Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

bilmiyorum ki canım bende öyle bişey olmadı tabi herkeste farklı belirtiler oluyo
dualarım sizinle

Herkes bir şey diyor takmayın,benim kuzenimin eşi 40günlük döngüyle hamile kaldı :)

Herkes bir şey diyor takmayın,benim kuzenimin eşi 40 günlük döngüyle hamile kaldı :)

Didem esine nasil soyledin merak ettim k.bkma ne merakloyim
CNM VALLA ÖYLE ÖZEL BİŞEY OLMADI ZATEN EŞİM BU AY ÇOK EMİNDİ BEN YİNE OLMADI DEDİKÇE OLDU GÖR BAK DİYODU TESTİ BERABER YAPTIK ZATEN ÖNCE İNANMADIM DÖRT GÜN TEKRARLADIM FARKLI MARKALARLA SONUNCUDA TAMAMEN KOYU ÇIKTI BEN AĞLADIM EŞİM GAYET SAKİNDİ :) İLK BEBEĞİMİZİ KAYBETTİKYA ÇOK ÜZÜLDÜK O YÜZDEN O BİRAZ TEMKİNLİ DAVRANIYO HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNN

aynen dediğin gibi bunların hepsini yapmaya rabbim kadir....
dua edelim bide bol bol yeniden yoktan var edip bize evlat nasip eylesin inşallahhhh..
bakarsın nasibin bu aydır :))

kizlaaaaar saat 05.00 te tam cift cuzgiyi gordum uyuyamiyoruz hemen hastaneye guducez saatler gecmiyor dua edin umarim bebwk vardir

aaaaa ne güzel bi haber buuuuu :)
kan testi sonucunu da bize bildirirsen sevinirim tebrik ederim gözün aydıınnn

Herkese günaydın,kırmızılar henüz teşrif etmediler...

Sana da günaydın:)
inşallah daaaaaaa hiiiçççççççççç gelmezleerrr

Herkese hayırlı sabahlaarrrr:)

ne güzel ya yeni müjdeler var tatlı bekleyişler heyecanlar :)))
inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zaamandaaaa

regl erken ya da geç yumurtlama göre değişir yumdan sonraki 15.gün regl olunur bu sabittir erken yum olursa erken regl olur geç olursa da geç regl olur yum tarihi değişebilir bişey bu doğru

Saglikli sihhatli vatana millte anaya babaya hayirli bi evladiniz olur ins eabbim en kisa zamnda bizede versin ins amin

Herkese hayırlı sabahlaarrrr

ne güzel ya yeni müjdeler var tatlı bekleyişler heyecanlar ))
inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zaamandaaaa
amin amin ins cnm rabbim bizede nasip etsin yavrularimizi ayy anne olmayi okadar cooook istiyormki ins bu ay olur yarabbm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…