedeyiizzz:)

kromozomumm senin bat dündü naptıın ?

naslsınız kızceler
buyrun kahwe içelim
Eki Görüntüle 1170720

afiyet olsun daa kahve yanında karpuz muuu :)

Dun esim sirnasti sinirliydim ona istemedim suan o kadar pismanim ki :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmişi düşünüp stres yapma demekki o zaman nasp degilmiş yarıninşallah olur

aklına öyle şeyler getirme canım kötüyü cağırma sakın bişey olacaksada önünde duramıyoruz malesef yaşıyoruz sadece Allah herşeyin hayırlısını versin cümlemize.

:)))sorma yaa bizi bekliolarmış canım arkadaşlarımm :)

evet eveettt güzel olduuu
ay bizim elektrik gitti pc den tel.e baglandım ama onunda sarzı yok bi anda kaybolursam merak etmeyin beni :)
özgeeee sen yaz mutlaka ama burda olmasam da haberini alıyım :)

canım maalesef oldum ben.. bugünde doktora gittim..gebeliğe engel bir şey yok dedi. ama 18 mm miyom var küçük bir tane. engel olmaz dedi. bende nolur nolmaz onun için soğan kürü mü yapsam diyorum bilemedim :44:

ayy karnım acıktıııııııııııııııııııııı

canım maalesef oldum ben.. bugünde doktora gittim..gebeliğe engel bir şey yok dedi. ama 18 mm miyom var küçük bir tane. engel olmaz dedi. bende nolur nolmaz onun için soğan kürü mü yapsam diyorum bilemedim :44:

aaa bilmiyodum adet oldugunu hakkında hayırlısı olsun bak ne güzel en azından bi sorun ykmuş için daha da rahatlamıştır sanırım :)
soğan kürünü ben kist varken yaptım işe de yaradı sonuçta zararıda yok tab yine de sen bilirsin

yeni bat ne zaman ? güncelleyelim mi ?

canım bide ben pek anlamıyorum bu kist miyom falan.. farklı şeyler mi yani? ne kdar süre yapmıştın? 22 temmuz diyelim canım

kızlar tahlil 0.100 çıkmış yani negatif yanlız benim normalde 0.5 çıkıodu herneyse hayırlısı bakalım ama üzülmedim çünkü olsaydı 3 ay bana zehir olcaktı sağlıklımı deilmi die rabbim çok büyük o hayrı şerri bilir bakalım yanlız şu idrar testleri kafamı karıştırmadı deil yani iki tane testte pozitif çıktı valla çok şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…