Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Canim uzulme sen ne kadardir deniosun bilmiorum ama bak ben bi senedir ugrasiorum hormon testleriydi rahim filmiydi ustelik bi sorunum olmadigi halde bu ay tedaviye basladim yani hepimiz neler cekioruz sabirli ol umutlu ol mevlam ne eglerse guzel egler vardir bi bildigi

adet mi oldun yani ?
hakkında hayırlısı olsun tabiki ama umutsuz olma lütfen özgeninde dediği gibi çok daha zorlu süreçlerden geçenler var yıllarca bekleyen var...bak benim 1 yıl olcak bu adetten sonra nasip tabiki rabbimin takdiri...iki düşük yaşadım ama inanıyorum mevla nasip edecek hepimize

özgecim biliyosun senin adına çok çok sevindim inşalllah daaa hayırlı haberdir ama nasıl beklicez onu bilmiyorum

Canım nasılsın? Sağlık durumun nasıl?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyiyim kromozomum hamdolsun:)
yarın doktor kontorulum var degerim sıfırlanmasını bekliyorduk inşallah hayırlı haberlerle dönerm yarın dua et lütfen

sen nasılsınn? nasıl geçiyor ramazaaann

az kaldı bu ayı erken bitirdim

şafak günden düne azalıyor :)
ne heyecanlııııı

Arkadaşlar yardım edin :18: adetim 2 gün geçti ama,idrar testi negatif çıkıyor... İdrar testleri ne zaman pozitif gösterir? Meraktan çatlıcam hamile miyim değil miyim...

öncelikle hakkında hayırlısı olsun tabiki ama idrar testnde negatif çıkması seni bu kadar üzmesin..adetten bi hafta sonra idrarda çıkanda var 10 gün sonra da....hatta geçen facede adetten 18 gün sonra kan testinde çıkanı gördüm...
yani nasip....hamile de olabilirsin adette özgenin dediği gibi kan testi yapmak en güzeli...ama o bile bazen erken durumlarda sonuç vermeyebiliyor

Ayyy akşama yemegim yoookk
daha kötüsü yemek yapasım da yoookk
daha da kötüsü susadım

(ama elhamdülillah bir sürü nimetin içindeyiz şikayet etmedim yani halimi bildirdim)

Arkadaşlar kahverengi alıntım başladı, yani adet olcam... Yanlış alarmmış

hakkında hayırlısı olsun inşallah...
ne kadardır bekliyorsun ?

bana gel ben yaptım bişeyler :)

oyyy teşekkür ederim lucicim
Elhamdülillah bu akşamda (son anda ayarlanan yemeklerle) iftarımızı yaptık :))

ama davetin geçerli ise başka zaman gelirim inşallaaahh

ayy hiç fırsat kaçırmıyorum

Ben iki aydır bekliyorum ama zamanında annem de bu konuda sıkıntı yaşadığı için benim de bebeğim zor olur diye korkuyorum. Bilmiyorum belki yersiz bi korku ama annem tam 7 sene beklemiş benim için

Ben geldimm asilsiniz kizlar bugun iftarda misafirlerm vardi dunde bn iftardaydim gunler boyle geciyo cok sukur adetimin dorduncu gunundeyim ve bihafta sonra memlekete gidiuorz kismetse yumurtlama donemimde orda olurum heralde hayirlisi onumuzdeki aya inss

Ben iki aydır bekliyorum ama zamanında annem de bu konuda sıkıntı yaşadığı için benim de bebeğim zor olur diye korkuyorum. Bilmiyorum belki yersiz bi korku ama annem tam 7 sene beklemiş benim için

Allah bilir onu tabiki oyle dusunme icini ferah tut hakkimzda hayirlisi olsun gercekten beklemk cok zor rabbm bekletmesin kimseyi ins bizede nasip etsin minigimizi zamani varsada dayanma gucu versin rabbim eli ayagi duzgun saglikli vatana millwte anaya babaya hayirli evlatlarimiz olsun ins

Evet canim degistirdim bugun gittim yeni doktoruma iyiki de gitmisim diger doktor testlerimi eksik istemis ayrica bu doktordan da cok memnun kaldim. Bebekle ilgilide hersey yolunda cok sukur sen yarin gidiosun demi kontrole

senin adına çok sevindim. şimdi kendine de bebeğe de iyi bak.

biz ctesi gittik dr'umuza. ve bebişimiz 5 kat büyümüş 1,5 cm olmuş her şey yolunda. test yaptırmıştım sonuçlarım normal. kanaman veya mide bulantın var mı diye sordu yok dedim. progestan kullanıyordum bitince bi daha alma dedi gerek yok artık. onun dışında kullandığım bir tek tiroid ilacımla multivitamin kaldı.

bebeğin gelişimi iyi dedi. Allah'ım nazarlardan korusun.

ve 1 ay sonra çağırdı 2'li testimiz yapılacak. cinsiyetini de o zaman söyleyebiliriz dedi. dedim o önemli değil. sağlıklı olsun tek isteğim bu.

inşallah herkes bu süreci sorunsuz atlatır.

Özgecim inşallah hakkında hayırlısı olur gönlünden geçen nasip olur az kaldı inşallah yakında hayırlı haberi alırız :)

ünaydınnnn cnm keyifler tavandaydı valla doya doya öptüm kokladım dün de bendeydiler akşamda parka götürdük sevincini görmeliydim kaydırağın üstünde dans ediyo bizimde olsun kızlar çocuk dünyanın en harika varlığı

tabiki geçerli canım her zaman

deme öyle ya zaten facede milletin çocuklarını gördükçe bi tuhaf oluyorum kötü hissediyorum eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı kırkı çıkmış dün koymuşlar resmini bizden 1 hafta önce evlenmişlerdi sadece kendimi eksik hissettim.

:) cnm benden 1 ay önce düğünü olan eşimin arkadaşının ikinci çocuğu yaşını geçti çoktan ben ölümmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…