- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
hayırlı cumalar canımmm...
hayırlı cumalar canım naber nasılsın
rica ederim canım..her zaman yanındayım...
hayırlı cumalar canım nasılsın keyfin nasıl
Hakkında hayırlısı olsun tabi ki ama inşallaaah hayırlı bi haberin müjdesidir yaa
Değilmiş tatlım kırmızıya döndü.
Yeni bat 1 ağustos...
hayırlı günler arkadaslar...
yarın kpss ye gircem aşırı baş ağrım ve bulantım var inşh sınavda etkilemez beni..çok endişeleniyorum...
15 temmuz*mms_01.............3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)
*buse4545................6 Haziran
*bebissizgobus...........7 Haziran
*şeker pembe...........8 Haziran...........27 yaşında / 2. bebegini bekliyor
*pamukprenses187....13 Haziran
*laleaslan..................15 Haziran..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*ozgekuaforr............21 Hazira
*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)
*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor
*moonspell_ ............29 Haziran..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)
*idi2567...................30 Haziran.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)
Bat güncellemek isteyen var mı arkadaşlaaarrrrrr
mayıştım yaaaa yağmurda atıştırdı oh misss gibi bugün hava
Arkadaslar merhaba
Bugun kontrolum vardi cok sukur rabbime bebisimizi gorduk ve kalp atislarimizi da duyduk. Yalniz kese cevresinde cok ince bir kanama olmus cok dikkatli olmalisin dedi ve progestan verdi olasi bir dusugu onlemek icin biraz tedirgin oldum ama yinede cok mutluyum rabbim isteyen herkese yasatsin bu mutlulugu
Arkadaslar merhaba
Bugun kontrolum vardi cok sukur rabbime bebisimizi gorduk ve kalp atislarimizi da duyduk. Yalniz kese cevresinde cok ince bir kanama olmus cok dikkatli olmalisin dedi ve progestan verdi olasi bir dusugu onlemek icin biraz tedirgin oldum ama yinede cok mutluyum rabbim isteyen herkese yasatsin bu mutlulugu
Bugün herhangi bir adet belirtim olmamakla beraber peçeteye pembe geliyor kızlar.
Normalde adetimin ilk günü bol akıntılı kırmızı olur. Bu biraz değişik oldu.
yeni gördüm yazdığını öbür ay tutar inşallahDeğilmiş tatlım kırmızıya döndü.
Yeni bat 1 ağustos...
yok didoş uyumamam lazım tetikteyim
kızlarrrrr yarın iftara kaynanamlar gelcek mercimek çorbası, fırında köfte patates, ve mantı düşünüyorum tatlı olarakta fırında sütlaç uygun olur mu sizceee?
iyiyim sağolasın sen nasılsın görünmüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?