evet canım Allah izin verirse öyle olcak
sen nasıl oldun ağrın vardı sabah kanaman başladımı?
şimdi iyiyim elhamdülillah yaa öyle amansız agrım yok arada sancı vuruyo oda normal tabi...
kanamamda başladı ama adetten bile daha az şuan bakalım artar mı
sağlıkla atlat inşallah
korunma verdimi doktor?
şimdi iyiyim elhamdülillah yaa öyle amansız agrım yok arada sancı vuruyo oda normal tabi...
kanamamda başladı ama adetten bile daha az şuan bakalım artar mı
canım inşallah hayırlısıyla atlatırsın...ağrın adet gibi olur diye tahmin ediyorum...değerlerin düştükçe kanaman da artar...inşallah tekrar yükselmez...
Herkes uyuyor mu yahuuuu :) günaydın
günaydınnnnnnn ben uyanalı 2 saat oldu şekerim ne uyumasısabah koştura koştura sağlık ocağına gittim kan verdim geri koştura koştura işyerine geldim şimdi de çalışmaya çalışıyorum sen naporrrrsunnn bakalımmmm?[/QUOTE
Ne için kan verdein canım söylediysende atladım sanırım ben orayı ? Bende çalışmaya çalışıyorum canım yaa çok sıcak burası valla yanıyo ortalık :97:
ben bunu denerim arkadaş bu aralar denemek istediğim o kadar çok şey var ki ama bu çok güzel görünüyo hakikaten yarın yapsam mı ki:44:
günaydınnnnnnn ben uyanalı 2 saat oldu şekerim ne uyumasısabah koştura koştura sağlık ocağına gittim kan verdim geri koştura koştura işyerine geldim şimdi de çalışmaya çalışıyorum sen naporrrrsunnn bakalımmmm?[/QUOTE
Ne için kan verdein canım söylediysende atladım sanırım ben orayı ? Bende çalışmaya çalışıyorum canım yaa çok sıcak burası valla yanıyo ortalık :97:
tiroid için cnm bende hipotiroid var maalesef her ay tahlil yaptırıyorum kanımda düşük yok yok anlıycanburası şuan için ii ama öğlene yanmaya başlar, ben oruç değilim adetim yoksa asla yürüyemezdim işyerim uzak çünkü :) gerçi bişey yedinmi diycen yemedim sahura bile kalkmadım eşim kendi yaptı yedi
tiroid için cnm bende hipotiroid var maalesef her ay tahlil yaptırıyorum kanımda düşük yok yok anlıycanburası şuan için ii ama öğlene yanmaya başlar, ben oruç değilim adetim yoksa asla yürüyemezdim işyerim uzak çünkü :) gerçi bişey yedinmi diycen yemedim sahura bile kalkmadım eşim kendi yaptı yedi
Çok geçmiş olsun canım. Benim eşim nazlıdır biraz ben kalkmasam kalmaz herhalde :)
Geç döllenmede 10 gün sonra tam çıkar arkadaşıma öyle olmuştu
Bugün herhangi bir adet belirtim olmamakla beraber peçeteye pembe geliyor kızlar.
Normalde adetimin ilk günü bol akıntılı kırmızı olur. Bu biraz değişik oldu.
Çok geçmiş olsun canım. Benim eşim nazlıdır biraz ben kalkmasam kalmaz herhalde :)
saol cnm :) yok bnm ki yapar çok anlayışlıdır sağolsun
saol cnm :) yok bnm ki yapar çok anlayışlıdır sağolsun
Benimkide yapmaya yapar hele t çeşitlerini benden bile güzel yaparama sahura falan ben kalkmassam o kendi kalkmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?