ewet yaaa bi ağlıyorum bi gülüyorum eşim çok kızıyo geri getirebilsek oturup ikimizde ağlayalım diyo ama elimden bişey gelmiyor zaten normalde sulu gözüm son 1 senedir ağlamadığım günüm yok yine de bu gününe çok şükür rabbimin :) güzel günler yakındır inşallah hepimiz için
hmmm bilemedim ben ilk defa kullandım ya ilk yaptım silik ikinci gün yaptım pozitif hemen oldu yani o yüzden dedim gerçi senin döngün nasıl bilmiorum
ben 17.ya da 18.gün yumurtlarım genelde bu ay 2-3 gün öne çekebilir diye düşünüyorum hayırlısı sağlıklı olsun da yumoşumincir yiyorum aklıma geldikçe eşimede badem ve ceviz veriyorum ama yemiyo iki üç tane alıyo zaten midesi rahatsız pek bişey yiyemiyo iftardan sonra bu akşam annemdeyim telefondaydım döktürmüşşşşşşşşşşşş içli köfte mi desem patlıcan salatası mı desem neyse neyse saymayayım ramazan ramazan günaha girmeyeyim aramızda hamile olanlar var.
herkese hayırlı günlerrrr
Nasılsınız arkadaşlaarrr ramazan girdi hem iftar telaşı hem sıcaklar iyice sessizlik bürüdü topigimizi hadi dönün artııkk
ben bugüne her ne kadar sancım ve mide buantım olsa da moral olarak iyi başladım inşallah böyle devam eder...
sabah sancı ile uyanınca düşmeye başladıgını düşünmek bile üzdü ama nasib dedim rabbim verdiyse bu imtihanı da üzülme yok....inşalah zor bi süreç olmaz da kolayca atlatırııımm
bende içli köfte istiyoruuuuuuuuuuuuummmm
ben 17.ya da 18.gün yumurtlarım genelde bu ay 2-3 gün öne çekebilir diye düşünüyorum hayırlısı sağlıklı olsun da yumoşumincir yiyorum aklıma geldikçe eşimede badem ve ceviz veriyorum ama yemiyo iki üç tane alıyo zaten midesi rahatsız pek bişey yiyemiyo iftardan sonra bu akşam annemdeyim telefondaydım döktürmüşşşşşşşşşşşş içli köfte mi desem patlıcan salatası mı desem neyse neyse saymayayım ramazan ramazan günaha girmeyeyim aramızda hamile olanlar var.
inşallah cnm bende bu ay soğan suyu yapcam onuda deneyim kısır kalmasınnnntabi birde incir kız bizim bu anneler olmasa biz aç kalırız zaten :) annelere gidince ramazan olduğunu fark ediyorum çeşit çeşit yemekler tatlılar
Canım benim yeni görüyorum. . Çok geçmiş olsun..her şeyde var bir hayır ve sen bunun farkındasin zaten. Rabbim kolaylıkla anlatmayı nasip etsin inş. Bol dua edelim bu mübarek ayda inş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gel kız buyurrrrrrrrrr haftasonu misafir alıcam ben de döktürücem menüm belli ama sürpriz olsun
inşallah cnm bende bu ay soğan suyu yapcam onuda deneyim kısır kalmasınnnntabi birde incir kız bizim bu anneler olmasa biz aç kalırız zaten :) annelere gidince ramazan olduğunu fark ediyorum çeşit çeşit yemekler tatlılar
Canım benim yeni görüyorum. . Çok geçmiş olsun..her şeyde var bir hayır ve sen bunun farkındasin zaten. Rabbim kolaylıkla anlatmayı nasip etsin inş. Bol dua edelim bu mübarek ayda inş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İftara ne yapsaaam acabaaaaaaa:18::18::18:
o zaman verilmiş sadakan varmış diyelim rahatça atlıcaksın :)yok bizmutcum kimyasal degilmiş cünkü ben pazartesi gittigimde 388 düşmeye başlamış hali ki kimyasalda bu kadar yükselmiyomuş...arkadaşımda dün benimleydi onun ki kimyasaldı ve degeri 80 lerdeydi....
neyse hakkımda hayırlısı olan buymuş demekki dediğin gibi kötüleri düşüncükçe bu şekilde atlamama sevindim bile...
rabbim hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
ne var evde malzeme ?
izmir köfte çekti canım yapabilirsen yap ben dün zeytinyağlı barbunya yapmıştım aklıma köfteli bezelye geliyo ya da biber doldurabilirsin taze fasülye de olabilir :))))))))
Selam canım naber, valla ben şöyle buz gibi limonata yapacağım öncelikle :) terbiyeli şehriye çorbası, bezelyeli tavuk , semizotu yapmayı düşünüyorum yararı olursa :)
wuuuu bayaga alternatifim oldu :)
her malzemeden azar azar var bende türlü yapmaya karar verdim :))
ama canım çökertme kebabı cekti onu da tez zamanda yapmaya karar verdim :)
teşekkürler fikir için
iyiyim mooncuum sen nasılsın ?
adet olmadın dimi hala ?
limonata güzel fikir bende ahududu surubu var içecek :)
önerin için teşekkür ederim bunlarıda listeye aldım sonrası için ve farkettim ki semizotu yemiyorum epeydirr
o zaman verilmiş sadakan varmış diyelim rahatça atlıcaksın :)
ben yemek yapamıyorum kokuyo ama yapabilseydim bunu yapardım gözüm var vallahi
http://www.nefisyemektarifleri.com/video/besamel-soslu-mantarli-patatesli-oturtma/
Ahududy şurubunu kendin mi yaptın evetse nasıl :)) evet henüz adet olmadım canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayır kendim yapmadımo kadar hamarat degilim maalesef arkadaşımın annesi yaptı
hayırlı haberi verirsin inşallaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?