• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Feci bir aldatma şüphesi acil toplaşin

Gizli numarayla yada baska bir numarayla arayin o hatti, biri acinca eger kadinsa acan kisi, eski sevgilisinin ismini soylesin, onla mi gorusuyorum diye. En azindan hala o mu kullaniyi kesin anlarsiniz

Olaydan hiçbirşey anlamadım ya :kızgın:
Sadece çocuk şeklinde facebook açılması aklıma kötü şeyler getiriyor inşallah öyle birşey çıkmaz.

Yani kesinlikle onun da bizim de tahmin ettiğimiz ne yazikki doğru. Baya aldatiliyor ya da aldatilmis. ..bence kızı kullanıyor ama anne olarak kendi açmış olabilir. Bilemedim ispat lazim

Bilemedim kafam karıştı
Ancak şunu söyleyeyim, şu an bir arkadaşım boşanma aşamasında, fb, watss up konuşmaları, arkadaş ortamlarında çekilen resimler falan delil kabul edilmiyor, kız fb üzerinden bir sürü delil topladı, hakim dosyayı kabul etmedi haberiniz olsun, mahkeme de somut delil istiyorlar, sosyal medya ve telefon delilleri hiç bir işe yaramıyor

Bu işin sonunu çok merak ediyorum. Ekremin Hümeyra dışında birinden kızı cıkarsa şaşırmam artık :(

Evliyken gizli hat açtırıcakta o hattan face hrsabı açılıcak,face hesabı da eski sevgilinn adı olucak bak sen tesadüfünde bu kadarı,yok artık! demiycem tabiki.

Arkadaşın bnce face hesabını falan karıştırmadan sadece numarayı sorsun ki adam o kadar araştırabileceğini düiünmesin.Hem bakalım nunarayla ilgili ne yalan atıcak vallahi merk ettim:eek:

kadın ne zaman boşanmış. belki boşandıktan sonra yardım istedi aldı adam hattı. sonra bıraktı kadına. kadının eski kocası takıntılıysa Hümeyra'nın eşinden bu yüzden yardım istemiş olabilir. sadece adamın adına hat var. başka hiçbir şey yok. hemen köprüleri yakmasın Hümeyra. niye bugün böyle polyana olduysam. ama bana birşey yok gibi geldi.

Hat srvgiliyken alınmıştır sonra kadin kendi üzerine almıştır hattı. O çocuk kadının çocuğumu onu öğrenmeniz gerekiyor önce. Belki başka biri yani hattı alan başka biri.
Arkadaşınız eşini ne zamandır gözlemliyormuş zaten birşey olsa yakalardi.

Arassniza telefonu ekrem le gorusebilirmiyim deyin. Ay verin ben arayayım.

Bence hümeyra bir şekilde o hattın faturasını eşinin ödeyip ödemediğini öğrensin. Eğer o ödüyorsa geçmiş olsun...

:KK57::KK57::KK57:

Aman cok kotu bee... Off ne geregi vardi simdi? Arkadasin ne yapmayi planliyor?

Boşanicam diyor.bu arada arkadaşima dedim ki bence akşam is cikisi turkcell bayisine git hattı kayboldu çıkarcam de.eşin de yanında o kdr insanın içinde bişey yapamaz mecbur ses etmez dedim. Ta öncesi kimliği al eline dedim.aklıma. Bu geldi yaa.sizceee

Bence hümeyra bir şekilde o hattın faturasını eşinin ödeyip ödemediğini öğrensin. Eğer o ödüyorsa geçmiş olsun...

Turkcell' bilgi vermiyor tlf da.kendi üzerine hat sahibi gibi konuşmuş arkadaşım. Vermemiş

Ben gerçi kendi telimden direk arardım sanırım bu konularda hic sakın olamıyorum ama sakın olmak lazım.

Özelden açmıyor kadın tlf....çok ilginç

Gizli numaraları ben de açmıyorum hatta hattımı gizliye kapattırdım o olabilir de. Başka bir numaradan arayın Ekrem beyle görüşebilir miyim diye sorun kadın açarsa.

adam kadina beraberlerken hat cikarmis kendi adina. ve sinra iptal ettirmis. kadin adina almis numarayi adam uzerine aktif degil. o face hesabi da kadinin kendi hesabi

Back
X