Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versinde bulantların yanmaların bitsin inşallaaahh
iştah konusunda ise ne güzel işte ye yiyebildigin kadaaarrrr

Sağol canım. ben de senin iyi haberlerine çok sevindim. inşallah sıkıntıya düşmeden atlatırsınız bu durumu da.

ay bende oyleyim cnm ya mide yanması bulantısı mahvetti beni...iştahtan kesildim resmen...dün ilk defa kustum oda berbat birşeymiş cnm

canım ben hiç kusmadım ama ara ara sanki wc'ye gitsem kusarım gibi bi duruma geliyorum. sonra geçiyo. ama mide yanmam çok rahatsız ediyo beni ve sürekli açlık hissi oluşturuyor. yiyorum yine midem yanıyor. kabızlık var söylemesi ayıptır. aç hissediyorum yiyorum çıkaramıyorum, karnım şiş, yani kısır döngü gibi. kayısıları ılık suda ıslayıp yiyorum ılık suyu da üstüne içiyorum bana mısın demiyor. millet bir kuru kayısı da tuvaletten çıkamaz haftalarca ben de kilo kilo yesem bir nebze hayrı dokunmuyor. e bu sefer nooluyo elim ayağım şişmeye başlıyor. dolaşım ve sindirim bozukluğu çok kötü etkiliyor insanı sürekli yorgun hissediyorsun. amaaannn... neyse canım. bi şekilde halledicez inşallah.

amiiin inşallaaahhhhh
çok saol didemcim bunda da bi hayır var biliyorum inşallah rabbim mükafatını da kat at verirrr

Uhi'cım bu arada senin adına sevindim canım.
İnşallah iğneye falan gerek kalmaz.

Kızlar geç döllenme idrarda ne zaman çıkıyor bilen var mı?
O zamana kadar test yapmayı düşünmüyorum da :)

teşekkür ederim şimdilik igneye de ilacada gerek yok :)
geç döllenme de en erken bat ı 10 gün gecince diye biliyorum eger şüphen varsa gec döllenme diye bekle istersen hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

ay bende oyleyim cnm ya mide yanması bulantısı mahvetti beni...iştahtan kesildim resmen...dün ilk defa kustum oda berbat birşeymiş cnm

Rabbim kolaylık versin tüm hamilelere
hele bu ilk sürecin sıcaklara gelmesi ayrı zorluk oldu sizin için ama inşallaaaahh tez atlatırsınızzz

yok bizmutcum kimyasal degilmiş cünkü ben pazartesi gittigimde 388 düşmeye başlamış hali ki kimyasalda bu kadar yükselmiyomuş...arkadaşımda dün benimleydi onun ki kimyasaldı ve degeri 80 lerdeydi....
neyse hakkımda hayırlısı olan buymuş demekki dediğin gibi kötüleri düşüncükçe bu şekilde atlamama sevindim bile...
rabbim hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah

Sağol canım. ben de senin iyi haberlerine çok sevindim. inşallah sıkıntıya düşmeden atlatırsınız bu durumu da.

inşallah yaa çok teşekkür ederim

Amin insallah rabbim hepimizden razi olsun. Yarin kontrol icin gidecegim bende biraz tedirginim hayirlisi ile atlatirim insallah

ne kadar rahat ol desek de boş biliyorum ama bol bol tesbih çek insanı cidden rahatlatıyo...dua et ve nminiginle konuş inşallah tedirginligin kaybolur ve çookkk mutlu haberler dönersin yarın

herkese hayırlı günlerrrr

Nasılsınız arkadaşlaarrr ramazan girdi hem iftar telaşı hem sıcaklar iyice sessizlik bürüdü topigimizi hadi dönün artııkk
ben bugüne her ne kadar sancım ve mide buantım olsa da moral olarak iyi başladım inşallah böyle devam eder...

sabah sancı ile uyanınca düşmeye başladıgını düşünmek bile üzdü ama nasib dedim rabbim verdiyse bu imtihanı da üzülme yok....inşalah zor bi süreç olmaz da kolayca atlatırııımm

canım dua et düşsün inşallah kendiliğinden tekrar yükselmez inşallah testlerini de bir an önce yaptır pıhtılaşma olabilir sende de rabbim şifa versin..

