Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

evet canım Allah izin verirse öyle olcak
sen nasıl oldun ağrın vardı sabah kanaman başladımı?

şimdi iyiyim elhamdülillah yaa öyle amansız agrım yok arada sancı vuruyo oda normal tabi...
kanamamda başladı ama adetten bile daha az şuan bakalım artar mı

şimdi iyiyim elhamdülillah yaa öyle amansız agrım yok arada sancı vuruyo oda normal tabi...
kanamamda başladı ama adetten bile daha az şuan bakalım artar mı

canım inşallah hayırlısıyla atlatırsın...ağrın adet gibi olur diye tahmin ediyorum...değerlerin düştükçe kanaman da artar...inşallah tekrar yükselmez...

canım inşallah hayırlısıyla atlatırsın...ağrın adet gibi olur diye tahmin ediyorum...değerlerin düştükçe kanaman da artar...inşallah tekrar yükselmez...

kanama başladıgında sancımda artıyo, ama amansız degil hamdolsun...
değerlerim düştükçe kanamamın artacagını bilmiyodum hayırlısı ile sıfırlanır inşallah...
rabbim bi daha yaşatmasın ,kimseye göstermesin inşallaahh

ve bu süreçte sorularıma bunalmadan cvb verdigin yanımda oldugun için teşekkür ederim rabbim razı olsuun senden

Herkes uyuyor mu yahuuuu :) günaydın

günaydınnnnnnn ben uyanalı 2 saat oldu şekerim ne uyuması sabah koştura koştura sağlık ocağına gittim kan verdim geri koştura koştura işyerine geldim şimdi de çalışmaya çalışıyorum sen naporrrrsunnn bakalımmmm?

ben bunu denerim arkadaş bu aralar denemek istediğim o kadar çok şey var ki ama bu çok güzel görünüyo hakikaten yarın yapsam mı ki:44:

bende yapıcam çok hoş görünüyor tam bnm damak tadıma göre

kızlar günaydinnnnnn ben geldim dışarıdaydım hayırlı cumalar bu arada herkese..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben eşime keçiboynuzu özü aldım dün geldi bu bildiğin pekmez yaaa böyle mi oluyo kullanan var mı? eşim dediki sen beni öldüreceksin kalpten gidicem bu gidişle

Bugün herhangi bir adet belirtim olmamakla beraber peçeteye pembe geliyor kızlar.
Normalde adetimin ilk günü bol akıntılı kırmızı olur. Bu biraz değişik oldu.

Bugün herhangi bir adet belirtim olmamakla beraber peçeteye pembe geliyor kızlar.
Normalde adetimin ilk günü bol akıntılı kırmızı olur. Bu biraz değişik oldu.

hamile misin derin yoksa yum gününü biliyo musun böyle beklemek çok zor ya bi test yapsana hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…