Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ay ilahi kız

kız ben bugün salak gibiyim ne konuşmak istiyorum ne başka bişey yapmak içim daralıyor hayır olsun haftaya hiç ii başlamadımm sen ne alemdesinnn

halsizim o salaklık bende de var arada çalışıyorum sonra buraya bakıyorum çalışmak gelmiyo içimden eve gidip uzanmak istiyorum açıkçası.

halsizim o salaklık bende de var arada çalışıyorum sonra buraya bakıyorum çalışmak gelmiyo içimden eve gidip uzanmak istiyorum açıkçası.

bende uyumak istiyorum başım ağrıyo zaten gece 4,30 da yattım sabah 7,30 kalktımm iimi

bende uyumak istiyorum başım ağrıyo zaten gece 4,30 da yattım sabah 7,30 kalktımm iimi

aynen ya ezan okundu ben hala uyuyamamıştım dön o yana dön bu yana dalmışım ama sabah 7 da uyandım sonra 1 saat daha takıldım yatakta gözümden uyku akıyo resmen ama hafta sonu full uyudum akşam 11 le sabah 10.30 arası nasıl ama

olabilir cnm değişebiliyor bende geçen ay 11. de çift çizgiyi görmüştüm bu ay 13. de yani dün gördüm bakalım akşam tekrar yapıcam silikleşmiş mi? sen değerlendir mutlaka bugünü ok

iiymiş cnm bende sabah 11,30 kalktım dün ama çok yoruldum dün misafir vardı gecede sahurdu namazdı derken 4,30 oldu onun acısıda başımdan çıktı

tatlım TSH değerin kaç?

ayrıca hiç sıkıntıya düşme benim de TSH'ım yüksek o yüzden ilaç kullanıyorum gebelikte bi sakıncası yok ilacın. tiroid hormonunun bebeğe de geçmesi gerektiği için kullandırıyor doktorlar. gideceğin hastanede varsa endokrinoloji (kısaca endokrin) bölümüne gitsen daha iyi olur çünkü endokrin sadece tiroid kontrolü yapıyo denilebilir. yani uzmanlar o bölümde oluyor. endokrin yoksa dahiliye de işini çözer.

gittiğin doktora hamile olduğunu söyle. tüm tahlillerin yapılsın ki eksik bişey kalmasın. mesela benim dr'um "gebelik rutin testlerini yaptır" dedi. "eksik kalırsa biz burda yaparız tahlillerini" dedi. fakülteye kadın doğuma gittim dedim gebelik rutinlerini yaptırcam. 5 tüp kan bi de idrar tahlili verdim.

istersen aklında kalmasın diye fakülteye gidip benim gibi yapabilirsin. dr'una da ben bunları yaptırdım eksik bişey var mı diye sorarsın. senin için daha kolay.

korkma. bak ben kendimce bildiklerimi yani başımdan geçenleri sana aktarmaya çalışıyorum. ama korkunu sen engellemelisin. sen artık yarı annesin ve onu da düşünmek zorundasın. bak benim dr'um "araştır her şeyi öğren" "ama yorumlara takılma" demişti. ben de öyle yapıyorum. tahlillerim geldi, önce kendim araştırdım "o neymiş bu neymiş. bu düşük olursa noolur bu yüksek olursa noolur" diye.

ben sıkıntı görmedim dr da her şey normal dedi. şimdi ikili tarama tarihimiz 9 ağustos. onu bekliyoruz. ve dua ediyoruz teyzesi, her şey yolunda gitsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…