Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

rica ederim canım..her zaman yanındayım...

teşekkür ederiiimm

hayırlı cumalar canım nasılsın keyfin nasıl

hamdolsun özgecim iyiyim....keyfimde yerinde yani şükredecek bir sürü şey var deyip bu imtihanı da atlatmaya çalışıyorum rabbim veriyor kolaylıgını yaa

sen nasılsın?
yerleştin mi tamamen yeni evine?

hayırlı günler arkadaslar...
yarın kpss ye gircem aşırı baş ağrım ve bulantım var inşh sınavda etkilemez beni..çok endişeleniyorum...

Değilmiş tatlım kırmızıya döndü.
Yeni bat 1 ağustos...

Hakkında hayırlısı olsun inşallah güncelliyoruum

hayırlı günler arkadaslar...
yarın kpss ye gircem aşırı baş ağrım ve bulantım var inşh sınavda etkilemez beni..çok endişeleniyorum...

Rabbim güç kuvvet versinde kolaylıkla geçir sınavı inşallah yaaa

*mms_01.............3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)

*buse4545................6 Haziran

*bebissizgobus...........7 Haziran

*şeker pembe...........8 Haziran...........27 yaşında / 2. bebegini bekliyor

*pamukprenses187....13 Haziran

*laleaslan..................15 Haziran..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*ozgekuaforr............21 Haziran

*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)

*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

*moonspell_ ............29 Haziran..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)

*idi2567...................30 Haziran.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)

Bat güncellemek isteyen var mı arkadaşlaaarrrrrr

Arkadaslar merhaba
Bugun kontrolum vardi cok sukur rabbime bebisimizi gorduk ve kalp atislarimizi da duyduk. Yalniz kese cevresinde cok ince bir kanama olmus cok dikkatli olmalisin dedi ve progestan verdi olasi bir dusugu onlemek icin biraz tedirgin oldum ama yinede cok mutluyum rabbim isteyen herkese yasatsin bu mutlulugu

15 temmuz
canım çok geçmiş olsun sana özelden msj atmıştım ama görmedin galiba neyse rabbim bi dahakine sağlıklı gebelik nasip etsin kib

cnm ALLAHIM mutluluğunu daim etsinn tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah :)

Amin canım benim :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bugün herhangi bir adet belirtim olmamakla beraber peçeteye pembe geliyor kızlar.
Normalde adetimin ilk günü bol akıntılı kırmızı olur. Bu biraz değişik oldu.

bence test yap pozitifse doktora git
düşük tehlikesi filan varsa ondan kanaman olur iğne verir doktor bebek tutunsun diye

Değilmiş tatlım kırmızıya döndü.
Yeni bat 1 ağustos...
yeni gördüm yazdığını öbür ay tutar inşallah

Son düzenleme:
kızlarrrrr yarın iftara kaynanamlar gelcek mercimek çorbası, fırında köfte patates, ve mantı düşünüyorum tatlı olarakta fırında sütlaç uygun olur mu sizceee?

kızlarrrrr yarın iftara kaynanamlar gelcek mercimek çorbası, fırında köfte patates, ve mantı düşünüyorum tatlı olarakta fırında sütlaç uygun olur mu sizceee?

Daha ne olsun hayatım şimdiden ellerine sağlık...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar sanırım adet oluyorum hafif kahverengi leke geldi,orucum bu kadarıyla bozulur mu bilemedimde bozmadım tabiki bozmayı da düşünmüyorum ama böyle bi soru işareti oluştu kafamda...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…