Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ayy kız bizimkinin canı yok mu bugün 3, gün olacak

Çocuk isteyen o ben mi peşinden koşçam bana ne hıh

İkinize de bayaga güldüm yaaa hakkınızı helal ediinnnn

kızlarrr bugün uhibbuke dr a gidicekti hiç ses seda yok nerelerde aceba52:

gittim geldim özgecim ama sıcak beni mahvetti iftara kadar yattım anca geldim buraya :))
hamdolsun herşey yolundaaaa

valla canım gögüslerim şişti çok acıo midem bulanıo bide kasıklarım ağrıo ama ben bunların hepsini adet dönemindede yaşıorum oyüzden inan bilmiorum belirtim varmı yokmu

Mide bulantısı 6. Haftadan önce başlamaz canım ama göğüsler acır ve adet olcakmış gibi ağrıda oluyo

dediğin gibi özelden özele değişiyo bnm geçen sene çok canım yandı 8. ayıma kadar özeldeydim ama doğumumu devlet yaptı özel erken doğum ben nişey yapamam dedi maalesef daha doğrusu doktoru ii şeçeceksin hastana ikinci planda kalıyo :) öenmli olan senin memnun olman :)

tiroitten çok korkma, Allah daha büyük sıkıntılar vermesin inşallah

takılmasak ii ama takılıyoruz maalesef

cnm çok sevindim her şeyin yolunda olmasına ALLAHIM bir daha yaşatmasın. korunma olmaması da çok ii

dün işim çıktı canım ya son dakka gölü yedim :)) yoğunlaştı birden işyeri bende iyiyim uykumu aldım misler gibi

uyku deme bana iki gündür çok uykusuzum dün son kez çalışma vardı ewe geç gittim sular az akıyodu çoğalır ümidiyle yaptık ama şok sular kesildi

uyku deme bana iki gündür çok uykusuzum dün son kez çalışma vardı ewe geç gittim sular az akıyodu çoğalır ümidiyle yaptık ama şok sular kesildi

kız biz seninle aynı şeyleri yaşıyoruz sen konuştukça dejavu zannediyorum dün bizdede sular kesikti eve gittim yok akmıyo neyse iftara doğru geldi sonra bi baktım yine gitmiş neyse yatmadan gelmişti tekrardan

kız biz seninle aynı şeyleri yaşıyoruz sen konuştukça dejavu zannediyorum dün bizdede sular kesikti eve gittim yok akmıyo neyse iftara doğru geldi sonra bi baktım yine gitmiş neyse yatmadan gelmişti tekrardan

ayyyy kızzz rezillikti vallahi eşim gitti petlere camiden su doldurdu geldi o aldı abdestini ben kaldım derken son dk 3 te geldi çok korktum yaaaa gelmese kalıcaktım valla

sen nerelerdesiin ya huuuuuuuuuuuuu
soruna gelince tabi ki mümkün olması gerekenden erken ya da gec yumurtlayabilirsin malum bizim hormonlar bayaga aktif bizi şaşırtmayı seviyorlar

Buralardayım tatlım. Eşim ramazan boyunca evde o yüzden sık giremiyorum

İkinize de bayaga güldüm yaaa hakkınızı helal ediinnnn

Helal olsun şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…