• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fefilifa- metabolic balance gunlugu

21 Ocak 2012
sabah
Haşlanmış tavuk
Sebze
Elma

öğle
Peynirli Salata
Cavdar ekmegi

aksam
Et sote
Salata
Çorba
Armut

merhaba canım dikkat ediyorum yediklerime sabahları maydonuz ve limonu robotta çekip aç karnına içiyorum işyerine geldiğimde bisküvi ile atıştırıyorum yanında sade ve şekersiz kahve ile öglende evden ne getire bildiysem ondan yiyorum dün sandivic ekmek arası tavuk kızartma yedim saaat 5 gibi meyve saati var akşam evde az makarnalı tavuk suyu ile yapılmış çorba içtim ama azaltıım tabagımı spor yapmadım akşam regliyim ama bu akşam yapmayı planlıyorum cumtesi tartıldım 70.5 kg geldim uzun bi ara tartılmak istemiyorum çünkü moralim bozuluyor senin nasıl gidiyor?

Hosgeldin Canım valla bende hiç tartilmiyorum Cumartesi doktoruma gideceğim.. Bana limon maydanoz yasak ya bende yapmak istiyorudum o kürü :s
Çok iyi gidiyorsun tatlım hiç acele etme bu kilolar birden gelmedi birden gitmez yavaş yavaş gram gram hergün 100 gram versek bile bikma bırakma pes etme 3 ayda gitmeyecekse de 1 yılda gitsin ;) bak ben 80 kiloyum şükret haline bende şükrediyorum 150 kilo olsaydım daha zor olurdu :(

Bugün sıkı donemim bitti artık yemeklerime 3 kasık zeytinyağı kullanabileceğim..
Sanki biraz kabizlik var biraz daha çığ sebze yemem gerek sanırım.. Bi kaç gündür firinlanmis izgaralanmis sebze yiyordum.. Dün ki menümü yazayım

23 Ocak 2012
Sabah
Menemen cavdar ekmegi çay

Öğle
Mantarli et sote
Cavdar ekmegi

Aksam
Peynir
Yagsiz biber kızartması
Cavdar ekmegi
Elma

Uzun zamandır giremiyordum yediklerimi yazmam lazım yoksa kaçırıyorum :(

25 ocak 2012
Sabah:
Menemen çay cavdar ekmegi

Öğle:
Kiymali Karnibahar yemeği
Cavdar ekmegi
Armut

Aksam:
Peynirli salata
Cavdar ekmegi
Elma

26 Ocak 2012
sabah:
Yoğurt
Cavdar ekmegi
Elma

öğle:
Tavuklu salata
Armut

aksam:
Kasarli tost
Roka salatası

Yaaaa biram önce Cumartesi gelsin yaaaaaaaaaa :/

yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım insaallah kilo vermisimdir yaaaaaaaaaa :S

27 Ocak 2012
sabah
Yoğurt
Cavdar ekmegi
Çay

öğle:
Yeşil mercimek yemeği
Salata
Cavdar ekmegi
Yesilcay

aksam:
Biftekli salata
Armut

3 litre su

tam tahmin ettigim gibi.. Az önce doktorumdan geliyorum 78.100 yani 2 kilo, yagdan 1.600 kg.. toplamda 20 günde 4 kilo vermisim yağdan 3.100 belden 8 cm incelmisim :)
Ben memnunum 1 ayda 5.500 kg gider gibi dedi doktorum insaallah öyle olur ayy çok mutluyum yaaa

28 Ocak 1012
sabah:
1 yumurta
1 salatalık
3-4 yeşil zeytin
Sekersiz çay
Cavdar ekmegi

merhaba fefilifa, kolay gelsin. ben yeniyim burada ve seni online görünce sana sorayım dedim, çizelgelerde nasıl değişiklik yapabiliyoruz acaba?

Canım valla kusura bakma şimdi gördüm diyet guruplarında görüp yapmıştım hala bulamadıysan bakayım

29 Ocak 2012
sabah:
Yoğurt
Cavdar ekmegi
Elma
Sekersiz çay

öğle:
Kurufasulye
Lahana turşusu
Cavdar ekmegi

aksam:
Peynirli salata
Cavdar ekmegi

merhaba gunluk bu aralar cok giremiyorum kendimi mutsuz hissediyorum
biri bana merak etme vereceksin desinnnnnnnnnn :(
onumde cok uzun zaman var ben simdiden yilmak uzereyim :14::14:
dun tartildim 77.600 du 1 haftada 500 gr vermisim dedim uzuldum az once tartildim 79 cikti bu nasil is anlamadim yarin doktoruma gidecegim cok moralim bozuk

cnm bnm bozma moralinii sn süper gidiyorsun. he diyette duraklama noktaları olur. biraz sporunu arttır biraz daha sıvıya önem ver.:8:
seni gördüm bnde günlük açmaya karar verdim birbirimize dua edelm :29:
ayrıca bozma moralini şu çizelgene baksana süperrr :51:
hem inceliyorsun da 36 beden kot giymeyi yada bu yaz bikini alabilmeyi hayal et bakim :34:
bnde açıyorum günlüğümü şimdii :18:

Canım çok teşekkür ederim inan ilaç gibi geldi
Şimdi doktorumdan geliyorum 77.800..

olsun 200 gr olsun 300 gr olsun yine de almamısim ya çok şükür birde 1.5 kg yağ vermisim vücudumda su arttığı için vermiyor gorunmusum :)

Bugün ki monum:
4 subat 2012
Sabah:
1 yumurta
Yeşil zeytin
Sekersiz çay
Cavdar ekmegi
Yeşillik

Öğle:
Kurufasulye
Çoban salata
Biraz pide

Nolurrrrr nolurrrrr eski kiloma doneyim herkes 38 hatta 36 beden olsun
Allah yardımcımız olsun.

tatlm çok güzl gdiosun bnce bak bişi dcem sana kilo konusunu bu kadar kafana takma (bn takıyorum ama sen takma ) yavaş yavaş gdcek onlar. hayatının merkezine oturtma.
bak kaç kiloyla başlmşsn kaça geldin. sen sağlıklı besleniyosun hafif besleniyosun bu çok güzel.bide buna alıştın mı gtsn kendiliğinden kilolar :16:
senin haberin bile olmucak. sadce bunu yaşam tarzn yap sağlıklı beslenmeyi. (bunları kopyala yapıştr snde bana yaz :1: )

düşünsene yaza doru bikini bakıyosun dümdüz gergin bi karın çok güzel bi toto aynada hayal et kendini :32:

Back
X