Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ii ol canim rabbim kaldiramayacagmz yuk vermez imtihaninda sorasiutluluktur bunu sen cok ii biliosun zaten
Bende cok susuorum rabbim aabrini versn ins 52 derece sicaklik var bugun dusun yani evimode cok sukur yerlestim iice

Canim sabah erkn saatlerde olsa bozabilirdn ama bana kalirsada iftara ne kalmis bozma bosver

Uhibbikecim ben hala adet olmadim oyuzden bisey diyemiyorm cnm

Amiin inşallaahh
Rabbim sana da saglıcakla kucagına almayı nasip etsin hiç tedirgin olma sen az dikkat et rabbim korur inşallaah

15 temmuz
canım çok geçmiş olsun sana özelden msj atmıştım ama görmedin galiba neyse rabbim bi dahakine sağlıklı gebelik nasip etsin kib

Çok teşekkür ederim ben cvb yazdım sana diye hatırlıyorum gelmedi mi ?
amin inşallah rabbim kimseye göstermesin bat ı da güncelliyorum inşallah son bat olurr

kızlarrrrr yarın iftara kaynanamlar gelcek mercimek çorbası, fırında köfte patates, ve mantı düşünüyorum tatlı olarakta fırında sütlaç uygun olur mu sizceee?

daha ne olsun gayet güzel :)
ellerine saglık afiyet olsun şimdideeenn

Eger bu kahverengi lekelenme devam edip adetin başlamış oluyorsa yani o kahverengi adettense ezana bir dk kala bile olsa orucun bozulur arkadaşım
buna da eminim ilmihallerde bu şekilde yazyo..

Ii ol canim rabbim kaldiramayacagmz yuk vermez imtihaninda sorasiutluluktur bunu sen cok ii biliosun zaten
Bende cok susuorum rabbim aabrini versn ins 52 derece sicaklik var bugun dusun yani evimode cok sukur yerlestim iice

evet bu imtihanıda hayırlısı ile atlatmaya çalışıyorum bende...

52 derece mii
burası da çok sıcak ama tabi ki orası daha fenadır Allah yardımcın olsun yaaaaa sıcakla hiiç aram yok benim ((
evine yerleşmenede sevindim güle güle keyifle veee tez zamanda nasip olacak olan miniginle mutlu mutlu yaşa inşalllaaahh

Uhibbikecim ben hala adet olmadim oyuzden bisey diyemiyorm cnm

4 gün geçmiş test yaptın mı idicim?
inşallah hayırlı haberi verirsin yaaaa

Valla bozmadım canım bu konuda değişik görüşler var,bozmadm artık.Bilemedim yani çok çok hafifti sonra yekrar gittim lavaboya gelmedi hiç bişey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Ahh cnm agzina saglik ins hepimz veririz blmiyorm yaa test yapmk hic icimden gelmiyo varsa ogrenirm zatn diuotm ama ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi bisey yok sadece dun ve bugun birz midem bulandi icim kalkti boyle oructanmi bilmiyorm goguslerim normal olsa illa bi degisiklik olur diye dusunuyorm ihmal vermiyorm bide iste ben dort aydir yirmisekiz gnde bi oluyodum ondan once otuz dort gnde faln oluyodum oyuzden yine ongun geckmeli oldugnu dusunuyorm test tapmicam ongunu gecerse yaparim vajiyken snki hamile kalicakmism gbi bklerdim geciktimi test yapardm hep smdi yapmiyorm artk uzun oldu cnm k.bkma

günaydınnnnnn kızlarrrrr nasılsınızzzz ben çok uykusuzummmmmm

Allah razi olsun canim cok sagol rabbim cumlemize evlatlarimizla mutlu yasamayi nasip etsn

gelmedi ise sorun yok zaten ama devamı gelse idi o günkü orucunun kaza olması lazmdı...
inşallah daa gelmez devamı hakkında hayırlsıııııı

estg ne kusuru uzun uzun anlatmana sevindiimmm
belirtilere hiiiç takılma arkadaşım bende bu son ögrendigim hamilelikte ne belirti ne bişey ne adet sancım vardı ne gögüslerde hassaslık düşün...tabi bu illa hamilesin anlamında demiyorum ama ne umutsuz ol ne de çok hayallere kapıl ne verirse rabbim en güzelidir muhakkak

hakkında hayırlsı olsun gönlünden geçeni tez zamanda nasip etsin rabbbiimmm
inşallah hayırlı haberlerle dönersin tezz

günaydınnnnnn kızlarrrrr nasılsınızzzz ben çok uykusuzummmmmm

günaydıın didemcim deeee hayırdııır misafir mi vardı akşaaaamm

Allah razi olsun canim cok sagol rabbim cumlemize evlatlarimizla mutlu yasamayi nasip etsn

amiiin inşallaahhhh cümlemizee

Merhaba kızlarr nasılsınızzz
Nasıl geçiyor ramazaann

ya hu sessizlik ne zormuşşşşş
hadi dönün artııkkkk cemreeee vitaeeee hatiiinnnnn deriiiinnn özgeeeeeeeeeee

vee ismini yazamadıgım herkeeeesss

bu arada bi kaç gündür aklımda mms var ne yapıyor nasıl acabaaa sırra kadem basıp kaybolduuuuu

mrb canım iyiyim sağol..sen nasılsın..inşalllah daha iyisindir..kanaman ne durumda...ben bu ay tuutturamadım kanama 1 gün erken geldi...

mrb canım iyiyim sağol..sen nasılsın..inşalllah daha iyisindir..kanaman ne durumda...ben bu ay tuutturamadım kanama 1 gün erken geldi...

bende iyiyim eklemcim saol:)
arada sancım oluyo yatıp dinleniyorum bol bol kanamamsa ik gündür arttı ama adetten çok deil...sadece braz farklı...neyse hamdolsun rabbim başka dert vermesin inşallah bugünlerde böyle geçiyor

adet mi olsun ?
hakkında hayırlısı olsun eklem demekki bu ay da hayırlı zaman degimiş ben artık hep böyle düşünüp üzülmüyorum olanlara...
demesi kolay biliyorum sende üzülme emi...
bat ını güncellememi ister misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…