bilmiyorum ki canım bende öyle bişey olmadı tabi herkeste farklı belirtiler oluyoEvet ya zor böyle beklemek bikere oldumu olcakmi diye 5 gün gecikmisti ama bu sefer çok takmamistim bilmiyorum sen hamilesin banada dua edermisin lütfen biide benim gobegimin altı bazen cook yanıyor ateş var sanki orda sence neden
kizlaaaaar saat 05.00 te tam cift cuzgiyi gordum uyuyamiyoruz hemen hastaneye guducez saatler gecmiyor dua edin umarim bebwk vardirbilmiyorum ki canım bende öyle bişey olmadı tabi herkeste farklı belirtiler oluyo
dualarım sizinle
Herkes bir şey diyor takmayın,benim kuzenimin eşi 40günlük döngüyle hamile kaldı :)canım sen yumurtluyomusun peki çünkü bir arkadaşıma dr u demiş ki 35 günü geçen siklüslerde yumurtlama olmaz demiş artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama sana tavsiyem 1 ay yum takibi yaptırman.
Herkes bir şey diyor takmayın,benim kuzenimin eşi 40 günlük döngüyle hamile kaldı :)canım sen yumurtluyomusun peki çünkü bir arkadaşıma dr u demiş ki 35 günü geçen siklüslerde yumurtlama olmaz demiş artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama sana tavsiyem 1 ay yum takibi yaptırman.
Ne güzel haber canım, tebrik ederim inşallah herşey istediğin gibi olur ,hayırlısıyla..kizlaaaaar saat 05.00 te tam cift cuzgiyi gordum uyuyamiyoruz hemen hastaneye guducez saatler gecmiyor dua edin umarim bebwk vardir
CNM VALLA ÖYLE ÖZEL BİŞEY OLMADI ZATEN EŞİM BU AY ÇOK EMİNDİ BEN YİNE OLMADI DEDİKÇE OLDU GÖR BAK DİYODU TESTİ BERABER YAPTIK ZATEN ÖNCE İNANMADIM DÖRT GÜN TEKRARLADIM FARKLI MARKALARLA SONUNCUDA TAMAMEN KOYU ÇIKTI BEN AĞLADIM EŞİM GAYET SAKİNDİ :) İLK BEBEĞİMİZİ KAYBETTİKYA ÇOK ÜZÜLDÜK O YÜZDEN O BİRAZ TEMKİNLİ DAVRANIYO HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNNDidem esine nasil soyledin merak ettim k.bkma ne merakloyim
GÖZÜN AYDINNNN :)kizlaaaaar saat 05.00 te tam cift cuzgiyi gordum uyuyamiyoruz hemen hastaneye guducez saatler gecmiyor dua edin umarim bebwk vardir
Tebrikler canim benimde adetine 10 gün felan var galiba ama bi belirti yok bakalım nolcakkizlaaaaar saat 05.00 te tam cift cuzgiyi gordum uyuyamiyoruz hemen hastaneye guducez saatler gecmiyor dua edin umarim bebwk vardir
hakikaten ya geçen ay büyük bir şok oldu her iki anlamda da hiç belirtim yokken üstelikte hafif regl sancım varken hamile olduğumu öğrendim sonra bi heves iğneye başladım herşey güzel olacak derken birden kimyasal olduğunu öğrendim yokken var oldu varken de birden yok oldu tuhaftı yani.
kizlaaaaar saat 05.00 te tam cift cuzgiyi gordum uyuyamiyoruz hemen hastaneye guducez saatler gecmiyor dua edin umarim bebwk vardir
Herkese günaydın,kırmızılar henüz teşrif etmediler...
canım bende adetimden 14 gün önce yumurtladığımı sanarak 4 ay çalışma yaptım ama doktora gittiğimde aslında erken yumurtladığımı öğrendim
kesinlikle 14 gün önce yumurtlanır diye bi kaide yok , onlar hep genelleme
erken yumurladığımı öğrendikten sonrada hamile kaldım zaten
kizlaaaaar saat 05.00 te tam cift cuzgiyi gordum uyuyamiyoruz hemen hastaneye guducez saatler gecmiyor dua edin umarim bebwk vardir
Ooo hayirli olsun ins istedigin haberi alirsinkizlaaaaar saat 05.00 te tam cift cuzgiyi gordum uyuyamiyoruz hemen hastaneye guducez saatler gecmiyor dua edin umarim bebwk vardir
Ooo hayirli olsun ins istedigin haberi alirsin rabbim gonlumuze gore versin inskizlaaaaar saat 05.00 te tam cift cuzgiyi gordum uyuyamiyoruz hemen hastaneye guducez saatler gecmiyor dua edin umarim bebwk vardir
Ooo hayirli olsun ins istedigin haberi alirsin rabbim gonlumuze gore versin inskizlaaaaar saat 05.00 te tam cift cuzgiyi gordum uyuyamiyoruz hemen hastaneye guducez saatler gecmiyor dua edin umarim bebwk vardir
Ins bu ay senledir melegin insHerkese günaydın,kırmızılar henüz teşrif etmediler...
Saglikli sihhatli vatana millte anaya babaya hayirli bi evladiniz olur ins eabbim en kisa zamnda bizede versin ins aminCNM VALLA ÖYLE ÖZEL BİŞEY OLMADI ZATEN EŞİM BU AY ÇOK EMİNDİ BEN YİNE OLMADI DEDİKÇE OLDU GÖR BAK DİYODU TESTİ BERABER YAPTIK ZATEN ÖNCE İNANMADIM DÖRT GÜN TEKRARLADIM FARKLI MARKALARLA SONUNCUDA TAMAMEN KOYU ÇIKTI BEN AĞLADIM EŞİM GAYET SAKİNDİİLK BEBEĞİMİZİ KAYBETTİKYA ÇOK ÜZÜLDÜK O YÜZDEN O BİRAZ TEMKİNLİ DAVRANIYO HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNN
amin amin ins cnm rabbim bizede nasip etsin yavrularimizi ayy anne olmayi okadar cooook istiyormki ins bu ay olur yarabbmHerkese hayırlı sabahlaarrrr
ne güzel ya yeni müjdeler var tatlı bekleyişler heyecanlar))
inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zaamandaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?