Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

canım sonuçların iyi çıkar inşallah.

bizim de 9 Ağustos'ta taramamız var. Hayırlısı ile atlatırız inşallah.

Canım sana taramanın nasıl olduğunu sorsam, nasıl yapılıyor? ultrasonda ölçüm mü yapılıyor, kan mı veriliyor? hiçbir bilgim yok. sen deneyimlisin.

Canım ultrasona giriyosun ama normal ultrason değil renkli gösteriyo doktor
Tüm uzuvlarını görüyosun hareket ediyo yüzünü ovuşturuyo tekme atıyo hepsini görüyosun
Doktor önce burun kemiği oluşmuşmu ona bakıyo o önemliymiş. Sonra kollarına bacaklarına bakıyo. Sonra iç organlarına bakıyo. Sende hepsini görüyosun. Bide dvd ye kaydedip sana veriyo ben eve gelince tekrar izledim :)
Bide kan veriyosun kan sonuçları 1 hafta sonra çıkıyo.kandada hormon değerlerine bakıyolar.
İnşallah sağlıkla atlatırsın sende :)

ayyy gerçekten mi???

peki özelde mi yaptırdın? fiyatı ne kadar (ayıptır sorması)?:44:

Sagol canim cok tesekkur ederim ilgin icin rabbim insallah hayirlisi ile kucagina aldigin gunude gosterir onuda paylasirsin bizimle.. doktorum bebekle ilgili.kontrolumde hersyin yokunda oldugunu soyledi masallah rabbim nazardan korusun hepsini telefonda yuksek diye soylemisti assistani fakat labaratuvar a baglandigimda normal sinirlarin 0.35 ile 4.94 oldugunu soylediler benim degerim ise 0.0832 yani dusuk sinirin altinda yarin tekrar tahlil yaptiracagim olmadi dedigin gibi bi endokrin bolumune gidecegim. Insallah dedigin gibi bi sorun olmaz. Bende ikili test icin 9 agustos veya 11 agustosta gidecegim

Son düzenleme:

TSH'ın düşükse demekki tiroidlerin fazla çalışıyor. tiroid az çalışınca TSH yükseliyor. benim TSH eskiden 7 falandı. ilaçla 2-3 arası gidip geliyorum işte. sürekli de kontrol ediliyorum. hamile olmadan önce başlamıştım. yaklaşık 2 sene olacak takipteyim. çünkü bi yerde illaki tiroitlere bağlanıyor bir şeyler. her şeyin başı hormonlar bak ben tiroidlerimin az çalıştığını bağırsak tembelliği şikayetimden sonra öğrendim.

9'unda git birlikte girmiş olalım. hayırlı haberleri de birlikte vermiş olalım.

Hastaneden hastaneye değişiyo ben biraz pahalı biyerde yaptırdım 260 lira verdim
Ama 100 liraya yapan yerlerde var. Muhite görede değişiyo ücreti

geçen sene ben hamileyken ankarada büyük doğumda yaptırmıştım maddi durumu olmayan ankaraya yakınsanız düşünün derim

9 unda gitme ihtimalim yuksek o zaman esimde yanimda oluyo cumartesi gunu ya insallah hayirli haberlerlerle doneriz canim bende tiroitle ilgili bi sorunum yoktu daha once hamilelikte cikti hos 1 yil once test yaptirmistim ama bakalim iki gune oda belli olur hayirlisi ile...

geçen sene ben hamileyken ankarada büyük doğumda yaptırmıştım maddi durumu olmayan ankaraya yakınsanız düşünün derim
İstanbul-anadoludayım ben
Burda göstepe ve zeynep kamil doğum hastanesindede yapılıyo ama ben gitmedim. Benim gittiğim doktor alanının en iyilerinden biri , tavsiye üzerine gittim canım. Ama tabi maddi durumu olmayanlar devlet hastanelerinde yaptırabilirler. Tıp merkezlerindede uygun oluto diye biliyorum :)

ben mecburiyetten yaptırdım normalde bende özelde yaptırcaktım ama ani geliştiği için orda yaptırmam gerekti ben 4 lü yaptırmıştım mecburiyetten. ama yinede özele pek güvenmeyin derim her ikisin de de doktorunuz olsun

