Fedakar ? Annem 😔

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
Merhaba arkadaşlar
Ben 8 haftalık düşük tehlikesi olan hergün sadece WC dışında kalkmaması gereken tüp Bebek anne adayıyım. Bu dönemde eşimden başka destekçim yok, aslında var ama yok.
İlk tüp bebek transfer sürecinde annem yanımdaydı, sağolsun elinden geldiğince İlgilendi ,çoğu işi eşim halletti annem pek kendini yormayan bi yapıya sahip,neyse benim çok şükür bebeğim tutundu.çok sevindik ben ayaklanmaya başladım,Annemde sıkılmaya başladı kaçmaya fırsat kolluyordu gerginlik çıkarmaya başladı evde.daha çok sıkılmasın diye uygun bir dille söyledim, anne ben ayaklandım istersen sıkılıyorsun sen gidebilirsin, bi sıkıntı olursa ararım Ben seni dedim, ramazan geldi hem rahat rahat tut orucunu diye.memlekette abimle kalıyor normalde. oda zaten onu bekliyormuş eee iyi o zaman gideyim yine gelirim dedi. ertesi gün gitti ,Sonra benim 15-20 gün sonra kanamam oldu Ve beni aradı durumu öğrendi Dr WC dışında kalkma diye anlattım. bana dediği aman kalkma kızım dikkat et kendine ben ramazandan sonra gelirim dedi. yani 10 -15 gün sonra gelecekmiş bende dedim yok gerek yok zaten o zamana kadar çocuk ya düşer yada kalır dedim sen rahatsız olma dedim iyi o zaman aman dikkat et diyor kalkma diyor. kalkma diyor iyide ben kalkmasam kim bakacak kim yedirecek eşim zaten fazlasıyla ilgileniyor işten gelince saolsun ama o yokken ben herseyimi kendim yapmak zorundayım her ayağa kalktığımda acaba yine kanama Olacakmı diye korkuyorum Allah’a emanet hallediyorum Günlük ihtiyaçlarımı Benim 3. Denemem diğerlerinde de yoktu annem yanımda 14 yıl sonra oldu bu bebek ve ben çok korkuyorum eşim gözümün içine bakıyor bişey olmasın diye başka kimse yok Bakacak rabbim bize bağışlasın bugün kontrol vardı gittik gelişimi güzel risk devam ediyormuş hala yatışa devam dedi yine annem aradı yine aynı şeyler ramazan sonrası gelirim muhabbeti dedim en sonunda biraz kalbide kırıldı ama bende çok üzülüyorum annelik demek fedakarlık demek değil mi dedim sen sırf sıkılıyorsun diye gelmiyorsun benim bebeğimin olmasını hani çok istiyordun herkese diyorsun çocuğu olmuyor çok üzülüyorum diye ne oldu oldu şimdi belkide kaybedebilirim ilgi olmadığı için dedim ağlayıp sızlandı bende çok üzüldüm ağlamasını istemiyorum ama bende çok üzüldüm 😔

