hakkında hayırlısı olsun inşallah güncelledim inşallah son bat ın olur
Rabim hakkında en güzeli nasib etsin inşallah ama kırmızıyı görene kadar umuda devam diyoruz
rahim filmi ister mi bilmiyorum inşallah unutmazsam bugün aklımda ki herşeyi sormayı düşünüyorum...
bende düşükte moral olarak daha kötüydüm belkide çok ani olmuştu bunda ise daha tedirginim dış gebelik hakkında okudukça durum daha ciddi geldi...bilmedigimiz neler varmış ya...bugün diyorum kadın dogum uzmanı olucaz nerdeyse böyle yaşaya yaşaya
şurda saatler kaldı gidip tahlili yaptırıp sonucunu yaşamaya...
şuan okunan ezanlar hürmetine rabbim hakkımda en hayırlısını nasip etsin inşallah ya
günaydın canım naber görünmüyosun bu ara?[/QUOTE
saol tatlım ii şükür olsun buralardayım işten birgün 4 te birgün 6,30 da çıkıyorum dün erken çıktım o yüzden görmemişsindir :) sen nasılsın ne var ne yokbu arada benim adetim daha başlamadı az akıntım geldi dün daha yok ama ağrım var artık orucu 10 gün yerim böyle giderse
olamadın mı hımm belki de bebiş vardır:44: bugünde gelmezse şüphelenicem :) demek erken kaçtın dün anladım canım oh en güzeli devlet memuru olsaydım keşke :))
olamadın mı hımm belki de bebiş vardır:44: bugünde gelmezse şüphelenicem :) demek erken kaçtın dün anladım canım oh en güzeli devlet memuru olsaydım keşke :))
aynen cnm çok imreniyorum vallaneyse buna şükür işimiz var mesleğimiz var veeeee an itibariyle adetim başlamış bulunmakta batım bayrımın birinci günü belkide çifte bayram yaparız hayırlıs şekrrim
midem kötü bugün pöfffff gece sahurda soda içtim sanırım mahvetti midemi bakalım iftarı nasıl edicem bugün
uhibbuke ne yaptın canım dr.dan geldin mi? durumun nasıl?...
aynen cnm çok imreniyorum vallaneyse buna şükür işimiz var mesleğimiz var veeeee an itibariyle adetim başlamış bulunmakta batım bayrımın birinci günü belkide çifte bayram yaparız hayırlıs şekrrim
hadi hayırlısı bakalım inşallah dediğin gibi olur ahhhhhhh ahhhhhhhh iç çekesim geldi de didoş :) midem daha iyi oldu şu an rahatım
Allahım yardımcısı olsun zor bir durum
midem kötü bugün pöfffff gece sahurda soda içtim sanırım mahvetti midemi bakalım iftarı nasıl edicem bugün
hadi hayırlısı bakalım inşallah dediğin gibi olur ahhhhhhh ahhhhhhhh iç çekesim geldi de didoş :) midem daha iyi oldu şu an rahatım
iyi olmana sevindimm cnmmacıktım beee
geçmiş olsun canım aslında soda iyidir ama niye öyle yaptı ki...
iyi olmana sevindimm cnmmacıktım beee
:125::125::125::125:
geçmiş olsun cnm inşallah geçer mide ağrısı çok zor
Canımcım günaydın.
Bat dündü ama gelmedi canım.
Bat gününe kadar kasık ağrım devam etti.
Dün hiç ağrım yoktu bugün de yok. Ara ara akıntım var sadece.
geçti canım şu an iyiyim
Canim benimde ayni dun du ama hala gelmdi akimtim var arada ama test yapmakla y apmamak arasinda kararsizim biraz daha beklesem mi sen nasil hissediyorsun kendini herhangi bi degisiklik felan var miCanımcım günaydın.
Bat dündü ama gelmedi canım.
Bat gününe kadar kasık ağrım devam etti.
Dün hiç ağrım yoktu bugün de yok. Ara ara akıntım var sadece.
didoş ovü testini yaptım koyulaşmaya başlamış ikinci çizgim bu ay erken yumurtlayabilirim ben hiç çalışma yapmadık uleynnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?