Çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versinde bulantların yanmaların bitsin inşallaaahh
iştah konusunda ise ne güzel işte ye yiyebildigin kadaaarrrr
ay bende oyleyim cnm ya mide yanması bulantısı mahvetti beni...iştahtan kesildim resmen...dün ilk defa kustum oda berbat birşeymiş cnm
evet iç gebelikmiş...hamilelik başlayıp belli bi noktada gelişimi durmuş ve düşmeye başlamış...inşallah ilaca bile gerek kalmadan pazartesi degerim bayag düşmüş hatta sıfırlanmış olur
tekrar teşekkür ederim idiciimmm rabbim size göstermesin inşallah
o senin güzel görmenden arkadaşım kalbin güzel görüyo Allah razı olsun...
İnşallah sende saglıcakla kucagına alırsın
kendi derdimden bu ara hiç konusup edemedik kusura bakma ya nasıl gidiyor hamilelik kendini hissettirmeye başladımı minigemir_bebek:[/QUOT
Amin insallah rabbim hepimizden razi olsun. Yarin kontrol icin gidecegim bende biraz tedirginim hayirlisi ile atlatirim insallah
cnm bnm sonuçlarının iyi olmasına sevindim her şerde bir hayır vardır inşallah bu senin için hayırdır ve güzel günlerin başlangıcı olur ALLAHIM bir daha yaşatmasın devamında güldürsün inşallahhhhhhhhhh
Uhi'cım bu arada senin adına sevindim canım.
İnşallah iğneye falan gerek kalmaz.
Kızlar geç döllenme idrarda ne zaman çıkıyor bilen var mı?
O zamana kadar test yapmayı düşünmüyorum da :)
ay bende oyleyim cnm ya mide yanması bulantısı mahvetti beni...iştahtan kesildim resmen...dün ilk defa kustum oda berbat birşeymiş cnm
Buna kimyasal gebelik diyolar sanırım
O kadar kötü şeyler düşündükki böyle olmasına sevindik gerçekten
Döllenen bebekte problem olduğu zaman vücut böyle kendi kendine savunma yapar bebeği atar diye okumuştum biyerde. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin canım. Sabrın sonu selamet. Çok geçmiş olsun
Sağol canım. ben de senin iyi haberlerine çok sevindim. inşallah sıkıntıya düşmeden atlatırsınız bu durumu da.
Amin insallah rabbim hepimizden razi olsun. Yarin kontrol icin gidecegim bende biraz tedirginim hayirlisi ile atlatirim insallah
kaçıncı gün cnm?
herkese hayırlı günlerrrr
Nasılsınız arkadaşlaarrr ramazan girdi hem iftar telaşı hem sıcaklar iyice sessizlik bürüdü topigimizi hadi dönün artııkk
ben bugüne her ne kadar sancım ve mide buantım olsa da moral olarak iyi başladım inşallah böyle devam eder...
sabah sancı ile uyanınca düşmeye başladıgını düşünmek bile üzdü ama nasib dedim rabbim verdiyse bu imtihanı da üzülme yok....inşalah zor bi süreç olmaz da kolayca atlatırııımm
herkese hayırlı günlerrrr
Nasılsınız arkadaşlaarrr ramazan girdi hem iftar telaşı hem sıcaklar iyice sessizlik bürüdü topigimizi hadi dönün artııkk
ben bugüne her ne kadar sancım ve mide buantım olsa da moral olarak iyi başladım inşallah böyle devam eder...
sabah sancı ile uyanınca düşmeye başladıgını düşünmek bile üzdü ama nasib dedim rabbim verdiyse bu imtihanı da üzülme yok....inşalah zor bi süreç olmaz da kolayca atlatırııımm
canım dua et düşsün inşallah kendiliğinden tekrar yükselmez inşallah testlerini de bir an önce yaptır pıhtılaşma olabilir sende de rabbim şifa versin..
ewet cnm bugün kimsecikler yok :) şükürler olsun ki güçlü bir yapın var tabikide kolayca atlatacaksın
bugün 10.gün daha var didoş koyuluk aynı ama geçen aya göre erken yumurtlayacağımı hissediyorum
testler en erken 1 bucuk ay sonra oluyormuş şimdilik bu süreci atlatayımda gerisi Allah kerim
teşekkür ederim güçlü olmak için sürekli kendimi tesellli ediyorum bi de pembe gözlükler polyanna takılıyorum
cnm tabiki olacak can bu sonuçta ve bu kadar istekliyken ama elimizden bişey gelmiyor yüce mevlam böyle layık gördü elhamdülillah :) bende bazen kendimi çok güçlü hissediyorum bazen de o kadar zayıf o kadar aciz... velhasıl zor ALLAHIM yar ve yardımcımız olsun
heh bende aynen öyleyim bazen çoook güçlü umutlu ve keyifli bazen umudunu kaybetmeye başlamış, tadsız tutsuz
ahhh bu hormonlaar hep onlar yüzünden :))
cnmmmmm hoşgeldinnnn geciktin bende birazdan sana yazacaktımmm luci nerdesin diyehımm o zaman yarın olur kesin hadi bakalım sakın kaçırma takipte ol ok
ewet yaaa bi ağlıyorum bi gülüyorum eşim çok kızıyo geri getirebilsek oturup ikimizde ağlayalım diyo ama elimden bişey gelmiyor zaten normalde sulu gözüm son 1 senedir ağlamadığım günüm yok yine de bu gününe çok şükür rabbimin :) güzel günler yakındır inşallah hepimiz için
bende başkasıyla konuşunca ağlıyorum malesef anlatırken içim kötü oluyo sonra geçiyo ama bunların hepsi geçecek Allah ın izniyle mutlu günler yakındır
yarın olmaz çok erken 14.gün ya da 15.gün olabilir ama dün çalışma yaptıkbaşladık yani yavaştan evet dışarda işlerim vardı yeni geldim canım
ben zaten anlatamıyorum kimse bişey sormasın istiyorum hiç konuşulmasın bana acıyarak bakmasınlar istiyorum anlaturken tekrar tekrar o günleri yaşıyorum sanki
sakın öyle düşünme acınacak bir durum yok bu herkesin başına gelebilecek bişey acımak değilde üzülmek insanlar üzülüyo tabi haliyle zaten insanlar pek sormuyolar bana konusunu da açmıyolar daha dikkatliler yani eskiden ne yaptın oldu mu olmadımı var mı bişey diyenler olurdu onlar bile sormak istemiyolar artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?