yok bilmiyorum canım merak ettim bende
hım belki işleri yogundur bugün gelir inşallah :)
gunaydin kizlar nasilsiniz bugun benim dogum gunum 24 bitiyo galiba su yas olaylarinida hep karistiriyormharbi yas gidiyo dah cocuk yapcaz ahh ahh esim sehir disinda ama hala aramadii
Doğum günün kutlu olsuunn
Musmutlu bi yaş olur senin için inşallah ve tabi ki en güzel hediyende tez zamanda alacagın müjden olsun
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ben bu belirtilere artık pek inanamıyorum....
belirtilerimin tavan yaptıgı ay adet oldum...hiç belirtisiz hamile oldugumu ögrendim...herşey nasip...
İnşallah bi iki güne sende verirsin müjdeyi
tabiii ki ekledim bileee :)
hoşgeldin aramızaa :)
benimde bat 4 Agustos birlikte beklicez demekki :)
hayırdır niye yok ki :)
biliyor musun yani ?
yok bilmiyorum canım merak ettim bende
mutlu yıllar şekerimmmm :) birdahakini inşallah bebeğinle kutlarsınnnn
inşallah canım benim nice mutlu yılların olsun seneye miniğinle kutlarsın inşallah.
Amin ins cnm bu guzel duan icn teskkur ederim zaten bebegim bnim icin en guzel hediye rabbim nasip ederse insDoğum günün kutlu olsuunn
Musmutlu bi yaş olur senin için inşallah ve tabi ki en güzel hediyende tez zamanda alacagın müjden olsun
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ben bu belirtilere artık pek inanamıyorum....
belirtilerimin tavan yaptıgı ay adet oldum...hiç belirtisiz hamile oldugumu ögrendim...herşey nasip...
İnşallah bi iki güne sende verirsin müjdeyi
tabiii ki ekledim bileee :)
hoşgeldin aramızaa :)
benimde bat 4 Agustos birlikte beklicez demekki :)
hayırdır niye yok ki :)
biliyor musun yani ?
Hadi hayirlisi vardir ins bebisin hic gecikme olurmuydu bncede bikacgun bkleKızlarr batım bi gün geçti dün göğüs cevresibin genişledgni farkettim bikaç gün önce beyaz yapışkan akıntım vardı şimdi kupkuruyum yorgunkuk tabsiyon var sizce ?? Biraz daha beklicem test için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lekeleknmelerim olmustu canim gecen gittigimiz de kese etrafinda kanama olmus demisti bugunde kanamam oldu cok azdi ama aklim basimdan gitti solugu doktorda aldim. Az once geldim daha korkulacak birsey yok icerdeki pirtiyi atmissin sanirim dedi icerde kanama oldugunu solemistim ya dedi bebegi gorduk kalp atisini duyduk bak bebegin burda dedi ama tam sakinlesmis degilim halen 3gun once 1 ay sonra gel diyen doktor 10 gun sonra bir daha goreyim dedi. Korktum korkuyorum cok zor ya kaybetme korkusu rabbim kimseye yasatmasin.
geldimmmmm bileeeee :) nabersiniz şekerlerrr
hoşbuldumbu ay hürmetine hepimizin muradını verir inş. Rabbim
Evet cnm çarş gece olmalıydım bir buçuuk gün geçti göğsümün kenarı genişledi ya korkuyoom test yapmaya pzt beklicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin ins cnm bu guzel duan icn teskkur ederim zaten bebegim bnim icin en guzel hediye rabbim nasip ederse ins
Selam kizlar nasilsiniz valla ben hic ii degilim kasiklarim sanki parcalanacakgaliba bu ictigim ilaclardan oldu hayatimda hic yasamadigim sanciyi cekiorum ( sizlerdrn ne var ne yok
Ay cnm nasil gecsin esim yok annmde kaliyorm zatn pek dogum gunu kutlama adetimiz yoktur esim bugun aramamisti ogleden snra aradi kutladi cicek yolliycakmus vazgecmis bugun otobuse biniyo zaten yarin geliyorm dedi dusunduk biseyler faln dedi tmm dedm bnde boyle iste huzur saglik olsunda yuvzmda baska bisey istemem bide bebisimiz olsun hayirlisiylanasip olur inşallaah yaaa
eee nasıl geçti dogum gününn
geçmiş olsun özgecim
neden bu kadar etkiledi ki seni ?
doktor yan etkisi olur falan demişmiydi bi de ilaçları içmeye devam ediyor msun ? Rabbim şifa versin tez zamanda yaaa
bende hayat aynı evdeyim işte sıcak biraz zorluyo ama hamdolsun rabbm dışardakilere yardım etsin inşallah
Ay cnm nasil gecsin esim yok annmde kaliyorm zatn pek dogum gunu kutlama adetimiz yoktur esim bugun aramamisti ogleden snra aradi kutladi cicek yolliycakmus vazgecmis bugun otobuse biniyo zaten yarin geliyorm dedi dusunduk biseyler faln dedi tmm dedm bnde boyle iste huzur saglik olsunda yuvzmda baska bisey istemem bide bebisimiz olsun hayirlisiyla
nasip olur inşallaah yaaa
eee nasıl geçti dogum gününn
geçmiş olsun özgecim
neden bu kadar etkiledi ki seni ?
doktor yan etkisi olur falan demişmiydi bi de ilaçları içmeye devam ediyor msun ? Rabbim şifa versin tez zamanda yaaa
bende hayat aynı evdeyim işte sıcak biraz zorluyo ama hamdolsun rabbm dışardakilere yardım etsin inşallah
Yok canim ilaci birakali cok oldu ama yumurtlama gunum ayin 3uydu ondan sora dayanilmaz agrilar diken gibi batio resmen ustelik vajinamin ustune oturamiorum ole sancim var aceba diorum yumurtam catlayamadigi icinmi agri verio hani dort yumurtam olusmustuya bilemedimki uhibcm mahfetti beni inanki dra gitsem diorum sora dusunuorum bu ara ole halsizimki oruclu bide bu sicakta nasil gidiyim diorum adetime az kaldi 1 hafta var biraz daha dayaniyim zaten yumurtalar catlayamadiysa adette olamam gecikince gidiyim diorum
Seninde ii olmana sevindm cnm kanaman bittimi aceba dra pazartesi gidecektn dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?