Benimkide yapmaya yapar hele t çeşitlerini benden bile güzel yaparama sahura falan ben kalkmassam o kendi kalkmaz :)
neyse buna şükür kızzzz kocalarımız ii valla ne kocalar varrrrALLAHIM başımızdan eksik etmesinnnnn
kızlar günaydinnnnnn ben geldim dışarıdaydım hayırlı cumalar bu arada herkese..
günaydın cnm hayırlı cumalar
neyse buna şükür kızzzz kocalarımız ii valla ne kocalar varrrrALLAHIM başımızdan eksik etmesinnnnn
Amin amin tabiki kimselere değişemem eşimi
günaydınnnnn balımmmmmhayırlı cumalar nasılsın ne yaptın ovi ne alemde
ovü silinmiş biraz bugün daha silikti yapmaya devam daha 11.gün 18.güne kadar yolu var bakalım canım çalışmalara başladık hayırlısı olsun.
desene bu ay sende erkencisin bnm gibi hadi hayırlısı bakalımmm
yok canım çatlamadı silikleşip sonra birden koyulaşıyo bazen henüz yumurtlamadım yani diyorum ya 18.güne kadar yolu var bakalım hangi gün olacak takipteyim.ama bu arada da boş durmuyorum tabi
hımmm anladımmm bakalım bnm bu ay ne olcak bugün 3. günüm tahlil verdim sabah tiroidime baktırcam bakalım inşallah normale dönmüştür
hamile misin derin yoksayum gününü biliyo musun böyle beklemek çok zor ya bi test yapsana hemen
Bugün herhangi bir adet belirtim olmamakla beraber peçeteye pembe geliyor kızlar.
Normalde adetimin ilk günü bol akıntılı kırmızı olur. Bu biraz değişik oldu.
inşallah canım ya soğan kürüne başladın mı sen ben eşime keçiboynuzu özü aldım bildiğin pekmez çıktı neyse yesin bakalım belki bi yararı olur :)
kanama başladıgında sancımda artıyo, ama amansız degil hamdolsun...
değerlerim düştükçe kanamamın artacagını bilmiyodum hayırlısı ile sıfırlanır inşallah...
rabbim bi daha yaşatmasın ,kimseye göstermesin inşallaahh
ve bu süreçte sorularıma bunalmadan cvb verdigin yanımda oldugun için teşekkür ederim rabbim razı olsuun senden
bana slm yok mu:80:
Herkese hayırlı ve bereketli cumalaaarrr
Herkese hayırlı ve bereketli cumalaaarrr
kızlar günaydinnnnnn ben geldim dışarıdaydım hayırlı cumalar bu arada herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?