ewet cnm bugün kimsecikler yok :) şükürler olsun ki güçlü bir yapın var tabikide kolayca atlatacaksın

canım dua et düşsün inşallah kendiliğinden tekrar yükselmez inşallah testlerini de bir an önce yaptır pıhtılaşma olabilir sende de rabbim şifa versin..

testler en erken 1 bucuk ay sonra oluyormuş şimdilik bu süreci atlatayımda gerisi Allah kerim

ewet cnm bugün kimsecikler yok :) şükürler olsun ki güçlü bir yapın var tabikide kolayca atlatacaksın

teşekkür ederim güçlü olmak için sürekli kendimi tesellli ediyorum bi de pembe gözlükler polyanna takılıyorum

bugün 10.gün daha var didoş koyuluk aynı ama geçen aya göre erken yumurtlayacağımı hissediyorum

cnmmmmm hoşgeldinnnn geciktin bende birazdan sana yazacaktımmm luci nerdesin diye hımm o zaman yarın olur kesin hadi bakalım sakın kaçırma takipte ol ok

cnm tabiki olacak can bu sonuçta ve bu kadar istekliyken ama elimizden bişey gelmiyor yüce mevlam böyle layık gördü elhamdülillah :) bende bazen kendimi çok güçlü hissediyorum bazen de o kadar zayıf o kadar aciz... velhasıl zor ALLAHIM yar ve yardımcımız olsun

heh bende aynen öyleyim bazen çoook güçlü umutlu ve keyifli bazen umudunu kaybetmeye başlamış, tadsız tutsuz

ahhh bu hormonlaar hep onlar yüzünden :))

heh bende aynen öyleyim bazen çoook güçlü umutlu ve keyifli bazen umudunu kaybetmeye başlamış, tadsız tutsuz

ahhh bu hormonlaar hep onlar yüzünden :))

ewet yaaa bi ağlıyorum bi gülüyorum eşim çok kızıyo geri getirebilsek oturup ikimizde ağlayalım diyo ama elimden bişey gelmiyor zaten normalde sulu gözüm son 1 senedir ağlamadığım günüm yok yine de bu gününe çok şükür rabbimin :) güzel günler yakındır inşallah hepimiz için

cnmmmmm hoşgeldinnnn geciktin bende birazdan sana yazacaktımmm luci nerdesin diye hımm o zaman yarın olur kesin hadi bakalım sakın kaçırma takipte ol ok

yarın olmaz çok erken 14.gün ya da 15.gün olabilir ama dün çalışma yaptık başladık yani yavaştan evet dışarda işlerim vardı yeni geldim canım

bende başkasıyla konuşunca ağlıyorum malesef anlatırken içim kötü oluyo sonra geçiyo ama bunların hepsi geçecek Allah ın izniyle mutlu günler yakındır

bende başkasıyla konuşunca ağlıyorum malesef anlatırken içim kötü oluyo sonra geçiyo ama bunların hepsi geçecek Allah ın izniyle mutlu günler yakındır

ben zaten anlatamıyorum kimse bişey sormasın istiyorum hiç konuşulmasın bana acıyarak bakmasınlar istiyorum anlaturken tekrar tekrar o günleri yaşıyorum sanki

yarın olmaz çok erken 14.gün ya da 15.gün olabilir ama dün çalışma yaptık başladık yani yavaştan evet dışarda işlerim vardı yeni geldim canım

hmmm bilemedim ben ilk defa kullandım ya ilk yaptım silik ikinci gün yaptım pozitif hemen oldu yani o yüzden dedim gerçi senin döngün nasıl bilmiorum

ben zaten anlatamıyorum kimse bişey sormasın istiyorum hiç konuşulmasın bana acıyarak bakmasınlar istiyorum anlaturken tekrar tekrar o günleri yaşıyorum sanki

sakın öyle düşünme acınacak bir durum yok bu herkesin başına gelebilecek bişey acımak değilde üzülmek insanlar üzülüyo tabi haliyle zaten insanlar pek sormuyolar bana konusunu da açmıyolar daha dikkatliler yani eskiden ne yaptın oldu mu olmadımı var mı bişey diyenler olurdu onlar bile sormak istemiyolar artık.

sormasınlar da zaten cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…