- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
- 123
Hoşgeldiiinn :)
hadi hayırlısı olsun hakkında bakalım misss gibi bi ay seni bekler :)
sonunda inşallah müjdeyi alırsıınn
Güncelledim bile :)
yalnız şimdi farkettimde senin siklusda uzun galiba ? 14 agustosa 33 gün var ya da yalnışlık mı oldu 4 mü dicektin :44::44:
amiinnn dışarı çıkmak cidden zor...bi de bu şartlarda çalışanlara rabbim iki kat yardım eylesin
sana da hayırlı cumalar
canım dr değiştirecektin. soruşturabildin mi?
alla allaaa niye böyle oluyor kii?
zaten belirsizlil insanı mahvediyor acaba acaba deyip duruyoruz
inşallah tez zamanda geçer agrıların yaaa rabbim şifa versiinn...ama yine de çok geciktirme bence biliyosun erken müdahale her zaman önemli...
benimde kanamam bitti çok hafif bi lekelenmem var hatta koyu akıntı bile diyebilirz bakalım pazartesi gidicem bende şimdiden düşünüyorum oruçlu oruclu bi de ile nasıl gitcemm bu sıcaktaaa
sen geldiginde de ben yokmuşum :)
kendi adıma iyiyim hamdolsun sıcakda olsa geçiyor günler bi şekilde :)
sen nasılsın ?
gözümüz seni aradı hemen bugün
amiin inşallaaahhh
hakkında hayırlısı olsun inşallah müjde ile dönersin pazartesi günü
İki aydır 37 günde oluyorum canım ya uzadı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla cnm cok zor sicaklar cok fena allah yardimcn olsn
günaydınnnn iyiyim şükür cnm dün biraz yoğunluk vardı pek gelemedim
bayaga uzamış yaa
peki ovu yu nasıl tespit ediyorsun emin olabiliyor musun ?
amin Allah razı olsun özgecim...
bugün nasılsın ?
agrın hafıfledi mi hiç ?
hemen gözlerimiz aradı zaten
ee bugün nasılsın ? nasıl geçiyor günün?
bayaga uzamış yaa
amin Allah razı olsun özgecim...
bugün nasılsın ?
agrın hafıfledi mi hiç ?
allah cumlemizinden razı olsun cnm agrım arada agrıo cnm bian çok şiddetli oluo bazende geçio
bayaga uzamış yaa
Amin allah razı olsun özgecim...
Bugün nasılsın ?
Agrın hafıfledi mi hiç ?
Hemen gözlerimiz aradı zaten
Ee bugün nasılsın ? Nasıl geçiyor günün?
Ovü testiyle takip etcem canım,gecen ay işk yaptgm için çok başarılı olamadım ama bakalm bu ay iyi takip etçem.kuzenimin eşide hamile kalmadan böyle 39 güne çıkmış süresi şnş sonumda onun gibi hamiş olur :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah cumlemizinden razı olsun cnm agrım arada agrıo cnm bian çok şiddetli oluo bazende geçio
süperimmmmm :) sabah harika bir sürprizle karşılaştım yeğenim geldi bir hafta sonra bekliyoduk ama sürpriz yapmışlar çok mutlu oldum 9 aydır görmüyodum şebeğimiValla ablamı hiç gözüm görmedi yeğen kardeği unutturuyo
İnşallah yaa insan kendine uyan durumlarla karşılasınca acaba deyip hemen hevesleniyor dimi
ama güzel temmenniler bunlar inşallah sende tez zamanda verirsin müjdeyi arkadaşım yaa
Allah kolaylık versin yaa inşallah çok daha sürmez doktora gidene kadar böyle bayaga zorlanırsın ya(
aman ablan duymasıınn
şaka bi yana Allah muhabbetinizi artısın senin için güzel degişiklik olmuştur şimdi onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıysundur
inşallah yaa insan kendine uyan durumlarla karşılasınca acaba deyip hemen hevesleniyor dimi
Ama güzel temmenniler bunlar inşallah sende tez zamanda verirsin müjdeyi arkadaşım yaa
Allah kolaylık versin yaa inşallah çok daha sürmez doktora gidene kadar böyle bayaga zorlanırsın ya(
aman ablan duymasıınn
şaka bi yana allah muhabbetinizi artısın senin için güzel degişiklik olmuştur şimdi onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıysundur
bugün de luci yokkk
:) denk gelemedik bir turluı
ewet cnm yaaa nabersin nasıl gidiyo
İnşallah yaa insan kendine uyan durumlarla karşılasınca acaba deyip hemen hevesleniyor dimi
ama güzel temmenniler bunlar inşallah sende tez zamanda verirsin müjdeyi arkadaşım yaa
aman ablan duymasıınn
şaka bi yana Allah muhabbetinizi artısın senin için güzel degişiklik olmuştur şimdi onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıysundur
ewet cnm yaaa nabersin nasıl gidiyo
iyiyim canım evdeyim bugün utu yaptım evi supurdum sıldım dus aldım :)) ya biz birine yasin okuyacaktık eses ti sanırım o topiği bulamıyorum :44::44:
buldum canım :) sen nasılsın bakalım ablanlar gelmiş galiba gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?