- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
kızlar benim bugunu saymazsak 8 gün kaldı yavaş yavaş heyecan başladı bende Allahım hepimize tez zamanda nasip eder inşallah.Amin.
ewet cnm bi kafamda dior git muane ol bilemedimki valla
malesef 10 dk görebildim malüm ben işteyim onlar annemlere geçti akşam inşallah
huhuu kızlar nasılsınız
havalarda çok sıcak ya
Allah oruç tutanlara kolaylık versin vallahi
kızlar benim bugunu saymazsak 8 gün kaldı yavaş yavaş heyecan başladı bende Allahım hepimize tez zamanda nasip eder inşallah.Amin.
aslında çok zor olmıcaksa senin için bi gitseydin içinde rahat ederdi ama hayırlısı yaaa inşallah kötü bi haber yoktur tabi kiii
akşam oldu keyfin yerindedir inşallah
İyiyiz hamdolsun sen nasılsın bizmutcum yiğenimiz nasıl
sıcaklar herkesi zorluyor
Bi kaç gün daha ortalık kavrulacakmış sonra yagmur geliyomus hatta bugün ist nin bazı yerlerine dolu yagmış ya ...
rabbimin hikmeti yine de hamdolsun
amiin inşallah heyecan dorukta maşallah az kalmış :)
Canim aradim dru agrilarim var asiri akintim var die ama uhibbuke bi gorsen su gibi asiri akintim var kokulu deil ama beni cok rahatsiz edio daha once hic akinti sikayetim olmadi adetime iki uc kala olur adet olurdum simdi bi haftadir asiri derecede su gibi krem gibi bi akinti bahsettim dra iltihap olabilir bu siddetli bel kasik agrilari normal deil dedipazartesi muaneye beklioo
Heh iyi olmuş doktoru aradıgın en azından bu agrıların nedenini ögrenmiş olursun ki bence de normal degil yani...
inşallah ikimizde hayırlı haberlerle döneriz yaaaa
Bi kaç gün daha ortalık kavrulacakmış sonra yagmur geliyomus hatta bugün ist nin bazı yerlerine dolu yagmış ya ...
rabbimin hikmeti
Yiğeniniz iyi . hissetmeye başladım ordan oraya atıyo kendini :)
Bende istteyim ama çok sıcaktı bişi yağmadı
Kizlarr herkeze selamlar cok mutluyum cunku adetime bugunu saymazsm 6 gun var ve ovl testi yaptim kopkoyu iki cizgi cikti sayfada okumustm adete yakin cift cizgi gebelik olasiligi cok yuksekmis ayy ins ya ggecen ayda adetime 5 gun kala yapmistm silik cizgi cikmisti ayy ins ya dua edin bana ne olurr
ayyy ne güzel yaaa maşallah sübhanallah onaaa :)
amanda amaaannn
zaten heryere yagmamıs bazı yerler kavrulurken bazılarına fırtınalı bi de dolu yagmış diyorum ya rabbimin hikmeti o ol dedikten sonra herşey olur
iyi olmana sevindim ee bi dahaki kontrol ne zama? cinsiyetini merak ediyormsun :)
Canım hadi inş Bebis seninledir. . Güzel haberlerini bekliyoruz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
az kaldı bu ayı erken bitirdimaslında çok zor olmıcaksa senin için bi gitseydin içinde rahat ederdi ama hayırlısı yaaa inşallah kötü bi haber yoktur tabi kiii
akşam oldu keyfin yerindedir inşallah
rabbimin hikmeti yine de hamdolsun
amiin inşallah heyecan dorukta maşallah az kalmış :)
Kizlarr herkeze selamlar cok mutluyum cunku adetime bugunu saymazsm 6 gun var ve ovl testi yaptim kopkoyu iki cizgi cikti sayfada okumustm adete yakin cift cizgi gebelik olasiligi cok yuksekmis ayy ins ya ggecen ayda adetime 5 gun kala yapmistm silik cizgi cikmisti ayy ins ya dua edin bana ne olurr
oooo az kalmış yaaane çabuk geçti kızzz :) bende ilk oviyi çarşmba yaptım silikti perşemde test yapmadım ama çalışma oldu dün akşam test yaptım koyuysa olsun diye ama yine aynıydı hatta ilkinden daha silikti o yüzden bugüne erteledim bugün akıntım ve kasık ağrılarım başladı galiba pozitif akşam çalışcaz artıkk
Canim bazen gebelik testleri en erkn 4 gun en gec 15 gun sora cikartio bu kadar kafana taktiysan bi kan testi yaptir icin rahatlasnArkadaşlar yardım edin :18: adetim 2 gün geçti ama,idrar testi negatif çıkıyor... İdrar testleri ne zaman pozitif gösterir? Meraktan çatlıcam hamile miyim değil miyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?