• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Feci bir aldatma şüphesi acil toplaşin

Bence adam hattı satmış olabilir .
yada çocuk numara sallamış olabilir .
Bunlarda ihtimal . Bir de kadın eşine sen daha önce hiç hat sattın mı diye sorsun bakalım ne çıkacak .

Hiç inandırıcı değil eski sevgilisi adıyla açılmış. Ve eski sevgilisi ismi de öyle ayşe elif fatma gibi klasik isim değil..numara saklayip face hesap açılmıyor benim.bildiğim. baya üyelik aktivasyon şifre fln ugrasiyosun

bir de ben eski arkadaşlarımın bile eski hatlarını arada ararım :D
Bu kadın eşinin eski hattı ne alemde hiç merak etmemiş mi ?

Birde kadın eşinin eski hattını kapattırmak bahanesiyle eşinin kimliğiyle hattın baisine gidebilir bence .
Çünkü benim hattım babamın üstüne ama kullanıcı adında benim adım çıkıyor .
Hatta bazen Salih diye bir adımın ismi çıkıyor ben güvenmiyorum bu hat duruma ya :(

Cococum fake bir hesaptan arkadaslik yollamayi denediniz mi? Mesela arkadas listesi gorunuyorsa oradakilerden birinin ismiyle acabilirsiniz. Gorunmuyorsa da fotolarda begenen kisiler gorunuyor. Sonra ozelden muhabbet baslatin bakalim kullanan cocuk mu kadin mi? Yer bildirimleri aciksa eski sevgilisinin yasadigi yere yakin mi uzak mi oradan da cozebilirsiniz.

Adam inanılmaz sakin Dexter gibi bişey. Hatta ben eşime diyorum bu adam birini öldürse kimsenin ruhu duymaz.inanılmaz soğukkanlı ağır efendi. Yani yapsa kesinlikle yakalanmaz. Ama işte allah bi yerden çıkarıyor. ..yoksa duygusal hiç şüphe uyandirmamis
Tamam ama 5 senede adam çaktırmasa sevgilisi çomak sokar kendisinin öğrenilmesini sağlardı, kadınlar öyle uzun süre sevgili kalarak erkek yolu gözlemez, bir şekilde dürter eşi uyandırırdı bence. Yani ortada yanlış olan şeyler varda, o aldatma değil sanki

Cococum fake bir hesaptan arkadaslik yollamayi denediniz mi? Mesela arkadas listesi gorunuyorsa oradakilerden birinin ismiyle acabilirsiniz. Gorunmuyorsa da fotolarda begenen kisiler gorunuyor. Sonra ozelden muhabbet baslatin bakalim kullanan cocuk mu kadin mi? Yer bildirimleri aciksa eski sevgilisinin yasadigi yere yakin mi uzak mi oradan da cozebilirsiniz.

Mantıklı. Çocuk Bakırköy tarafında özel Bir okulda okuyor. Yer bildirimleri de takip edebiliriz evet onu da söyleyeyim.

Tamam ama 5 senede adam çaktırmasa sevgilisi çomak sokar kendisinin öğrenilmesini sağlardı, kadınlar öyle uzun süre sevgili kalarak erkek yolu gözlemez, bir şekilde dürter eşi uyandırırdı bence. Yani ortada yanlış olan şeyler varda, o aldatma değil sanki

Yada 2012den sonra ayrılmışlar hat öyle kalmış mi diyosun

bir de ben eski arkadaşlarımın bile eski hatlarını arada ararım :KK70:
Bu kadın eşinin eski hattı ne alemde hiç merak etmemiş mi ?

Birde kadın eşinin eski hattını kapattırmak bahanesiyle eşinin kimliğiyle hattın baisine gidebilir bence .
Çünkü benim hattım babamın üstüne ama kullanıcı adında benim adım çıkıyor .
Hatta bazen Salih diye bir adımın ismi çıkıyor ben güvenmiyorum bu hat duruma ya :KK43:

Kapatılıyor mu sahi. ..hmmm bunu da diyeyim çok akıllıca .ulan ben de zekiyim diye geziniyorum. Evet madem üstüne kimlikle gidebilir.

