• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm malüm bugün pazar yattıkk valla ohh mis :9: akşammm iftara davetteyimm yatmaya devammmm :) kızlarrr bu arada cuma kan vermiştim sonuçlarım süper çıktı şükürler olsun tiroidim düzelmiş thsım 3.5 çıktı kanım da düzelmiş ama hapa devam :) artık hiç bir engelim kalmadı bebek için senem de doluyo artık gelsinnn ya meleğimmmmmm :) canlarrrrr ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürsün bekletmeden inşallahhhhhhhhhhhhhh :16::16::16: kimler burda bakalımmmmmmmm:34:

Mantar olabilir iliski aninda aciyosa ve normaldede kasiniyosa ve yogrt kesigi gbi akintin varsa mantardir dortkeremi dusuk yaptin dk.lar nediyo gecmis olsun

ilişki anında acımıyo akıntı da yok canım...eşim boşaldığında çok kaşınıyor hemen yıkamam gerekiyor...düşüklerin sebebi pıhtılaşmadan kaynaklanıyor...teşekkür ederim...

merhaba arkadaşlar hayırlı günler.....çok perişanım psikolojim bozuldu hamilelikten galiba cok duygusallaştım herşeyi kafama takıyorum yaaa

idi dedigide haklı olabilir yani mantar da olabilir iltihaplanmada olabilir...
bende bi kontrol ettirmelisin geçmiş olsun bu arada:16:

rabbim saglıcakla kucagına almayı doya doya sevip hayırlı bi evlat olarak yetiştirmeni nasip etsin inşallaah:16:

cemrenin pc si çalındı işi de tatile girdigi için pek yazamıyor :( tek çare okulların açılması ona da bayaga var maalesef :(
ama inşallah hayırlı haberlerle tez müjdeler bizi yaaa:16:

mms yi bende çok merak ediyorum ama pat diye müjde ile gelecekmiş gibi hissediyorum inşallah yanılmam:16::16::16:

canım mantar olduğunu sanmıyorum öyle olsa sürekli kaşınır dimi...benimki eşim iççime boşaldığında oluyor...iltihaplanma döllenmeyi engeller mi...adetim bitince dr. gidicem canım...

merhaba arkadaşlar hayırlı günler.....çok perişanım psikolojim bozuldu hamilelikten galiba cok duygusallaştım herşeyi kafama takıyorum yaaa

gayet normal mide bulantın varsa yeter zaten :) ama bebeğinin herşeyi hissettiğini düşün ve iyi olmaya çalış devsiğin şeyleri yapmaya çalış dışarı çık rahatlarsın ALLAHIM yardımcın olsun yavrunu sana bağışlasınnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm malüm bugün pazar yattıkk valla ohh mis :9: akşammm iftara davetteyimm yatmaya devammmm :) kızlarrr bu arada cuma kan vermiştim sonuçlarım süper çıktı şükürler olsun tiroidim düzelmiş thsım 3.5 çıktı kanım da düzelmiş ama hapa devam :) artık hiç bir engelim kalmadı bebek için senem de doluyo artık gelsinnn ya meleğimmmmmm :) canlarrrrr ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürsün bekletmeden inşallahhhhhhhhhhhhhh :16::16::16: kimler burda bakalımmmmmmmm:34:

ohh en güzelini yapmışssınn :)
akşama da davette olduguna göre günün geri kalanında da keyif yapabilirsiiinn:34::34:
Bu arada degerlerinin iyi olmasına ççok sevindim hadi gözün aydııınnnnn:16::16:

amiiin inşalllaahh çok bekletmez bizi miniklerimiz yaaa:16:

Ewet cnm bende telden giriorum bazenbildirimler bile gelmio
Hangisi geldi cemremi

evet cemrenin ismi gözükyordu ama yazamadı sanırım tel.den girdigimde bence anca okuyup çıkıyordum yaaa..
sen pc den girmiyormuydun?

hoşgeldin meleekkkk...öncelikle haklısın vucudun baöbaşka bi duruma hazırlanırken ruhunda ona ayak uydurmaya çalışoyor ama didem haklı miniğinde herşeyi seninle yaşıyor...o yüzden aklına kötü şeyler gelsede, kafan bir sürü şeye bozulsa da, içinden aglamakda gelse aklına içinde atan kalbi getir ve gülümse...