Gittiğim hastanede sorun yaşayan kimse yok. Tüm tanıdıklarım orda doğum yaptı doktorların hepside iyi. O yüzden pek endişem yok. Bikaçta ebe tanıdığım var devlet hastanelerinde. Hepsi gittiğim hastaneyi tavsiye etti.
6. Haftamda çok kustuğum için fenalaştım burdaki en iyi devlet hastanelerinden birine gittim. Tam 12 saat süründüm maalesef. İşlemler çok uzun sürüyo. Burasıda kalabalık bi şehir çok sıra var. Zaten yorgunsun kötüsün dayanamıyosun bide saatlerce bekliyosun sonuç çıkıcakta taburcu edicekler diye. Bide devleyit hastanelerinin cihazları yeni değil hep eski. O yüzden görüntü gelmiyo bebeği zor gördüler bilmemene.
Pek gidicemi sanmıyorum açıkçası.
Ama tavsiyen için teşekkür ederim.
Özelden özele fark var :)

Herkese merhabaaa :)
Ben bugün yoktum ama burda muhabbet koyuymuş
Siz burdayken olmak isterdim ama nasip:)
Malum bugün doktora gittim degerim tam sıfırlanmamış ama doktorum normal oldugunu yavaş yavaş vucudun tamamen atacagını söyledi..
ve herşeyin çok yolunda oldugunu korunmama gerek olmadıgını söyledi :)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah yaa

Hakkında hayırlısı olsun idicim nasibinde ne varsa o oluyo

ay hadi canım inş düşmüştür tamamen. Allah yardımcın olsun.. haberlerini bekliyoruz.. ramazan çok güzel geçiyor canım ama o kadar yoğun ki anlamıyorum bile yarıyı geçmişiz bile..

ne güzel ramazanda yogunlugu ile daha bi bereketli oluyo yaa
bugün doktordaydım degerim tamamen sıfırlanmadı ama doktor normal herşey yolunda korunmana da gerek yok dedi :)

Oyyyy oyy maşallah cici annemize ve tatlı minigineeee
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin inşallaah

maşallaahhh rabbim acısını göstermesin sizee
yiğende ayrı bi seviliyordur eminim ama benim onu tatmama bile çok var sanırım :)
daha evli bi kardeşim bile yoook

tabiki geçerli canım her zaman

yemek yapmadıgım tembel bi günüm için aklımda bulunsun bu davet

:) cnm benden 1 ay önce düğünü olan eşimin arkadaşının ikinci çocuğu yaşını geçti çoktan ben ölümmmmm

ooo bu hesaplara çıkarsak herkesin yarası vardır mutlakaaaa
boşverin kızlar bunlara takılmayalım bizim mükafatımız daha büyüükkk sabredelim

geçmiş olsun mooncuummmm
şimdi nasılsın acaba toparlandın mı biraz dahaaa?
inşallah tez zamanda geçer yaa

:))))

ilahi bizmuttt bende güldüm inaann

ay ne güzel heyecanlar ve ilerde bile tebessüm ettirecek ne güzel anılarrr

Bence eşine durumu anlat özgecim...bu şekilde beklemek her iki türlü de zarar resmen
hamileysen stresin bebegini etkilicek degilse adeti geciktirip daha da ümtlenmene sebep olucak (
durumun cidden zor arkadaşım ama inşallah hayırlı haberlerle gelir bizi de çooook sevindirisin

sen nerelerdesiin ya huuuuuuuuuuuuu
soruna gelince tabi ki mümkün olması gerekenden erken ya da gec yumurtlayabilirsin malum bizim hormonlar bayaga aktif bizi şaşırtmayı seviyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…