Merhaba arkadaşlar
Ben 8 haftalık düşük tehlikesi olan hergün sadece WC dışında kalkmaması gereken tüp Bebek anne adayıyım. Bu dönemde eşimden başka destekçim yok, aslında var ama yok.
İlk tüp bebek transfer sürecinde annem yanımdaydı, sağolsun elinden geldiğince İlgilendi ,çoğu işi eşim halletti annem pek kendini yormayan bi yapıya sahip,neyse benim çok şükür bebeğim tutundu.çok sevindik ben ayaklanmaya başladım,Annemde sıkılmaya başladı kaçmaya fırsat kolluyordu gerginlik çıkarmaya başladı evde.daha çok sıkılmasın diye uygun bir dille söyledim, anne ben ayaklandım istersen sıkılıyorsun sen gidebilirsin, bi sıkıntı olursa ararım Ben seni dedim, ramazan geldi hem rahat rahat tut orucunu diye.memlekette abimle kalıyor normalde. oda zaten onu bekliyormuş eee iyi o zaman gideyim yine gelirim dedi. ertesi gün gitti ,Sonra benim 15-20 gün sonra kanamam oldu Ve beni aradı durumu öğrendi Dr WC dışında kalkma diye anlattım. bana dediği aman kalkma kızım dikkat et kendine ben ramazandan sonra gelirim dedi. yani 10 -15 gün sonra gelecekmiş bende dedim yok gerek yok zaten o zamana kadar çocuk ya düşer yada kalır dedim sen rahatsız olma dedim iyi o zaman aman dikkat et diyor kalkma diyor. kalkma diyor iyide ben kalkmasam kim bakacak kim yedirecek eşim zaten fazlasıyla ilgileniyor işten gelince saolsun ama o yokken ben herseyimi kendim yapmak zorundayım her ayağa kalktığımda acaba yine kanama Olacakmı diye korkuyorum Allah’a emanet hallediyorum Günlük ihtiyaçlarımı Benim 3. Denemem diğerlerinde de yoktu annem yanımda 14 yıl sonra oldu bu bebek ve ben çok korkuyorum eşim gözümün içine bakıyor bişey olmasın diye başka kimse yok Bakacak rabbim bize bağışlasın bugün kontrol vardı gittik gelişimi güzel risk devam ediyormuş hala yatışa devam dedi yine annem aradı yine aynı şeyler ramazan sonrası gelirim muhabbeti dedim en sonunda biraz kalbide kırıldı ama bende çok üzülüyorum annelik demek fedakarlık demek değil mi dedim sen sırf sıkılıyorsun diye gelmiyorsun benim bebeğimin olmasını hani çok istiyordun herkese diyorsun çocuğu olmuyor çok üzülüyorum diye ne oldu oldu şimdi belkide kaybedebilirim ilgi olmadığı için dedim ağlayıp sızlandı bende çok üzüldüm ağlamasını istemiyorum ama bende çok üzüldüm 😔
Yani bilemedim ama istemiyorsa da yapacak bişey yok. Herkesin annelik duygusu bir değil malesef kimseden fazla hayır beklemyin

Üzmeyin kendinizi lütfen. O sizin anneniz ne düşündüğünüzü tabii ki söyleyeceksiniz. Hiç gurur yapmadan söyleyin hemen gelmesini. Kendi koşup gelmeliydi ama gelmiyorsa da siz söyleyin. Bebeğiniz için bunu yapmanız gerek. O kadar emek vermişsiniz bu gebelik için şimdi annenize üzülüp kendinizi sıkmayın sakın. Yüzsüzlük edin gelmek istemiyorsa da gelsin.

İyi yapmışsın söylemekle boşver, komşun arladaşın falan yokmu yakınlarında yardımcı olsalar en azından 1 2 saatlipine uğrasalar yanına faydası olur

Canım benim Allah yardımcın olsun kuzum canını sıkma tüm yiyeceklerini eşinönüne serain suyunu yemegine canın ne istiyorsn. Allahtan başka kimsenin kimsesi yok canım ona sıgın çoktanıdıgım var bu şekilde doguran sakın umutsuzluğa düşme. İmkanınız varsa yarın gün Bi bakıcı tut ni komsundan rica et ver günlük parasını yapsn ileri geri. Ne olcak yaa benmde düşük riskim var iş yapmamam lazm eşim yapıyor yapsınlar nolcak bide çocugum var 3 düşügüm var bu arada bu 4. Bak 13. Haftaya girdim full yatmıyorum ama arada çok az kalkıp Bi şeyler yiyip yatıyorum. Annen sözlerini hak etmiş onada üzülme ne desen haklısın. Bpşşşveer bu günler geçicek Bi arkadasım İn doguran kadar kanaması oldu simdi oglu 5 yaşnda. Rabbim pl deyince oldurur.

