Selam hatunlar sabahi edemedim acil burdaki kıvrak zeka hatunlara ihtiyacım var..Ben işin içinden çıkamadım. Beynim yandı. Madde madde tek tek yazıcam. ...Sherlock Holmes ve müge anlı fikirlerinizi bekliyorum. ..
Şimdi benim bi arkadaşım var.diyeceksiniz ki He eminim sen değilsin fln filan. O arkadaslar bi zahmet yazmasin Yorumları daha sonra aynen ileticem. Çünkü benim tahmin ettiğimden ziyade burdaki yorumlar çok Önemli. Neyse başlıyoruz ☺☺
Hümeyra 2011 yılında severek evlendi. Çocuğu var.eşiyle arası çok iyi gördüğüm kadarıyla. .Bu arkadaş bugün beni arıyor ve diyor ki;
"Coco ben eşimin e Devlet şifresini biliyordum girdim vergi borcu var mı yok mu bakayım diye.sonra kendi adına hat dökümünü bakayım dedim.şeytan durttu resmen .baktım. ..ve 2 hat gördüm. Biri benim bildiğim suan kullandığı. Diğeri ise 2012 Mart ayında açılmış bi hat. Ama Pasif hat yazıyor kenarında. Neyse ben bunu not ettim sonra aradım. Ve telefon çalıyordu. Hemen açmadan kapattım.telefonunda bu numara asla kayıtlı değil. Daha sonra facebookdan baktığımda ayni numara ile profil açılmış. 8 yaşlarında bir kız çocuğu. Ama beni kahreden asil konu : facebook ismi ;eşimin ilk aşkı uzun süre takıntısı olan kadının ismi ile açılmış olması. Eşimin eski sevgilisini adı herkeste olmayan değişik bir isim. Ve cok ilginc profil de o isim ile açıldı. .ben sanırım yüzdeyuz aldatiliyorum" diyor.
Neyse bende telefonu kapattım kızlar .e Devlet Şifremi girdim baktım. Benim de eski hat dökümanlarımı inceledim. 6 tane hat kullanmisim 29 yaşıma kadar.hepsin de pasif hat yaziyor.neyse hepsini tek tek aradım.hiç biri açık değil.
Sonra bende emin oldum cidden adam bi b.k yiyor ama ne dicem arkadaşà.!ben yakalarsan bosanacak misin dedim.evet dedi..ama ispat lazım haliyle..
Dipnot: esi ile eski sevgilisi arada görüşüyorlar mi bilmiyoruz ancak şu var çocuk adamdan değil. Kadın daha önce erken yaşta evliliği olmuş. Hamile iken bosanmis.bunu da esi ona sevgili iken muhabbet arasında soylemis.Yani ona eminiz.
Benim bildiklerim bunlar.yorumları bekliyorum