Kizlar birşey öğrendim herşeyden önce saglikli bir evlat diliyorum hepimiz adina ama bir yerde okudum yumurtlama gününe gore cinsiyet belirlenebiliyomus adet dongunuz 28 günde birse ilk 13 te ilişki olurda tutarsa kiz 14. 15. 16. Gün olursa erkek oluyormuş bizim 2 tanidikta buna gore yaptı kiz olsun DİE kiz oldu %90 doğru cikiyormus bilgisi olan varmi bnm olursa ilk bebeğim olacak cinsiyeti hic farketmez ama herkesin içinden geçtiği gibide bnmde geciyo ilk kiz olsun çok istiyorum ama erkekte olsa hic farketmez çünkü biliyorum ki ilk kizim olursa 2. Yide erkek dileyecegim :)) bu konu hakkında bilgisi olaniniz varmi
Kizlar birşey öğrendim herşeyden önce saglikli bir evlat diliyorum hepimiz adina ama bir yerde okudum yumurtlama gününe gore cinsiyet belirlenebiliyomus adet dongunuz 28 günde birse ilk 13 te ilişki olurda tutarsa kiz 14. 15. 16. Gün olursa erkek oluyormuş bizim 2 tanidikta buna gore yaptı kiz olsun DİE kiz oldu %90 doğru cikiyormus bilgisi olan varmi bnm olursa ilk bebeğim olacak cinsiyeti hic farketmez ama herkesin içinden geçtiği gibide bnmde geciyo ilk kiz olsun çok istiyorum ama erkekte olsa hic farketmez çünkü biliyorum ki ilk kizim olursa 2. Yide erkek dileyecegim :)) bu konu hakkında bilgisi olaniniz varmi
bugünde yap bence kesin olsun
Ya sorma ya hemde nasil hemen esimi aradim deli gibi ben yumurtluyorum diye cocukta sasirdi noluyoruz diye sonra da utandim :)Bence bugünde yap, dediğin gibi yarın akşam kandil zaten yapamazsın :)
Çift çizgiyi görünce sende heyecanlandın mıııı :)
Ya sorma ya hemde nasil hemen esimi aradim deli gibi ben yumurtluyorum diye cocukta sasirdi noluyoruz diye sonra da utandim :)
arkadaşım cinsiyeti erkekten gelen sperm belirler senin yumurtlama gününle bi alakası yok
bu tür şeylere inanma
Canım alakası var çünkü erkekten gelen x spermi kız y spermi erkek bebektir, x spermleri yavaş fakat dayanıklı y ler ise hızlı ama çabuk ölürlermiş, o yüzden eger yumurtlamadan önce yaparsan, yler erken varcak ama yumurta henüz oluşmadıgı için ölecekler ama xler bikaç gün dayanabildiği için yumurtladıgında orada yaşıyor olacaklar. Hatta ilişkiden önce soguk su tutarsa erkek özel bölgesine, oradaki y spermlerini dahada hızlandırır. Kadının yediğiyle alakası varmı bilmiyorum ama yediklerimiz o ortamım pH değerini etkilediği için belki xler asitidik ortamda dayanıyorken y ler bazikte dayanıyordur vs yani sadece erkekten gelen spermle ilgili değil
merhaba hanımlar test yaptım pozitif:) adetime 3 gün var, rabbim hepinize nasip etsin tez vakitte sağlıklı hayırlı bebekler, testimin markasın laboguick strip test çok güzel hanımlar ateş ölçme sayfasında kızlar tavsiye etmişlerdi hemen gösteriyor gebelik varsa, gittigidiyordan sipariş verebilirsiniz aklınızda olsun.
sağol canım amin, inşallah sizede nasip olsunAllah tamamina erdirsin hayirli saglikli bi evladin olur ins rabbim bizrde nasip etsin bu duygulari yarabbim
evet canım ordayım ben hep:)) ateş yöntemi çok işime yaradı iki kere gebe kalmış oldum tabi ilki kötü sonuçlandı inşallah bu sağlıkla tutunur, inşallah darısı sana canımeflalim merhaba,
sen ateş topiğindensin galiba tebrikler canım Rabbim hayırlı zamanlarda bizlere de nasip etsin inşallah darısı tüm isteyen arkadaslarıma ve bana ınsallah
sağol canım amin, darısı sana inşallah tez vakitte, sanki arkamdan geliceksinBu nasıl bi haber yaaaaa acayip sevindiimmm maşallaaahhhh
Gözün aydın yaaa tebrik ederrrimmmm :)
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsinnnnnnn
İlk hamile haberimizi şimdi aldık aramızdan ayrılanlarda var hayırlısı bakalım...
sende adet olmuşsn sanırım yeni bat ını güncellememiz ister misin ?
sağol canım amin, inşallah sende yazacaksın canımÇooooookkkkk sevindim Canim allah kucagina almayi nasip etsin. İnşallah banada burada testim pozitif DİE yazmak kismet olur en kisa zamanda..