Bir yardımcı tutsanız daha iyi olmaz mı?
Kadın sıkılmıştır, hele ki damat evinde kayınvalideler pek rahat edemezler.
Yardımcı kadın gündüz işlerinizi yapar akşam da yanınızda eşiniz olur.
Sıkılsa da kızı ve torunu için sıksın dişini olur mu öyle sıkıldım gideyim hastanelerde aylarca kalan hastaların refakatçileri ne yapsın onlar da sıkılıyor

Öncelikle sağ salim yavrunuzu kucağınıza alın inşallah.. Diğer durumlar için de üzmeyin kendinizi, anneniz gelmek zorunda değil ama zaten anneler zorunda oldukları için gelmiyorlar bakmaya, yardıma. Söylemekle iyi etmişsiniz o sizin anneniz, tabi ki içinizdekini söyleyeceksiniz. Umarım her şey düzelir

İyi yapmışsın söylemekle boşver, komşun arladaşın falan yokmu yakınlarında yardımcı olsalar en azından 1 2 saatlipine uğrasalar yanına faydası olur
Yeni taşındık bölgeye burada pek komşum yok arkadaşlarım evli ve ikisi zaten hamile diğerlerinin çocukları var kucuk yani pek yardim edebilcek birileri yok evimiz uzak birbirimize

Siz en azindan dusuncelerinizi soyleyebiliyorsunuz ben anneme en ufak bir sitemimi dillendirsem ortaligi yikar siler beni ki yasadim bunu bir kac sefer. Benimde ayni sekilde dusuk tehlikem var hastaneye yat dedi doktor yavrum kucuk oldugu icin kabul etmedim mecbur anneme geldim esim calisiyor oglum kucuk. Annem sagolsun yapiyor ediyor ama bir o kadarda ya surat yapiyor ya laf sokuyor. Berbat bir durum kendimi artik yuk gibi hissediyorum burda. Bunaldim artik bende susup sabrediyorum ama insanin agrina gidiyor iste. Seninde allah yardimcin olsun cok beklemissin insallah alirsin bebegini kucagina.

Bir yardımcı tutsanız daha iyi olmaz mı?
Kadın sıkılmıştır, hele ki damat evinde kayınvalideler pek rahat edemezler.
Yardımcı kadın gündüz işlerinizi yapar akşam da yanınızda eşiniz olur.
Maalesef yardımcı tutabilecegimiz kadar durumumuz musait deil suan tüp bebek çok masraflı oldu bize eşimde mesai yapamiyor benimle ilgilenmesi gerektiği için

Merhaba arkadaşlar
Siz neden annenize gidip kalmıyorsunuz bu süreçte?
Benim de ilk haftalar risk vardi,lekelenmistm hep,
2 haftaya yakın annemde kaldım.

Allah yavrunu sana bağışlasın,kucağına alacağın günü de gör inşallah arkadaşım.üzücü bir durum.insan ister istemez üzülür.kayınvaliden de mi uzak canım,o bakamaz mı? İnsanın kendi annesinin yardımcı olması daha iyi tabiki ama.

Allah yavrunu sana bağışlasın,kucağına alacağın günü de gör inşallah arkadaşım.üzücü bir durum.insan ister istemez üzülür.kayınvaliden de mi uzak canım,o bakamaz mı? İnsanın kendi annesinin yardımcı olması daha iyi tabiki ama.
Saol canım kayın validemde memlekette ve aramız yok onunla

Elhamdülillah eniştemiz destekçiniz. Bu nedenle fazla üzülmeyin; hepsi olduğu kadar olsun.
Umarım tutar, olumlu düşünün annenize bu kadar kafayı takmanız yanlış, siz de annesiniz ne çabuk unuttunuz :)
Bebeğinizi düşünün dualar edin; nasipte varsa gelecek o.
Siz böyle yaparsanız moralmen çökeceğiniz için kendinize bıle faydanız olmaz.
Ya eşiniz kaba kötü olsaydı?
Boşverin .

Back
X