- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Son durum gene olmadı adetim de düzgün gelmiyo karnım şiş heralde kist fln var pzt doktora gdcem...çok üzhündüm gün boyu...ne zaman anne olacağm..meçhul
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son durum gene olmadı adetim de düzgün gelmiyo karnım şiş heralde kist fln var pzt doktora gdcem...çok üzhündüm gün boyu...ne zaman anne olacağm..meçhul
Kizlarr herkeze selamlar cok mutluyum cunku adetime bugunu saymazsm 6 gun var ve ovl testi yaptim kopkoyu iki cizgi cikti sayfada okumustm adete yakin cift cizgi gebelik olasiligi cok yuksekmis ayy ins ya ggecen ayda adetime 5 gun kala yapmistm silik cizgi cikmisti ayy ins ya dua edin bana ne olurr
Canım nasılsın? Sağlık durumun nasıl?
az kaldı bu ayı erken bitirdim
Arkadaşlar yardım edin :18: adetim 2 gün geçti ama,idrar testi negatif çıkıyor... İdrar testleri ne zaman pozitif gösterir? Meraktan çatlıcam hamile miyim değil miyim...
Ayyy akşama yemegim yoookk
daha kötüsü yemek yapasım da yoookk
daha da kötüsü susadım
(ama elhamdülillah bir sürü nimetin içindeyiz şikayet etmedim yani halimi bildirdim)
Arkadaşlar kahverengi alıntım başladı, yani adet olcam... Yanlış alarmmış
bana gel ben yaptım bişeyler :)
Ben iki aydır bekliyorum ama zamanında annem de bu konuda sıkıntı yaşadığı için benim de bebeğim zor olur diye korkuyorum. Bilmiyorum belki yersiz bi korku ama annem tam 7 sene beklemiş benim için
iyiyim kromozomum hamdolsun:)
yarın doktor kontorulum var degerim sıfırlanmasını bekliyorduk inşallah hayırlı haberlerle dönerm yarın dua et lütfen
sen nasılsınn? nasıl geçiyor ramazaaann
ay hadi canım inş düşmüştür tamamen. Allah yardımcın olsun.. haberlerini bekliyoruz.. ramazan çok güzel geçiyor canım ama o kadar yoğun ki anlamıyorum bileyarıyı geçmişiz bile..
Evet canim degistirdim bugun gittim yeni doktoruma iyiki de gitmisim diger doktor testlerimi eksik istemis ayrica bu doktordan da cok memnun kaldim. Bebekle ilgilide hersey yolunda cok sukur sen yarin gidiosun demi kontrole
Kizlarr herkeze selamlar cok mutluyum cunku adetime bugunu saymazsm 6 gun var ve ovl testi yaptim kopkoyu iki cizgi cikti sayfada okumustm adete yakin cift cizgi gebelik olasiligi cok yuksekmis ayy ins ya ggecen ayda adetime 5 gun kala yapmistm silik cizgi cikmisti ayy ins ya dua edin bana ne olurr
aslında çok zor olmıcaksa senin için bi gitseydin içinde rahat ederdi ama hayırlısı yaaa inşallah kötü bi haber yoktur tabi kiii
akşam oldu keyfin yerindedir inşallah
İyiyiz hamdolsun sen nasılsın bizmutcum yiğenimiz nasıl
sıcaklar herkesi zorluyor
Bi kaç gün daha ortalık kavrulacakmış sonra yagmur geliyomus hatta bugün ist nin bazı yerlerine dolu yagmış ya ...
rabbimin hikmeti yine de hamdolsun
amiin inşallah heyecan dorukta maşallah az kalmış :)
sonu iyi olsun didoşum ya bakalım Allahımmmmmmmm
hakkında hayırlısı olsun inşallah...
ne kadardır bekliyorsun ?
oyyy teşekkür ederim lucicim
Elhamdülillah bu akşamda (son anda ayarlanan yemeklerle) iftarımızı yaptık :))
ama davetin geçerli ise başka zaman gelirim inşallaaahh
ayy hiç fırsat kaçırmıyorum
ünaydınnnn cnm keyifler tavandaydı valla doya doya öptüm kokladım dün de bendeydiler akşamda parka götürdük sevincini görmeliydim kaydırağın üstünde dans ediyobizimde olsun kızlar çocuk dünyanın en harika varlığı
inşallah cnmmm hayırlısı olsun ama olsun yaaaabu arada günaydın şekerimmm
deme öyle ya zaten facede milletin çocuklarını gördükçe bi tuhaf oluyorum kötü hissediyorum eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı kırkı çıkmış dün koymuşlar resmini bizden 1 hafta önce evlenmişlerdi sadece kendimi eksik hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?