Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

inşallah yaa güzel günler yakın hepimiz içinnnn
bende öyle gülerken aglamaya başlıyoduumm ama dün bugün hamdolsun bi damla gözyaşım yok :)

hmmm bilemedim ben ilk defa kullandım ya ilk yaptım silik ikinci gün yaptım pozitif hemen oldu yani o yüzden dedim gerçi senin döngün nasıl bilmiorum

ben 17.ya da 18.gün yumurtlarım genelde bu ay 2-3 gün öne çekebilir diye düşünüyorum hayırlısı sağlıklı olsun da yumoşum incir yiyorum aklıma geldikçe eşimede badem ve ceviz veriyorum ama yemiyo iki üç tane alıyo zaten midesi rahatsız pek bişey yiyemiyo iftardan sonra bu akşam annemdeyim telefondaydım döktürmüşşşşşşşşşşşş içli köfte mi desem patlıcan salatası mı desem neyse neyse saymayayım ramazan ramazan günaha girmeyeyim aramızda hamile olanlar var.

bende içli köfte istiyoruuuuuuuuuuuuummmm

Canım benim yeni görüyorum. . Çok geçmiş olsun..her şeyde var bir hayır ve sen bunun farkındasin zaten. Rabbim kolaylıkla anlatmayı nasip etsin inş. Bol dua edelim bu mübarek ayda inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah cnm bende bu ay soğan suyu yapcam onuda deneyim kısır kalmasınnnn tabi birde incir kız bizim bu anneler olmasa biz aç kalırız zaten :) annelere gidince ramazan olduğunu fark ediyorum çeşit çeşit yemekler tatlılar

kayınvalidemlerde gelecekler bol bol yap dedim :)) haftasonu da bendeler kv ve annemler ben bi yemek duyunca anneme söylerim o da bana fikir alışverişi yapıyoruz bazen ama tabi o daha becerikli sonuçta yılların birikimi var ama bende yemek yapmayı çok seviyorum stres atıyorum resmen

teşekkür ederim kromozomumm amin inşallaahh...
rabbim kimseye göstermesin böyle imtihan
ilk günlerin şoku gecitigi için çok çok iyiyim hamdolsun korktuklarımda gelmedi başıma rabbim korudu
Artık rabbim amansız dert vermesin inşallah

gel kız buyurrrrrrrrrr haftasonu misafir alıcam ben de döktürücem menüm belli ama sürpriz olsun

merak ettim menünüüüüüüüüüüü

bende düşükten sonra bi soğan suyu yapıyım diyorum bakalım iyice temizlenir içim belki

Bi de kromozoom sen soğan suyu yapacaktın ne oldu yaptın mı nasıl gidiyor ?

İftara ne yapsaaam acabaaaaaaa:18::18::18:

ne var evde malzeme ?

izmir köfte çekti canım yapabilirsen yap ben dün zeytinyağlı barbunya yapmıştım aklıma köfteli bezelye geliyo ya da biber doldurabilirsin taze fasülye de olabilir :))))))))

o zaman verilmiş sadakan varmış diyelim rahatça atlıcaksın :)

ne var evde malzeme ?

izmir köfte çekti canım yapabilirsen yap ben dün zeytinyağlı barbunya yapmıştım aklıma köfteli bezelye geliyo ya da biber doldurabilirsin taze fasülye de olabilir :))))))))

wuuuu bayaga alternatifim oldu :)
her malzemeden azar azar var bende türlü yapmaya karar verdim :))
ama canım çökertme kebabı cekti onu da tez zamanda yapmaya karar verdim :)
teşekkürler fikir için

Selam canım naber, valla ben şöyle buz gibi limonata yapacağım öncelikle :) terbiyeli şehriye çorbası, bezelyeli tavuk , semizotu yapmayı düşünüyorum yararı olursa :)

iyiyim mooncuum sen nasılsın ?
adet olmadın dimi hala ?
limonata güzel fikir bende ahududu surubu var içecek :)
önerin için teşekkür ederim bunlarıda listeye aldım sonrası için ve farkettim ki semizotu yemiyorum epeydirr

Ahududy şurubunu kendin mi yaptın evetse nasıl :)) evet henüz adet olmadım canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahududy şurubunu kendin mi yaptın evetse nasıl :)) evet henüz adet olmadım canım

hayır kendim yapmadım o kadar hamarat degilim maalesef arkadaşımın annesi yaptı
hayırlı haberi verirsin inşallaaaahhhh

hayır kendim yapmadım o kadar hamarat degilim maalesef arkadaşımın annesi yaptı
hayırlı haberi verirsin inşallaaaahhhh

Bu ay bebek yok canım ya olsa çıkardı.adet olayımda diğer aya ümidim başlasın diye bekliyorum :)

Oruç tutamıyorum diye çok üzülüyorum inşallah sonra telafi edicem
Allah tutan herkesin orucunu kabul etsin arkadaşlar
Gerçi benim herifin planları var kendine göre
Ocakta doğumum olcak inşallah Hemen akabindeki ağustostada ikinciyi yapıcakmşız
Ne ara telafi edicem meçhul:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…