ayy kız bizimkinin canı yok mu bugün 3, gün olacak
Çocuk isteyen o ben mi peşinden koşçam bana ne hıh
kızlarrr bugün uhibbuke dr a gidicekti hiç ses seda yok nerelerde aceba52:
valla canım gögüslerim şişti çok acıo midem bulanıo bide kasıklarım ağrıo ama ben bunların hepsini adet dönemindede yaşıorum oyüzden inan bilmiorum belirtim varmı yokmu
Canım yazını görmedim ama cevapları okudum ben 8. gün yumurtladımGönüllü olmazsa zaten yapmam ben
Hakkında hayırlısı olsun idicim nasibinde ne varsa o oluyo
ne güzel ramazanda yogunlugu ile daha bi bereketli oluyo yaa
bugün doktordaydım degerim tamamen sıfırlanmadı ama doktor normal herşey yolunda korunmana da gerek yok dedi :)
Ayy canım benim hadi gözün aydın. Maşallah. . Çok şükür böyle atlattin. Aynı zamanda bi arkadaşım dış gebelik geçiriyor. Neler çekti kızçok sevindim canım. .
Gittiğim hastanede sorun yaşayan kimse yok. Tüm tanıdıklarım orda doğum yaptı doktorların hepside iyi. O yüzden pek endişem yok. Bikaçta ebe tanıdığım var devlet hastanelerinde. Hepsi gittiğim hastaneyi tavsiye etti.
6. Haftamda çok kustuğum için fenalaştım burdaki en iyi devlet hastanelerinden birine gittim. Tam 12 saat süründüm maalesef. İşlemler çok uzun sürüyo. Burasıda kalabalık bi şehir çok sıra var. Zaten yorgunsun kötüsün dayanamıyosun bide saatlerce bekliyosun sonuç çıkıcakta taburcu edicekler diye. Bide devleyit hastanelerinin cihazları yeni değil hep eski. O yüzden görüntü gelmiyo bebeği zor gördüler bilmemene.
Pek gidicemi sanmıyorum açıkçası.
Ama tavsiyen için teşekkür ederim.
Özelden özele fark var :)
Hastaneden hastaneye değişiyo ben biraz pahalı biyerde yaptırdım 260 lira verdim
Ama 100 liraya yapan yerlerde var. Muhite görede değişiyo ücreti
9 unda gitme ihtimalim yuksek o zaman esimde yanimda oluyo cumartesi gunu ya insallah hayirli haberlerlerle doneriz canim bende tiroitle ilgili bi sorunum yoktu daha once hamilelikte cikti hos 1 yil once test yaptirmistim ama bakalim iki gune oda belli olur hayirlisi ile...
maşallaahhh rabbim acısını göstermesin sizee
yiğende ayrı bi seviliyordur eminim ama benim onu tatmama bile çok var sanırım :)
daha evli bi kardeşim bile yoook
yemek yapmadıgım tembel bi günüm için aklımda bulunsun bu davet
ooo bu hesaplara çıkarsak herkesin yarası vardır mutlakaaaa
boşverin kızlar bunlara takılmayalım bizim mükafatımız daha büyüükkk sabredelim
Herkese merhabaaa :)
Ben bugün yoktum ama burda muhabbet koyuymuş
Siz burdayken olmak isterdim ama nasip:)
Malum bugün doktora gittim degerim tam sıfırlanmamış ama doktorum normal oldugunu yavaş yavaş vucudun tamamen atacagını söyledi..
ve herşeyin çok yolunda oldugunu korunmama gerek olmadıgını söyledi :)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah yaa
Oyyyy oyy maşallah cici annemize ve tatlı minigineeee
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin inşallaah
kızlar herkese günaydınnnnnnnnn nasılsınız bakalım
güüüünnnnaaaaayyyyyddddddııııınnnnnnnnnnnnniidir şekerim senden naber? dün erken kaçtın dimi
dün işim çıktı canım ya son dakka gölü yedim :)) yoğunlaştı birden işyeri bende iyiyim uykumu aldım misler gibi
uyku deme banaiki gündür çok uykusuzum dün son kez çalışma vardı ewe geç gittim sular az akıyodu çoğalır ümidiyle yaptık ama şok sular kesildi
kız biz seninle aynı şeyleri yaşıyoruz sen konuştukça dejavu zannediyorum dün bizdede sular kesikti eve gittim yok akmıyo neyse iftara doğru geldi sonra bi baktım yine gitmiş neyse yatmadan gelmişti tekrardan
ayyyy kızzz rezillikti vallahi eşim gitti petlere camiden su doldurdu geldi o aldı abdestini ben kaldım derken son dk 3 te geldiçok korktum yaaaa gelmese kalıcaktım valla
o zaman sende haklısın cnm
napımmm kız bizdede ben çok istiyorum bnmki hiç stres yapmıyor olacak bugün yada yarın neden sıkıntı yapıyosun ki diyor, o kadar emin yani
sen nerelerdesiin ya huuuuuuuuuuuuu
soruna gelince tabi ki mümkün olması gerekenden erken ya da gec yumurtlayabilirsin malum bizim hormonlar bayaga aktif bizi şaşırtmayı seviyorlar
İkinize de bayaga güldüm yaaa hakkınızı helal ediinnnn
Canım yazını görmedim ama cevapları okudum ben 8. gün yumurtladım
Yani 11. gün yumurtlanmaz diye bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?