Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Cnm ins cabuk atlatirsin bu sureci hakkinda hayitlisi olsun

midem kötü bugün pöfffff gece sahurda soda içtim sanırım mahvetti midemi bakalım iftarı nasıl edicem bugün

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar uhibbuke den haber varmi bugun doktora gidecekti donmedi mi ki halen cok merak ettim insalah tez zamanda atlatir bu durumuda saglikla guzel haberleri aliriz

Kizlar bn hala adet olmadim acaba strestenmi test yapmk gelmiyo icmden korkuyorum nyse bugun mukavelede bi bebk gordum dort aylik aman allahim bukadarmi tatli olur cock masallah subhanallah bebek beyaz tenli sarisacli fazla saciyok gozler mavi agzi burnu bilokma bide uyuyusu vardiki cok guzeldi ins bizimde olurrr

Canımcım günaydın.
Bat dündü ama gelmedi canım.
Bat gününe kadar kasık ağrım devam etti.
Dün hiç ağrım yoktu bugün de yok. Ara ara akıntım var sadece.
Canim benimde ayni dun du ama hala gelmdi akimtim var arada ama test yapmakla y apmamak arasinda kararsizim biraz daha beklesem mi sen nasil hissediyorsun kendini herhangi bi degisiklik felan var mi

Herkese merhabaaa :))
gülüşümden de anlaşılacagı üzere hayırlı haberlerle döndüm :)

beta degerim 388 den 230 a düşmüş bu iyi bişey yani dış gebelik degil...doktor hala bi ihtimal bi anda yükselebilir her ihtimale karşı pazartesi kan testini tekrarlayalım dedi ama inşallah o zamana kadar degerim daha da düşer...

kan sonucumu aldıgımda yüzümdeki gülümsemeyi görmeliydiniz sanırsınız ki düşük yaptıgımın haberini degil de hamileyim müjdesini aldım :)
öyle tuhaf ki insan degerim düşüyo diye sevinir mi?
seviniyo vallaa :) ( nasıl korkmuşsam dış gebelikten igneden )
ama bugün hastaneye giderken kararlıydım dış gebelikse, rabbim bu imtihanı da vermişse hiç beklemeden igneyi de olcaktım demekki bunuda yaşamalıyım diyodum...çok şükür şimdilik atlatım :)
düşük kendiliginden olucak adet gibi olur dedi ilaç bile vermedi....

onun dışında 2.düşüğüm oldugu için doktor fakültede kan pıhtılaşması testleri ve araştırmayı istedi ama onlarda düşükten bir buçuk ay sonra yaptırılıyor...
o zaman kadar korunmam gerekip gerekmedigini doktora sormayı unuttum pazartesi sorucam inşallah...

ve hormon testleri yaptırmak istedigimi söyledim...doktor bence gerek yok dedi biz o testleri hiç hamile kalamayanlardan istiyoruz sonucta sen 2 kere hamile kaldıysan yumurtalıklarında çalışıyodur rahiminde hazırdır dedi ama illa istiyosan yaparız dedi :)
sanırım bi daha ki adetime yaptırırım için rahat etsin dimi....

işte böyleeee:)
her anımda yanımda olan sizlere çook teşekkür ederim rabbim kimseye bu durumu yaşatmasın göstermesin inşallah...
şuan ne kadar gülsem de zor bi durum...
ama beterin beteri var rabbim ondan muhafaza etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…