efemmmmmmmm
bugün ikili test için doktora gittim
cinsiyetini sordum benlen dalga geçti doktor
%50 kız dedi . bende kız deyince 50si felan aklımdamı kaldı ayy inşallah diyip seviniverdim
eşimle doktor gülmeye başladızaten yarı yarıya şans var neye seviniyoduysam
rezil oldum ya la
ALLAH razı olsun canım benim rabbim seninde isteyen hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
kız ben bugün salak gibiyim ne konuşmak istiyorum ne başka bişey yapmak içim daralıyor hayır olsunhaftaya hiç ii başlamadımm sen ne alemdesinnn
ALLAH razı olsun canım benim rabbim seninde isteyen hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ay ilahi kız
halsizim o salaklık bende de var arada çalışıyorum sonra buraya bakıyorum çalışmak gelmiyo içimden eve gidip uzanmak istiyorum açıkçası.
derin senin bat ne zaman hiç konuşmuyosun hep yemek hep yemek
bende uyumak istiyorum başım ağrıyo zaten gece 4,30 da yattım sabah 7,30 kalktımm iimi
Kızlar bugün adetimin 11. günü. Erken diye düşünüyorum ama bugün yumurtlama günüm olabilir mi ki?
Bugün fena halde kasık ve bel ağrım var. Bir de akıntım.
Böyle erken olması mümkün mü ki? 18 temmuz yumurtlama günüm gözüküyor takvimde
Bu aralar çok sık giremiyorum canım. Bat 1 ağustos.
Az önce yazdım ama görmediniz. Erken ama bugün yumurtlama günüm gibi geliyor.
aynen ya ezan okundu ben hala uyuyamamıştım dön o yana dön bu yana dalmışım ama sabah 7 da uyandım sonra 1 saat daha takıldım yatakta gözümden uyku akıyo resmen ama hafta sonu full uyudum akşam 11 le sabah 10.30 arası nasıl ama
ondan mı süsleniyon kocana güzel görünmek içindeğerlendir canım yolculuk öncesi
Amin canim insallah hepimiz sorunsuz atlatiriz gozun aydin cok sewindim. Benim yine bi sorunum var Diger doktor bazi testlerimizi eksik yapmis bu doktor yeniden test almisti tsh hornonum yuksek cikmis benim ya bi sevinemedim gitti. Yine bi korku sardi yarin tekrar kan vericem ve ertesi gunde dahiliye doktoruna gidecegim. Insallah bi sorun cikmaz ya cok korkuyorum rabbim dermansiz dert vermesin yardimcimiz olsun insallah
olabilir cnm değişebiliyor bende geçen ay 11. de çift çizgiyi görmüştüm bu ay 13. de yani dün gördüm bakalım akşam tekrar yapıcam silikleşmiş mi? sen değerlendir mutlaka bugünü ok
Yok kız dün değerlendirdik bugün olmaz.
Eşim 2 gün üst üste hayatta yapmaz
ayy kız bizimkinin canı yok mu bugün 3, gün olacak
Dün akşam değerlendirmiştim iyi bari. Bugün yapacağımızı sanmam
Kişiden kişiye fark ediyor demek ki eşim hayatta yapmaz
yap annemmm yaaaappp sen tavla onu ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?