Herkese günaydın...
Hayırlı cumalar diliyorum
amin amin ins cnm rabbim bizede nasip etsin yavrularimizi ayy anne olmayi okadar cooook istiyormki ins bu ay olur yarabbm
oooo harika çok sevindimkizlaaaaar saat 05.00 te tam cift cuzgiyi gordum uyuyamiyoruz hemen hastaneye guducez saatler gecmiyor dua edin umarim bebwk vardir
ben 28 günde 1 adet oluyorum. 1 gün bile şaşmaz ama senin dediğin gibi değil 8. gün yumurtluyorumregl erken ya da geç yumurtlama göre değişir yumdan sonraki 15.gün regl olunur bu sabittir erken yum olursa erken regl olur geç olursa da geç regl olur yum tarihi değişebilir bişey bu doğru
ben 28 günde 1 adet oluyorum. 1 gün bile şaşmaz ama senin dediğin gibi değil 8. gün yumurtluyorum
doktora gidip yumurta takibi yaptırdım. her söylenen herkes için doğru olucak diye bi kaide yok. inat etme
AMİNNN CNMMM BNMMM NE GÜZEL DUA ETMİŞSİNNN AĞZINA SAĞLIKK :) DARISI SİZLERE İNŞALLAH CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUMMMSaglikli sihhatli vatana millte anaya babaya hayirli bi evladiniz olur ins eabbim en kisa zamnda bizede versin ins amin
ben 28 günde 1 adet oluyorum. 1 gün bile şaşmaz ama senin dediğin gibi değil 8. gün yumurtluyorum
doktora gidip yumurta takibi yaptırdım. her söylenen herkes için doğru olucak diye bi kaide yok. inat etme
CNM VALLA ÖYLE ÖZEL BİŞEY OLMADI ZATEN EŞİM BU AY ÇOK EMİNDİ BEN YİNE OLMADI DEDİKÇE OLDU GÖR BAK DİYODU TESTİ BERABER YAPTIK ZATEN ÖNCE İNANMADIM DÖRT GÜN TEKRARLADIM FARKLI MARKALARLA SONUNCUDA TAMAMEN KOYU ÇIKTI BEN AĞLADIM EŞİM GAYET SAKİNDİİLK BEBEĞİMİZİ KAYBETTİKYA ÇOK ÜZÜLDÜK O YÜZDEN O BİRAZ TEMKİNLİ DAVRANIYO HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNN
ÜÇ GÜN ÖNCESİNDE YAPTIM CNM İKİNCİ ÇİZGİ ÇOK SİLİK VARLA YOK ARASINDA ÇIKTI BİR GÜN KALAYA KADAR DEVAMLI YAPTIM BİR GÜN KAYA KOYUYA YAKIN ÇIKTIdidem battan kaç gün önce yapmıştın canım testi sen?
HAYIRLI CUMALAR TATLIMMMMMherkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrr
ÜÇ GÜN ÖNCESİNDE YAPTIM CNM İKİNCİ ÇİZGİ ÇOK SİLİK VARLA YOK ARASINDA ÇIKTI BİR GÜN KALAYA KADAR DEVAMLI YAPTIM BİR GÜN KAYA KOYUYA YAKIN ÇIKTI
KIZLARRR ŞİMDİ KAN SONUÇLARIMI ALDIMM BETA HCG 57.583 E ÇIKMIŞ, TSH 3,03 - T3 2,98 - T4 1,70 NORMAL DİMİ KIZLARR TİROİDİM HAMİLELİKTE TSH 2,5 ALTINDA OLMASI GEREKİYO FALAN YAZMIŞLLARR
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrr
sana da hayırlı cumalarrr
hepimizin duaları kabul olsun inşalllaaahhh
Kızlar cook teşekkür ederim herkese ınş rabbim tum isteyenlere nasip etsin sağlıklı sihatli kan değerim 1377 hamileeeeeeyyyim ve inanamıyorum p.tesi dr gidicem ınş sağlıklı sihatli olur
cok tesekkurler 1 senedir bizimko mwsakatli oldu esim ameliyat olmak zorunda kaldi 2 asilama denedik tutmadi en sonundw once Allahimin izniyle sonra dualarla ve en son muhtesem 5 li ile kaldim ins saglikla devam ederne kadardır deniyodunuz canım hayırlı olsun bu arada
cok tesekkurler 1 senedir bizimko mwsakatli oldu esim ameliyat olmak zorunda kaldi 2 asilama denedik tutmadi en sonundw once Allahimin izniyle sonra dualarla ve en son muhtesem 5 li ile kaldim ins saglikla devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?