Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Zamanımızı bekliyoruz işte umutla uhibbukem...

Rabbim çok bekletmeden nasip etsin inşallaahhh

erken teşhis olabilir onunki de....çünkü dayananılmaz amansız agrıları bıçak gibi saplanan sancılarla hastaneye gidenler varmış rabbim muhafazaa etsin cümlemizi

Çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versinde bulantların yanmaların bitsin inşallaaahh
iştah konusunda ise ne güzel işte ye yiyebildigin kadaaarrrr

amiiiinn inşallah...düşük yaptıgımda bayaga zor gelmişti şimdi bu süreci yaşayınca daha da fenaları var diye düşündüm rabbim beterinden korusuun

uhibbuke ne yaptın canım dr.dan geldin mi? durumun nasıl?...

geldim eklem durum anlattıgım gibi dış gebelik degilmiş hamdolsun ama yine de tedbirli davranıp pazartesi testi tekrarlıcaz işte

Cnm ins cabuk atlatirsin bu sureci hakkinda hayitlisi olsun

inşallah idicim çok saol

Arkadaslar uhibbuke den haber varmi bugun doktora gidecekti donmedi mi ki halen cok merak ettim insalah tez zamanda atlatir bu durumuda saglikla guzel haberleri aliriz

inşallah yaa çok saol canım düşündügün için
eve bayag gec geldim iftar yemek derken anca yazdım

inşallaahhh tez zamanda rabbim gönlündekini nasip eder sana arkadaşım

Canim iyi olmana sevindim yani dis degil ic gebelikmiymis kndi kndinemi dusucekmis buna sasirdim cnm tekrar gecmis olsun

Ne kadar guzel bir yuregin var senin ya rabbim karsiligi ni tez zaman da hayirlisi ile versin insallah
Cok gecmis olsun

canım dış gebelik olmadığına çok sevindim... o zaman kimyasal gebelik mi değerler neden düşük müş?

Canim iyi olmana sevindim yani dis degil ic gebelikmiymis kndi kndinemi dusucekmis buna sasirdim cnm tekrar gecmis olsun

evet iç gebelikmiş...hamilelik başlayıp belli bi noktada gelişimi durmuş ve düşmeye başlamış...inşallah ilaca bile gerek kalmadan pazartesi degerim bayag düşmüş hatta sıfırlanmış olur
tekrar teşekkür ederim idiciimmm rabbim size göstermesin inşallah

Ne kadar guzel bir yuregin var senin ya rabbim karsiligi ni tez zaman da hayirlisi ile versin insallah
Cok gecmis olsun

o senin güzel görmenden arkadaşım kalbin güzel görüyo Allah razı olsun...
İnşallah sende saglıcakla kucagına alırsın

kendi derdimden bu ara hiç konusup edemedik kusura bakma ya nasıl gidiyor hamilelik kendini hissettirmeye başladımı minigin

canım dış gebelik olmadığına çok sevindim... o zaman kimyasal gebelik mi değerler neden düşük müş?

yok hayır bu degerlerime ve düşüş hızına bakılırsa normal gebelik olarak başlamış belli bi yerde gelişimi durup düşmeye başlamış maalesef
Kimyasalda deger daha da düşük oluyo ve degerin sıfırlanması daha cabukmuş adet süresi kadar bi zamanda vucut atıyomuş
sanırım benimkinin düşmeye başlaması ile sıfırlanması arasında ki zaman daha uzun olucak
ama olsun hakkımda en hayırlısı bu imiş rabbim beterinden korusuun cümlemizi

Son düzenleme:

anladım canım demek kısmet değilmiş...kendi düşmesi de iyi bir iki adet dinlenip tekrar başlayabilirsin...

anladım canım demek kısmet değilmiş...kendi düşmesi de iyi bir iki adet dinlenip tekrar başlayabilirsin...

evet nasibimde henüz bu nimet yokmuş hayırlısı bakalım...
evet diyorum ya igneye gerek kalmamasına nasıl sevindim anlatamam üstüne ilaçda vermemesi müthiş oldu...
bi müddet bebek fikrini erteleyip düşünmek istemiyorum hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde rabbim nasip etsin inşallah

cnm bnm sonuçlarının iyi olmasına sevindim her şerde bir hayır vardır inşallah bu senin için hayırdır ve güzel günlerin başlangıcı olur ALLAHIM bir daha yaşatmasın devamında güldürsün inşallahhhhhhhhhh

Canim benimde ayni dun du ama hala gelmdi akimtim var arada ama test yapmakla y apmamak arasinda kararsizim biraz daha beklesem mi sen nasil hissediyorsun kendini herhangi bi degisiklik felan var mi

Sahurda midem fena bulandı başka da değişiklik yok gibi.
Ben de yapmadım test falan bakalım artık.

Uhi'cım bu arada senin adına sevindim canım.
İnşallah iğneye falan gerek kalmaz.

Kızlar geç döllenme idrarda ne zaman çıkıyor bilen var mı?
O zamana kadar test yapmayı düşünmüyorum da :)

Uhi'cım bu arada senin adına sevindim canım.
İnşallah iğneye falan gerek kalmaz.

Kızlar geç döllenme idrarda ne zaman çıkıyor bilen var mı?
O zamana kadar test yapmayı düşünmüyorum da :)

cnm yumurta takibi yaptın mı yumurtlama gününü biliyomusun?

ay bende oyleyim cnm ya mide yanması bulantısı mahvetti beni...iştahtan kesildim resmen...dün ilk defa kustum oda berbat birşeymiş cnm

Buna kimyasal gebelik diyolar sanırım
O kadar kötü şeyler düşündükki böyle olmasına sevindik gerçekten
Döllenen bebekte problem olduğu zaman vücut böyle kendi kendine savunma yapar bebeği atar diye okumuştum biyerde. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin canım. Sabrın sonu selamet. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…