Şöyle olmuş olabilir. Kocası zamanında sevgiliyken hattı kendi üzerine alıp vermiştir. Kadında bir sıkıntı görmediyse aynı numarayı kullanmaya devam ediyordur.

Bana da böyle olabilir gibi geldi. Pasif hat diyorsa devredilmiş de olabiliyor çünkü illa kapatılması şart değil.

Mailini, telefon dökümünü, whatsapp vs mesajlarını incelemiş mi? Aldatma varsa Bunlar bir şekilde görüşüyor olmalı sonuçta.

Hiç. Bişey yokmuş. Whatsapp web yüklemis aylardir duruyor. Demekki guvenmiyor ki.ordan da takip ediyor. Ama telefon facebook tertemiz hiç bişey yokmus

Hümeyra her türlü aldatilmis sonuçta.şerefsiz ya

Evet 2011 de evlendiyse ve hat 2012'de alındıysa ve devredildiyse maalesef. Ama iyice delil toplamadan yüzleşmesin burada baya sayfası olan bir hanım whatsapptan birkaç konuşma yakalayıp direkt yüzleşmiş, sonra içi içini yemişti neden biraz daha beklemedim daha fazla delil toplamadım diye. Hesabı annesi kullanıyor olabilir ama 8 yaşında kız çocuğu kendisi de kullanıyor olabilir, fake hesapla takip etmek ne kadar doğru olur bilemiyorum.

Evet 2011 de evlendiyse ve hat 2012'de alındıysa ve devredildiyse maalesef. Ama iyice delil toplamadan yüzleşmesin burada baya sayfası olan bir hanım whatsapptan birkaç konuşma yakalayıp direkt yüzleşmiş, sonra içi içini yemişti neden biraz daha beklemedim daha fazla delil toplamadım diye. Hesabı annesi kullanıyor olabilir ama 8 yaşında kız çocuğu kendisi de kullanıyor olabilir, fake hesapla takip etmek ne kadar doğru olur bilemiyorum.

Yani kesinlikle onun da bizim de tahmin ettiğimiz ne yazikki doğru. Baya aldatiliyor ya da aldatilmis. ..bence kızı kullanıyor ama anne olarak kendi açmış olabilir. Bilemedim ispat lazim

Ne zaman acildigini nerden gormus? Ben de simdi baktim kendime, sadece numara gorunuyo, hattin zaman acildigi yazmiyo hicbir yerde

ya belki olay şöyle oldu ;

Kadının acilen yeni hatta ihtiyacı vardı ve sonra aklına Hümeyra nın kocası geldi .
Hümeyra nın kocasıda yeni hat açmak yerine eski hattını kadına verdi . Kendisine yeni hat açtı .
Sonuçta hala iletişimi kopmamış sana takıntılı eski sevgili . Evlide olsa ilk sığınacağın liman olur ;)

Ben ortada aldatma olduğunu düşünmüyorum yani .

Eşi çok gizemli biri yani yakalanmamak için konuşmaz asla ne eşiyle nede aldatiyor dahi olsa telefonu ile.adam hat aldı ise ekstra başka bi hattı olabilir .kadının üzerine. .aklıma geldi

Yada 2012den sonra ayrılmışlar hat öyle kalmış mi diyosun

Ayrilmis da olsa sonucta evlilik tarihiyle cakisiyor. Bir de evli sevgili rahat konusmak icin hat alsa, sonradan ayrilsalar o hatti bir daha kullanmaz ki. Karsisindaki kisi kullandirmaz bir kere.

Yani kesinlikle onun da bizim de tahmin ettiğimiz ne yazikki doğru. Baya aldatiliyor ya da aldatilmis. ..bence kızı kullanıyor ama anne olarak kendi açmış olabilir. Bilemedim ispat lazim

Benim arkadaşım kendi adına hesap açmadı mesela oğlunun Facebook hesabını kullanıyor. İsmi fotoğrafı oğluna ait ama like atan falan arkadaşım. :) Sanki okul arkadaşıymış gibi minik bir kız çocuğuna sahte hesap açılarak eklenip bakılabilir ama bu da niyeyse pek içime sinmiyor. Başka bir çocuğun fotoğraflarını kullanmak çocuk istismarı gibi olur sanki.

Back
X