Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

bugün ikili test için doktora gittim
cinsiyetini sordum benlen dalga geçti doktor
%50 kız dedi . bende kız deyince 50si felan aklımdamı kaldı ayy inşallah diyip seviniverdim
eşimle doktor gülmeye başladı zaten yarı yarıya şans var neye seviniyoduysam
rezil oldum ya la

ohh ne güzel yaa bulantın yoksa
ben öldüm dirildim 6 kilo verdim kusa kusa

Son düzenleme:

güzel espri olmuş kız yada erkek hayırlı bir evladın olur inş canım..

yaa uhibbuke valla bende dayanamıorum dünden beridir adet sancılarımda başladı adet olcam die çoık üzülüorum eşim laf dinlemio bugün gidip kan testi yaptırcaktım vebal koydu adetinin geçmesini beklicez die inat edio ama bu sefer ben çok ümitlendim kafam çok karışık bi yandan olabilir diorum bi yandan olsaydı adet sancılarım arada bi başlamazdı diorum yiyorum kendimi anlıcan :)

valla canım gögüslerim şişti çok acıo midem bulanıo bide kasıklarım ağrıo ama ben bunların hepsini adet dönemindede yaşıorum oyüzden inan bilmiorum belirtim varmı yokmu

haklısın canım insan anlamıyor, belirti sanıyor sonra fos çıkıyor neyse az kaldı herhalde bata..inş güzel olur canımm..

haklısın canım insan anlamıyor, belirti sanıyor sonra fos çıkıyor neyse az kaldı herhalde bata..inş güzel olur canımm..

ewet canım 4 5 gün var bakalım beklioruz ama ben bu sefer çok ümitlendim yaa ovl testindede çift çizgiyi görünce çünkü daha önce yaptıklarımda hep silik çizgi çıkıodu üstelik bu ay benim ovl testim doğru düzgün silik çıkmadıki yaa bi ayın 5inde çok yogun çizgiydi daha sora hafif ama çok hafif silikleşti sora geçen yaptıgımda yine ayın 5indeki gibi kopkoyu çıktı valla kafam çok karışık bi okadar umut doluyum bu ay adet olursam çok ama çok üzülürüm bundan eminim ama nasip taktir allahın elden ne gelirki

evet bende o yüzden senden ümitliyim çok..inş öyledir de. az kalmış canım ya Rabbim güldürsün yüzümüzü bu kez inş. genelde çift çizgi koyu çıkanlar gebe oluyor benim daha 8 günüm var bakalım

ALLAHIM yüzünü güldürsün cnm bnm bunu canı gönülden diliyorummm

dua et canım inşallah bende hamileyimdir artık gücüm kalmadı öle çok istiorumki rabbim aratmadan biran evvel versin inşallah....
seninde az kalmış inşallah sende hamilesindir rabbim isteyen bütün herkeze en tez zamanda nasip etsin inşallahhhhh

Kızlar bugün adetimin 11. günü. Erken diye düşünüyorum ama bugün yumurtlama günüm olabilir mi ki?
Bugün fena halde kasık ve bel ağrım var. Bir de akıntım.
Böyle erken olması mümkün mü ki? 18 temmuz yumurtlama günüm gözüküyor takvimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…