senin adına çok sevindim. şimdi kendine de bebeğe de iyi bak.
biz ctesi gittik dr'umuza. ve bebişimiz 5 kat büyümüş 1,5 cm olmuşher şey yolunda. test yaptırmıştım sonuçlarım normal. kanaman veya mide bulantın var mı diye sordu yok dedim. progestan kullanıyordum bitince bi daha alma dedi gerek yok artık. onun dışında kullandığım bir tek tiroid ilacımla multivitamin kaldı.
bebeğin gelişimi iyi dedi. Allah'ım nazarlardan korusun.
ve 1 ay sonra çağırdı 2'li testimiz yapılacak. cinsiyetini de o zaman söyleyebiliriz dedi. dedim o önemli değil. sağlıklı olsun tek isteğim bu.
inşallah herkes bu süreci sorunsuz atlatır.[/QUOT
Amin canim insallah hepimiz sorunsuz atlatiriz gozun aydin cok sewindim. Benim yine bi sorunum var Diger doktor bazi testlerimizi eksik yapmis bu doktor yeniden test almisti tsh hornonum yuksek cikmis benim ya bi sevinemedim gitti. Yine bi korku sardi yarin tekrar kan vericem ve ertesi gunde dahiliye doktoruna gidecegim. Insallah bi sorun cikmaz ya cok korkuyorum rabbim dermansiz dert vermesin yardimcimiz olsun insallah
Amin canim insallah hepimiz sorunsuz atlatiriz gozun aydin cok sewindim. Benim yine bi sorunum var Diger doktor bazi testlerimizi eksik yapmis bu doktor yeniden test almisti tsh hornonum yuksek cikmis benim ya bi sevinemedim gitti. Yine bi korku sardi yarin tekrar kan vericem ve ertesi gunde dahiliye doktoruna gidecegim. Insallah bi sorun cikmaz ya cok korkuyorum rabbim dermansiz dert vermesin yardimcimiz olsun insallahsenin adına çok sevindim. şimdi kendine de bebeğe de iyi bak.
biz ctesi gittik dr'umuza. ve bebişimiz 5 kat büyümüş 1,5 cm olmuşher şey yolunda. test yaptırmıştım sonuçlarım normal. kanaman veya mide bulantın var mı diye sordu yok dedim. progestan kullanıyordum bitince bi daha alma dedi gerek yok artık. onun dışında kullandığım bir tek tiroid ilacımla multivitamin kaldı.
bebeğin gelişimi iyi dedi. Allah'ım nazarlardan korusun.
ve 1 ay sonra çağırdı 2'li testimiz yapılacak. cinsiyetini de o zaman söyleyebiliriz dedi. dedim o önemli değil. sağlıklı olsun tek isteğim bu.
inşallah herkes bu süreci sorunsuz atlatır.
bugün ikili test için doktora gittim
cinsiyetini sordum benlen dalga geçti doktor
%50 kız dedi . bende kız deyince 50si felan aklımdamı kaldı ayy inşallah diyip seviniverdim
eşimle doktor gülmeye başladızaten yarı yarıya şans var neye seviniyoduysam
rezil oldum ya la
adet mi oldun yani ?
hakkında hayırlısı olsun tabiki ama umutsuz olma lütfen özgeninde dediği gibi çok daha zorlu süreçlerden geçenler var yıllarca bekleyen var...bak benim 1 yıl olcak bu adetten sonra nasip tabiki rabbimin takdiri...iki düşük yaşadım ama inanıyorum mevla nasip edecek hepimize
özgecim biliyosun senin adına çok çok sevindim inşalllah daaa hayırlı haberdir ama nasıl beklicez onu bilmiyorum
güzel espri olmuşkız yada erkek hayırlı bir evladın olur inş canım..
Özgecim inşallah hakkında hayırlısı olur gönlünden geçen nasip olur az kaldı inşallah yakında hayırlı haberi alırız :)
inşallah sağlıklı olsunda kız erkek farkemez zaten ilk çocuğum daha
Allah herkese nasip etsin :)
inş.canım allah razı olsun
Arkadaşlar kahverengi alıntım başladı, yani adet olcam... Yanlış alarmmış
canım var mı belirtilerin falan?
valla canım gögüslerim şişti çok acıo midem bulanıo bide kasıklarım ağrıo ama ben bunların hepsini adet dönemindede yaşıorum oyüzden inan bilmiorum belirtim varmı yokmu
haklısın canım insan anlamıyor, belirti sanıyor sonra fos çıkıyor neyse az kaldı herhalde bata..inş güzel olur canımm..
ewet canım 4 5 gün var bakalım beklioruz ama ben bu sefer çok ümitlendim yaa ovl testindede çift çizgiyi görünce çünkü daha önce yaptıklarımda hep silik çizgi çıkıodu üstelik bu ay benim ovl testim doğru düzgün silik çıkmadıki yaa bi ayın 5inde çok yogun çizgiydi daha sora hafif ama çok hafif silikleşti sora geçen yaptıgımda yine ayın 5indeki gibi kopkoyu çıktı valla kafam çok karışık bi okadar umut doluyum bu ay adet olursam çok ama çok üzülürüm bundan eminim ama nasip taktir allahın elden ne gelirki
ewet canım 4 5 gün var bakalım beklioruz ama ben bu sefer çok ümitlendim yaa ovl testindede çift çizgiyi görünce çünkü daha önce yaptıklarımda hep silik çizgi çıkıodu üstelik bu ay benim ovl testim doğru düzgün silik çıkmadıki yaa bi ayın 5inde çok yogun çizgiydi daha sora hafif ama çok hafif silikleşti sora geçen yaptıgımda yine ayın 5indeki gibi kopkoyu çıktı valla kafam çok karışık bi okadar umut doluyum bu ay adet olursam çok ama çok üzülürüm bundan eminim ama nasip taktir allahın elden ne gelirki
evet bende o yüzden senden ümitliyim çok..inş öyledir de. az kalmış canım ya Rabbim güldürsün yüzümüzü bu kez inş. genelde çift çizgi koyu çıkanlar gebe oluyorbenim daha 8 günüm var bakalım
ALLAHIM yüzünü güldürsün cnm bnm bunu canı gönülden diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?