Zamanımızı bekliyoruz işte umutla uhibbukem...
benim arkadaşımda dış gebelik geçirdi kızlar ama hiç ağrım falan oldu demedi ve tam 2 ay betanın sıfırlanmasını bekledi iğneyle düşürdü o da söylemişti ama 3 ay korundu hemen kimyasal gebelik oldu sonra 2 ay daha korundu ve korunmayı bıraktı bu seferde hemen hamile kaldı şimdi 6 aylık oğlu olacak kısmetse ve o hiçbişey yapmadı yani rahim filmi falan ne bilim dr a da gitmedi yum takibi hiçbişey yapmadı yani Allah korusun tabiki zordur yaşamayan bilemez acıyı çeken anlar ama inşallah çabuk atlatırsın uhibbuke hem betanda çok yüksek değil senin canım tekrardan geçmiş olsun ikinize de..
:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
günaydın kızlar. midem çok kötü. bulantı hissi var, yanma var ama istifra yok. belki kusabilsem rahatlıycam.
:120::120::120::120::120:
ve bi insan bu kadar mı acıkır yahu
canım raim filmi tüpleri açıyor inşallah ister...evet dış gebelik çok ciddi bir durum hatta geç fark edilirse hayati riski var...bencede kadın doğum uzmanı olucaz gibi...gebeliğin neredeyse her şeklini yaşadım...Allah daha beterinden korusun çaresi olmayan hastalık vermesin...
uhibbuke ne yaptın canım dr.dan geldin mi? durumun nasıl?...
Cnm ins cabuk atlatirsin bu sureci hakkinda hayitlisi olsun
Arkadaslar uhibbuke den haber varmi bugun doktora gidecekti donmedi mi ki halen cok merak ettim insalah tez zamanda atlatir bu durumuda saglikla guzel haberleri aliriz
Kizlar bn hala adet olmadim acaba strestenmi test yapmk gelmiyo icmden korkuyorum nyse bugun mukavelede bi bebk gordum dort aylik aman allahim bukadarmi tatli olur cock masallah subhanallah bebek beyaz tenli sarisacli fazla saciyok gozler mavi agzi burnu bilokma bide uyuyusu vardiki cok guzeldi ins bizimde olurrr
Canim iyi olmana sevindim yani dis degil ic gebelikmiymis kndi kndinemi dusucekmis buna sasirdim cnm tekrar gecmis olsunamiiiinn inşallah...düşük yaptıgımda bayaga zor gelmişti şimdi bu süreci yaşayınca daha da fenaları var diye düşündüm rabbim beterinden korusuun
geldim eklem durum anlattıgım gibi dış gebelik degilmiş hamdolsun ama yine de tedbirli davranıp pazartesi testi tekrarlıcaz işte
inşallah idicim çok saol
inşallah yaa çok saol canım düşündügün için
eve bayag gec geldim iftar yemek derken anca yazdım
inşallaahhh tez zamanda rabbim gönlündekini nasip eder sana arkadaşım
Ne kadar guzel bir yuregin var senin ya rabbim karsiligi ni tez zaman da hayirlisi ile versin insallahamiiiinn inşallah...düşük yaptıgımda bayaga zor gelmişti şimdi bu süreci yaşayınca daha da fenaları var diye düşündüm rabbim beterinden korusuun
geldim eklem durum anlattıgım gibi dış gebelik degilmiş hamdolsun ama yine de tedbirli davranıp pazartesi testi tekrarlıcaz işte
inşallah idicim çok saol
canım dış gebelik olmadığına çok sevindim... o zaman kimyasal gebelik mi değerler neden düşük müş?amiiiinn inşallah...düşük yaptıgımda bayaga zor gelmişti şimdi bu süreci yaşayınca daha da fenaları var diye düşündüm rabbim beterinden korusuun
inşallah idicim çok saol
Canim iyi olmana sevindim yani dis degil ic gebelikmiymis kndi kndinemi dusucekmis buna sasirdim cnm tekrar gecmis olsun
Ne kadar guzel bir yuregin var senin ya rabbim karsiligi ni tez zaman da hayirlisi ile versin insallah
Cok gecmis olsun
canım dış gebelik olmadığına çok sevindim... o zaman kimyasal gebelik mi değerler neden düşük müş?
