Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ovü silinmiş biraz bugün daha silikti yapmaya devam daha 11.gün 18.güne kadar yolu var bakalım canım çalışmalara başladık hayırlısı olsun.

desene bu ay sende erkencisin bnm gibi hadi hayırlısı bakalımmm

desene bu ay sende erkencisin bnm gibi hadi hayırlısı bakalımmm

yok canım çatlamadı silikleşip sonra birden koyulaşıyo bazen henüz yumurtlamadım yani diyorum ya 18.güne kadar yolu var bakalım hangi gün olacak takipteyim. ama bu arada da boş durmuyorum tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım çatlamadı silikleşip sonra birden koyulaşıyo bazen henüz yumurtlamadım yani diyorum ya 18.güne kadar yolu var bakalım hangi gün olacak takipteyim. ama bu arada da boş durmuyorum tabi

hımmm anladımmm bakalım bnm bu ay ne olcak bugün 3. günüm tahlil verdim sabah tiroidime baktırcam bakalım inşallah normale dönmüştür

hımmm anladımmm bakalım bnm bu ay ne olcak bugün 3. günüm tahlil verdim sabah tiroidime baktırcam bakalım inşallah normale dönmüştür

inşallah canım ya soğan kürüne başladın mı sen ben eşime keçiboynuzu özü aldım bildiğin pekmez çıktı neyse yesin bakalım belki bi yararı olur :)

Bugün herhangi bir adet belirtim olmamakla beraber peçeteye pembe geliyor kızlar.
Normalde adetimin ilk günü bol akıntılı kırmızı olur. Bu biraz değişik oldu.

Hakkında hayırlısı olsun tabi ki ama inşallaaah hayırlı bi haberin müjdesidir yaa

inşallah canım ya soğan kürüne başladın mı sen ben eşime keçiboynuzu özü aldım bildiğin pekmez çıktı neyse yesin bakalım belki bi yararı olur :)

yok cnm başlamadım daha 7. Günü başlanıyomuş pazartesi başlıycam inşallah :) benimde kansızlık var bi ara bende aldım keçiboynuzu pekmezi felaket kötü bişi yiyemedim attım valla

rica ederim canım..her zaman yanındayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…