Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İki aydır 37 günde oluyorum canım ya uzadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla cnm cok zor sicaklar cok fena allah yardimcn olsn

günaydınnnn iyiyim şükür cnm dün biraz yoğunluk vardı pek gelemedim

İki aydır 37 günde oluyorum canım ya uzadı

bayaga uzamış yaa
peki ovu yu nasıl tespit ediyorsun emin olabiliyor musun ?

Valla cnm cok zor sicaklar cok fena allah yardimcn olsn

amin Allah razı olsun özgecim...
bugün nasılsın ?
agrın hafıfledi mi hiç ?

günaydınnnn iyiyim şükür cnm dün biraz yoğunluk vardı pek gelemedim

hemen gözlerimiz aradı zaten
ee bugün nasılsın ? nasıl geçiyor günün?

Ovü testiyle takip etcem canım,gecen ay işk yaptgm için çok başarılı olamadım ama bakalm bu ay iyi takip etçem.kuzenimin eşide hamile kalmadan böyle 39 güne çıkmış süresi şnş sonumda onun gibi hamiş olur :)

süperimmmmm :) sabah harika bir sürprizle karşılaştım yeğenim geldi bir hafta sonra bekliyoduk ama sürpriz yapmışlar çok mutlu oldum 9 aydır görmüyodum şebeğimi Valla ablamı hiç gözüm görmedi yeğen kardeği unutturuyo

İnşallah yaa insan kendine uyan durumlarla karşılasınca acaba deyip hemen hevesleniyor dimi
ama güzel temmenniler bunlar inşallah sende tez zamanda verirsin müjdeyi arkadaşım yaa

allah cumlemizinden razı olsun cnm agrım arada agrıo cnm bian çok şiddetli oluo bazende geçio

Allah kolaylık versin yaa inşallah çok daha sürmez doktora gidene kadar böyle bayaga zorlanırsın ya (

aman ablan duymasıınn
şaka bi yana Allah muhabbetinizi artısın senin için güzel degişiklik olmuştur şimdi onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıysundur

ewet cnm bi kafamda dior git muane ol bilemedimki valla

malesef 10 dk görebildim malüm ben işteyim onlar annemlere geçti akşam inşallah

Son düzenleme:
bugün de luci yokkk

huhuu kızlar nasılsınız
havalarda çok sıcak ya
Allah oruç tutanlara kolaylık versin vallahi

İnşallah canım bakalm kısmet

iyiyim canım evdeyim bugün utu yaptım evi supurdum sıldım dus aldım :)) ya biz birine yasin okuyacaktık eses ti sanırım o topiği bulamıyorum :44::44:

ewet cnm bende yasini anneme okuttum, tefriciyeyi kendim okudum:) dua kardeşliğiy galiba geçen bende aradım bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…