yok hayır bu degerlerime ve düşüş hızına bakılırsa normal gebelik olarak başlamış belli bi yerde gelişimi durup düşmeye başlamış maalesef
Kimyasalda deger daha da düşük oluyo ve degerin sıfırlanması daha cabukmuş adet süresi kadar bi zamanda vucut atıyomuş
sanırım benimkinin düşmeye başlaması ile sıfırlanması arasında ki zaman daha uzun olucak
ama olsun hakkımda en hayırlısı bu imiş rabbim beterinden korusuun cümlemizi
anladım canım demek kısmet değilmiş...kendi düşmesi de iyi bir iki adet dinlenip tekrar başlayabilirsin...
evet nasibimde henüz bu nimet yokmuş hayırlısı bakalım...
evet diyorum ya igneye gerek kalmamasına nasıl sevindim anlatamam üstüne ilaçda vermemesi müthiş oldu...
bi müddet bebek fikrini erteleyip düşünmek istemiyorum hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde rabbim nasip etsin inşallah
Canim benimde ayni dun du ama hala gelmdi akimtim var arada ama test yapmakla y apmamak arasinda kararsizim biraz daha beklesem mi sen nasil hissediyorsun kendini herhangi bi degisiklik felan var mi
Uhi'cım bu arada senin adına sevindim canım.
İnşallah iğneye falan gerek kalmaz.
Kızlar geç döllenme idrarda ne zaman çıkıyor bilen var mı?
O zamana kadar test yapmayı düşünmüyorum da :)
:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
günaydın kızlar. midem çok kötü. bulantı hissi var, yanma var ama istifra yok. belki kusabilsem rahatlıycam.
:120::120::120::120::120:
ve bi insan bu kadar mı acıkır yahu
cnm yumurta takibi yaptın mı yumurtlama gününü biliyomusun?
Sahurda midem fena bulandı başka da değişiklik yok gibi.
Ben de yapmadım test falan bakalım artık.
Buna kimyasal gebelik diyolar sanırımHerkese merhabaaa :))
gülüşümden de anlaşılacagı üzere hayırlı haberlerle döndüm :)
beta degerim 388 den 230 a düşmüş bu iyi bişey yani dış gebelik degil...doktor hala bi ihtimal bi anda yükselebilir her ihtimale karşı pazartesi kan testini tekrarlayalım dedi ama inşallah o zamana kadar degerim daha da düşer...
kan sonucumu aldıgımda yüzümdeki gülümsemeyi görmeliydiniz sanırsınız ki düşük yaptıgımın haberini degil de hamileyim müjdesini aldım :)
öyle tuhaf ki insan degerim düşüyo diye sevinir mi?
seviniyo vallaa :) ( nasıl korkmuşsam dış gebelikten igneden )
ama bugün hastaneye giderken kararlıydım dış gebelikse, rabbim bu imtihanı da vermişse hiç beklemeden igneyi de olcaktım demekki bunuda yaşamalıyım diyodum...çok şükür şimdilik atlatım :)
düşük kendiliginden olucak adet gibi olur dedi ilaç bile vermedi....
onun dışında 2.düşüğüm oldugu için doktor fakültede kan pıhtılaşması testleri ve araştırmayı istedi ama onlarda düşükten bir buçuk ay sonra yaptırılıyor...
o zaman kadar korunmam gerekip gerekmedigini doktora sormayı unuttumpazartesi sorucam inşallah...
ve hormon testleri yaptırmak istedigimi söyledim...doktor bence gerek yok dedi biz o testleri hiç hamile kalamayanlardan istiyoruz sonucta sen 2 kere hamile kaldıysan yumurtalıklarında çalışıyodur rahiminde hazırdır dedi ama illa istiyosan yaparız dedi :)
sanırım bi daha ki adetime yaptırırım için rahat etsin dimi....
işte böyleeee:)
her anımda yanımda olan sizlere çook teşekkür ederim rabbim kimseye bu durumu yaşatmasın göstermesin inşallah...
şuan ne kadar gülsem de zor bi durum...
ama beterin beteri var rabbim ondan muhafaza etsin
Ben biliyodum yumurtlama günümden 13 gün sonra test yaptım evde pozitifi gördüm. İnşallah sende görürsünHayır tatlım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?