şimdi bize söylemenin kolay oldugunu yaşayanın bunu bilecegini diyebilirsin ama inan insanın en iyi doktoru kendisi ve moralidir....
rabbim sana öyle büyük bi nimet vermiş ki üstüne herşeyiyle seni ona hazırlıyor....şefkatinin merhametinin duygularının bu kadar yogun olması bile bundan :16::16:

canım mantar olduğunu sanmıyorum öyle olsa sürekli kaşınır dimi...benimki eşim iççime boşaldığında oluyor...iltihaplanma döllenmeyi engeller mi...adetim bitince dr. gidicem canım...

çok tıppı kaynagını bilmesemde etkiler diye biliyorum...arkadaşımda vardı önce iltihap geçsin diye tedavi oldu sonra hamile kaldı..
inşallah çabucak gecer:16:

Mrhb kızlar soğan suyu içip kaşık ağrısı çeken varmı benim çok agrim var şuan yoksa yumurta zamanı mi aayamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallaahh yaa :)

aaaaaa iyi insan lafının üstüne gelirmiş ismini görüyorum aşağıda ama umarım yazmayada fırsatı olur :)
tel.den girmek kadar kötüsü yok yaaa:9:

Canim evet oglen girdim ama yazamadim. İyiyim cok sukur ama pek firsatim olmuyo yazmaya. Cok yogunum bu aralar. Ramazan da girince iyice dengemiz degisti. Ama aklim hep sizde. Arada girip okuyorum hizlica. Yani olay sadece cepten girmek diil. Kosturmaca icinde yazcak vaktim olmuyo. Bebek olayi da bu ay calisma onemli gunlerde olmadigi icin bu ay reglimi uslu uslu bekliyorum.
Uhicim senin de toparlanmana coook sevindim. Senin bebis cok yakinda icime oyle doguyo:)

Mrhb kızlar soğan suyu içip kaşık ağrısı çeken varmı benim çok agrim var şuan yoksa yumurta zamanı mi aayamadim

soğan suyunda bu tarz agrıları olanları adeti daha yogun geçenleri duymuştum...herkeste aynı etkiyi yapmaz tabi ki ben soğan suyu içtiğima ay 5 6 gün erken olmuştum mesela...
yine yumurtlama zamanı olma ihtimal varsa bunu degerlendirmelisin bence...

Canim evet oglen girdim ama yazamadim. İyiyim cok sukur ama pek firsatim olmuyo yazmaya. Cok yogunum bu aralar. Ramazan da girince iyice dengemiz degisti. Ama aklim hep sizde. Arada girip okuyorum hizlica. Yani olay sadece cepten girmek diil. Kosturmaca icinde yazcak vaktim olmuyo. Bebek olayi da bu ay calisma onemli gunlerde olmadigi icin bu ay reglimi uslu uslu bekliyorum.
Uhicim senin de toparlanmana coook sevindim. Senin bebis cok yakinda icime oyle doguyo:)

iyii olmana cooook sevindim cemreciimmm ama her fırsattaa gel emi kendini özletmeeeee:38::38:
Hakkında hayırlısı olsun ama o hiç belli olmaz en canlı örnegi benim biliyorsuuunn:9:
umutsuz olma ama fazla hayallere de dalmaaa neyse uslu uslu bekliyorum demiştin dimii en güzelii:1::1:

Bana gelince sanırım ben acımı sonuna kadar bi kerede yaşayıp çabuk ayaklanıyorum... 1 bucuk gün tabiri caizse dibine kadar yaşadım ve hamdolsun rabbim ferahlık verdi sonra tabi bundaaa beterinden korunmuş olmama şükretme durumuda var :)

inşalah içine doganlar dogrudur ama yarın doktorla konusucam belkide en azından pıhtılaşma testine kadar korunma verir belli mi olur hakkımda hayırlısı olsun yaa:16:

soğan suyunda bu tarz agrıları olanları adeti daha yogun geçenleri duymuştum...herkeste aynı etkiyi yapmaz tabi ki ben soğan suyu içtiğima ay 5 6 gün erken olmuştum mesela...
yine yumurtlama zamanı olma ihtimal varsa bunu degerlendirmelisin bence...

iyii olmana cooook sevindim cemreciimmm ama her fırsattaa gel emi kendini özletmeeeee:38::38:
Hakkında hayırlısı olsun ama o hiç belli olmaz en canlı örnegi benim biliyorsuuunn:9:
umutsuz olma ama fazla hayallere de dalmaaa neyse uslu uslu bekliyorum demiştin dimii en güzelii:1::1:

Bana gelince sanırım ben acımı sonuna kadar bi kerede yaşayıp çabuk ayaklanıyorum... 1 bucuk gün tabiri caizse dibine kadar yaşadım ve hamdolsun rabbim ferahlık verdi sonra tabi bundaaa beterinden korunmuş olmama şükretme durumuda var :)

inşalah içine doganlar dogrudur ama yarın doktorla konusucam belkide en azından pıhtılaşma testine kadar korunma verir belli mi olur hakkımda hayırlısı olsun yaa:16:

Cevabın isin tesekkur ederim ;)

Rica ederiimm:71:
İnşallah tez zamanda gelir minigin sanaaa ve isteyen herkeseee:16::16:

uhicimmm ya ben bugün soğan kürüne başlıycam adetimin son günü yani 7. günüm. adetin 15. gününe kadar mı 15 günmü orasını anlamadım yardım lütfennn :16:

cok sevindim canım maşallah benimde ovude bugun cift çizgi var dun calısma olmadı bugun olacak bakalım hayırlısı ınsallah

cok sevindim canım maşallah benimde ovude bugun cift çizgi var dun calısma olmadı bugun olacak bakalım hayırlısı ınsallah

sağol cnm bnm :) hadi bakalımmm bende soracaktım ne yaptın diye tutsun bu ay inşallahhhh yaaa :) bende biraz önce ilk soğan kürümü içtim ama oda beni içti midem çok bulandı :( yarın orucuma başlıyorum inşallah nasıl içicem sahurda iftrda onu düşünüyorummm :53::53:

Aminnnnn ;) allah herşeyin hayirlisini versjn

amiiin inşallaaahh:16:

uhicimmm ya ben bugün soğan kürüne başlıycam adetimin son günü yani 7. günüm. adetin 15. gününe kadar mı 15 günmü orasını anlamadım yardım lütfennn :16:

15 Gün yapıcaksın soğan kürünü...yani bugün başladıysan toplam 15 gün yapıp adetin 22.günü bırakıcaksın...şifa olsun inşallaah:16:

bu arada benimde çok midemi bulandırıyodu içerken burnumu tıkayıp bi kere de içiyodum ve bittiginde burnumu acmadan önce agzıma bişey atıp yiyodum ki agzımın tadı degişsin :)
yoksa burnumu açar açmaz agzımda ki koku ve tad bile mahvediyodu :)

ne kadar zorlukla içmişim yaa kendime şaşırdım şuan:9::9:

sağol cnm bnm :) hadi bakalımmm bende soracaktım ne yaptın diye tutsun bu ay inşallahhhh yaaa :) bende biraz önce ilk soğan kürümü içtim ama oda beni içti midem çok bulandı :( yarın orucuma başlıyorum inşallah nasıl içicem sahurda iftrda onu düşünüyorummm :53::53:

bende bu ay yapmak istiyorum ama emin degilim bakalım hayırlısı :)

İçersin canım ya midem benimde kalkıyo içerken burnunu tıka ıkı seferde ındır mideye ıyyyyyyyyyy çok kötü kokuyo kürtajdan sonra ıctım bende 1 hafta sıfa olsun inşallah

Back
X