sağol canım amin, darısı başına inşaallahTebrik ederim rabbim hayirlisi ile sag saglik kucagina almayi nasip etsin insallah
sağol canım amin darısı başına, ben attım çığlığı:) sende kendin için atarsın inşaallahaiiyyy çığlık atıcam şimdi çook sevindim çok şükür
Allah analı babalı büyütsün
Canım çok duygulandırdın beniHep diyordum biri müjdeyi versin kutlama yapıcam diyeeeee :)
Gündüz müsait degildim şimdi başlasııınnnnnnn kutlamaaaaaa:)))))
Rabbim saglıckla kucagına almayı ve burdakilerede tez zamanda müjde vermeyi nasip etsin inşallaahhh
Patlasııııınnnnn havai fişeklerrrrrr :)
Eki Görüntüle 1095002
Eki Görüntüle 1095004
Eki Görüntüle 1095008
Eki Görüntüle 1095012
Eki Görüntüle 1095013
Veeee buyruuunnn ziyafet soframızaaaaaaa :)))
Eki Görüntüle 1095014
Eki Görüntüle 1095015
Veeeee kutlamaaa pastasız olmazzzz bu cici anne adayımız ne miniği için :)
Eki Görüntüle 1095016
Bu da bizimmmmm ve tüm topic ahalimiz içinnn :))
Eki Görüntüle 1095017
Veeeeeee yeni anne adayımıza tüm topic adınaaaa tebrik buketimizzz :)
Eki Görüntüle 1095019
Darısııııı tüm bekleyen, özlemle sabırla rabbine tevekkül eden herkese inşallah....
Rabbim bu ay herkese bu mutlulugu yaşatsız inşallaaaahhhhh
canım bunun doğruluk payı var arkadaşlarda açıklamış zaten:)Kizlar birşey öğrendim herşeyden önce saglikli bir evlat diliyorum hepimiz adina ama bir yerde okudum yumurtlama gününe gore cinsiyet belirlenebiliyomus adet dongunuz 28 günde birse ilk 13 te ilişki olurda tutarsa kiz 14. 15. 16. Gün olursa erkek oluyormuş bizim 2 tanidikta buna gore yaptı kiz olsun DİE kiz oldu %90 doğru cikiyormus bilgisi olan varmi bnm olursa ilk bebeğim olacak cinsiyeti hic farketmez ama herkesin içinden geçtiği gibide bnmde geciyo ilk kiz olsun çok istiyorum ama erkekte olsa hic farketmez çünkü biliyorum ki ilk kizim olursa 2. Yide erkek dileyecegim :)) bu konu hakkında bilgisi olaniniz varmi
Canım alakası var çünkü erkekten gelen x spermi kız y spermi erkek bebektir, x spermleri yavaş fakat dayanıklı y ler ise hızlı ama çabuk ölürlermiş, o yüzden eger yumurtlamadan önce yaparsan, yler erken varcak ama yumurta henüz oluşmadıgı için ölecekler ama xler bikaç gün dayanabildiği için yumurtladıgında orada yaşıyor olacaklar. Hatta ilişkiden önce soguk su tutarsa erkek özel bölgesine, oradaki y spermlerini dahada hızlandırır. Kadının yediğiyle alakası varmı bilmiyorum ama yediklerimiz o ortamım pH değerini etkilediği için belki xler asitidik ortamda dayanıyorken y ler bazikte dayanıyordur vs yani sadece erkekten gelen spermle ilgili değil
Bence de doğruluk payı var bunun tabi Rabbim neyi takdir ederse o oluyor ama bizde elimizden geleni yapmalıyızSpermlerin hız ve dayanıklılık farkına dayanan yöntem: 1970’lere dayanan bir araştırmanın ortaya koyduğu bir teoriye göre, Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı fakat daha dayanıksız, X kromozomu taşıyan spermler ise daha yavaş fakat daha dayanıklıdır. Eğer kadının yumurtlama günü saptanır ise, bu teoriye dayanarak, eğer kız bebek sahibi olmak isteniyor ise yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkiye girmek, eğer erkek bebek sahibi olmak isteniyor ise de tam yumurtlama zamanında ilişkiye girmek gereklidir. Bu teoriye göre istenilen cinsiyette bebeğe sahip olma oranı %75 olarak verilmiştir. Fakat bu oranı doğrulayan kanıta dayalı bilimsel bir araştırma günümüzde yoktur, %75 oranı bilimsel olarak doğrulanmış bir oran değildir. Ayrıca yeni çalışmalarda, X ve Y kromozomlu spermlerin yukarıda bahsedilen farklılıkları göstermediği bilgisayarlı analizlerde saptanmıştır.(http://www.womenist.net/)
Sağol canım darısı başına inşallah, sen ateş topiğine arada geliyorsun değil mi?çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm:118:
Hayırlı olsun canım
Kızlar test yaptım ikinci çizgi Varla yok arasında belki sonra belirginleşir yada tamamen kaybolur pek anlayamadım yani:)
İnşallah testlerin tertemiz çıkar...
ve senin deiğin gibi ne imtihanlar var ki rabbim sonunda mükafatını veriyor ..
İnşallah sende tez zamanda vericeksin hayırlı haberi :)
derincim anladığım kadarıyla senin yumurtalıklarda sıkıntı. bnm ablamda da aynı sıkıntı vardı adet göremiodu ancak hapla adet görebiliodu şimdi 2 yaşında bir kızımız var çok şükür ve doğumdan sonra adetide düzeldi :) 5/6 ay uğraştı ama oldu sen kalbini bozma canım öpüorum
hayırlı olsunadet günün ne zaman? Silik çizgi pozitif oluyor, fener varsa onunla bak:) foto eklersen bakarız
Adet günüm yarın :)cuma gunü kan testi yaptırsam çıkar degıl mi
Aaa ne güzel canım, içim rahatladı şimdi biraz.
Peki neyle adet oluyordu ve buna rağmen nasıl hamile kaldı anlatır mısın?
Ben pek inanmam böyle şeylere herseye çok mudahıl olmamak lazım bence Allah I'n işi neticede hayırlısı kız mı erkek mi bilemeyiz ki:)
cnmm tam ne kullanıodu bilmiorum ama senin için öğrenirim ama hapla adet olduğundan eminim sen kalbini bozma hiç ok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?