- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
teşekkür ederiiimm
hamdolsun özgecim iyiyim....keyfimde yerinde yani şükredecek bir sürü şey var deyip bu imtihanı da atlatmaya çalışıyorum rabbim veriyor kolaylıgını yaa
sen nasılsın?
yerleştin mi tamamen yeni evine?
Kızlar sanırım adet oluyorum hafif kahverengi leke geldi,orucum bu kadarıyla bozulur mu bilemedimde bozmadım tabiki bozmayı da düşünmüyorum ama böyle bi soru işareti oluştu kafamda...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uhibbikecim ben hala adet olmadim oyuzden bisey diyemiyorm cnm*mms_01.............3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)
*buse4545................6 Haziran
*bebissizgobus...........7 Haziran
*şeker pembe...........8 Haziran...........27 yaşında / 2. bebegini bekliyor
*pamukprenses187....13 Haziran
*laleaslan..................15 Haziran..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*ozgekuaforr............21 Haziran
*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)
*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor
*moonspell_ ............29 Haziran..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)
*idi2567...................30 Haziran.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)
Bat güncellemek isteyen var mı arkadaşlaaarrrrrr
Arkadaslar merhaba
Bugun kontrolum vardi cok sukur rabbime bebisimizi gorduk ve kalp atislarimizi da duyduk. Yalniz kese cevresinde cok ince bir kanama olmus cok dikkatli olmalisin dedi ve progestan verdi olasi bir dusugu onlemek icin biraz tedirgin oldum ama yinede cok mutluyum rabbim isteyen herkese yasatsin bu mutlulugu
15 temmuz
canım çok geçmiş olsun sana özelden msj atmıştım ama görmedin galiba neyse rabbim bi dahakine sağlıklı gebelik nasip etsin kib
kızlarrrrr yarın iftara kaynanamlar gelcek mercimek çorbası, fırında köfte patates, ve mantı düşünüyorum tatlı olarakta fırında sütlaç uygun olur mu sizceee?
Kızlar sanırım adet oluyorum hafif kahverengi leke geldi,orucum bu kadarıyla bozulur mu bilemedimde bozmadım tabiki bozmayı da düşünmüyorum ama böyle bi soru işareti oluştu kafamda...
Ii ol canim rabbim kaldiramayacagmz yuk vermez imtihaninda sorasiutluluktur bunu sen cok ii biliosun zaten
Bende cok susuorum rabbim aabrini versn ins 52 derece sicaklik var bugun dusun yanievimode cok sukur yerlestim iice
Uhibbikecim ben hala adet olmadim oyuzden bisey diyemiyorm cnm
Eger bu kahverengi lekelenme devam edip adetin başlamış oluyorsa yani o kahverengi adettense ezana bir dk kala bile olsa orucun bozulur arkadaşım
buna da eminim ilmihallerde bu şekilde yazyo..
evet bu imtihanıda hayırlısı ile atlatmaya çalışıyorum bende...
52 derece mii
burası da çok sıcak ama tabi ki orası daha fenadır Allah yardımcın olsun yaaaaa sıcakla hiiç aram yok benim((
evine yerleşmenede sevindim güle güle keyifle veee tez zamanda nasip olacak olan miniginle mutlu mutlu yaşa inşalllaaahh
4 gün geçmiş test yaptın mı idicim?
inşallah hayırlı haberi verirsin yaaaa
cnm ALLAHIM mutluluğunu daim etsinn tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah :)
Amin canım benim :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Eger bu kahverengi lekelenme devam edip adetin başlamış oluyorsa yani o kahverengi adettense ezana bir dk kala bile olsa orucun bozulur arkadaşım
52 derece mii
burası da çok sıcak ama tabi ki orası daha fenadır Allah yardımcın olsun yaaaaa sıcakla hiiç aram yok benim((
evine yerleşmenede sevindim güle güle keyifle veee tez zamanda nasip olacak olan miniginle mutlu mutlu yaşa inşalllaaahh
Çok teşekkür ederim ben cvb yazdım sana diye hatırlıyorum gelmedi mi ?
amin inşallah rabbim kimseye göstermesin bat ı da güncelliyorum inşallah son bat olurr
gelmedi canım ama önemli değil inşlh hepimizin son batı olur ben zeynepkamilde tüp bebek bölümüne başvurdum şuan eşimle testlermzi yaptrıyoruz inşlh sperm bulunurda bebek sahibi olabilirim Allah hepimizin yardmcısı olsun hepimizin sebebi başka inşlh dermanımızı buluruz kendine çok ii bak
Daha ne olsun hayatım şimdiden ellerine sağlık...
52 derece mii
kızlarrrrr yarın iftara kaynanamlar gelcek mercimek çorbası, fırında köfte patates, ve mantı düşünüyorum tatlı olarakta fırında sütlaç uygun olur mu sizceee?
Canim valla oruc sarsio 52 dereceyi buluo sicaklik pert durumdayim inanki
Valla bozmadım canım bu konuda değişik görüşler var,bozmadm artık.Bilemedim yani çok çok hafifti sonra yekrar gittim lavaboya gelmedi hiç bişey
Ahh cnm agzina saglik ins hepimz veririz blmiyorm yaa test yapmk hic icimden gelmiyo varsa ogrenirm zatn diuotm ama ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi bisey yok sadece dun ve bugun birz midem bulandi icim kalkti boyle oructanmi bilmiyorm goguslerim normal olsa illa bi degisiklik olur diye dusunuyorm ihmal vermiyorm bide iste ben dort aydir yirmisekiz gnde bi oluyodum ondan once otuz dort gnde faln oluyodum oyuzden yine ongun geckmeli oldugnu dusunuyorm test tapmicam ongunu gecerse yaparim vajiyken snki hamile kalicakmism gbi bklerdim geciktimi test yapardm hep smdi yapmiyorm artk uzun oldu cnm k.bkma
gelmedi canım ama önemli değil inşlh hepimizin son batı olur ben zeynepkamilde tüp bebek bölümüne başvurdum şuan eşimle testlermzi yaptrıyoruz inşlh sperm bulunurda bebek sahibi olabilirim Allah hepimizin yardmcısı olsun hepimizin sebebi başka inşlh dermanımızı buluruz kendine çok ii bak
günaydınnnnnn kızlarrrrr nasılsınızzzz ben çok uykusuzummmmmm
Allah razi olsun canim cok sagol rabbim cumlemize evlatlarimizla mutlu yasamayi nasip etsn
mrb canım iyiyim sağol..sen nasılsın..inşalllah daha iyisindir..kanaman ne durumda...ben bu ay tuutturamadım kanama 1 gün erken geldi...Merhaba kızlarr nasılsınızzz
Nasıl geçiyor ramazaann
ya hu sessizlik ne zormuşşşşş
hadi dönün artııkkkk cemreeee vitaeeee hatiiinnnnn deriiiinnn özgeeeeeeeeeee
vee ismini yazamadıgım herkeeeesss
bu arada bi kaç gündür aklımda mms var ne yapıyor nasıl acabaaa sırra kadem basıp kaybolduuuuu
mrb canım iyiyim sağol..sen nasılsın..inşalllah daha iyisindir..kanaman ne durumda...ben bu ay tuutturamadım kanama 1 gün erken geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?