• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fefilifa- metabolic balance gunlugu

Canım merhaba günlüğünü okuyordumda bende diyetisyene gidiyorum ve benim vücumda cok su topluyor. O yüzden benim doktorum " Doğadan 7 otlu çay " öneriyor. Bu bitki çayı hem metabolizmayı hızlandırıyor hemde vücundaki fazla suyu, yağı atıyor.İstersen bir doktoruna danış canım. :)

tatlm çok güzl gdiosun bnce bak bişi dcem sana kilo konusunu bu kadar kafana takma (bn takıyorum ama sen takma ) yavaş yavaş gdcek onlar. hayatının merkezine oturtma.
bak kaç kiloyla başlmşsn kaça geldin. sen sağlıklı besleniyosun hafif besleniyosun bu çok güzel.bide buna alıştın mı gtsn kendiliğinden kilolar
senin haberin bile olmucak. sadce bunu yaşam tarzn yap sağlıklı beslenmeyi. (bunları kopyala yapıştr snde bana yaz )

düşünsene yaza doru bikini bakıyosun dümdüz gergin bi karın çok güzel bi toto aynada hayal et kendini

Canım benim inşallah dediğin gibi oluruz :)) ve haklisin doktorumda aynısını diyor çok onemseme kilonu görüntüne bak diyor gerçi henüz çok yeni bir ay bile olmadı başlayalı..
Hadi sende günlük açta sana da yazalım ;)

Canım merhaba günlüğünü okuyordumda bende diyetisyene gidiyorum ve benim vücumda cok su topluyor. O yüzden benim doktorum " Doğadan 7 otlu çay " öneriyor. Bu bitki çayı hem metabolizmayı hızlandırıyor hemde vücundaki fazla suyu, yağı atıyor.İstersen bir doktoruna danış canım. :)
Merhaba tatlım hosgeldin..
Onerin icin cok sagol lakin benim diyet sistemimde metabolizmayı resetlemek amaçlanıyor yani acaba bir etki yapar mı bilemiyorum ama yine de Bu cayı doktoruma danışacağım ;)
Nasıl bir program izliyorsun bir günlüğün varsa takip ermek isterim..

Merhaba tatlım hosgeldin..
Onerin icin cok sagol lakin benim diyet sistemimde metabolizmayı resetlemek amaçlanıyor yani acaba bir etki yapar mı bilemiyorum ama yine de Bu cayı doktoruma danışacağım ;)
Nasıl bir program izliyorsun bir günlüğün varsa takip ermek isterim..

Tabiii, tabii günlüüm var:) " Benimde artık günlüğüm var. Yeldanın günlüğü. " başlıklı :)

Canım benim inşallah dediğin gibi oluruz :)) ve haklisin doktorumda aynısını diyor çok onemseme kilonu görüntüne bak diyor gerçi henüz çok yeni bir ay bile olmadı başlayalı..
Hadi sende günlük açta sana da yazalım ;)

tatlm bn günlk değil de diyet grplarından 4.gruba katıldım orada yazıyorum :)

KATILABLYOR CNM :) 4.gruba yaz bakalm kaptan yer varsa alır seni hem orda hep yorum yapldgı için kndini yanlz hisstmzsin :16:

Merhaba gunlukcum :)))
5 Şubat 2012
sabah:
1 haşlanmış yumurta
Cavdar ekmegi
Yeşillik
Elma

öğle:
Karnbahar yemeği
Kasar peyniri
Cavdar ekmegi

aksam:
Balık
Salata
Cavdar ekmegi
Elma

cnm çok güzel olmş menün tebrk ederm böle dewam edersn en kısa zamanda werrsin .)

simdi bir gruba secilmeyi beklicem kilo ozgecmisi yayinladim :D

İstedigimiz grubu seçebiliyor muyuz? Takım liderleri seciyor yazıyordu bende 13. Takım beni seçti diye oraya yazdım :D

diyetinizde basarilar. ben de gruba uye olmak istiyorum ama takip etmek zor.

Merhaba, tüm mesajlarını okudum. Çok güzel ve başarılı bir başlangıç yapmışsın. Bunun için tebrik ederim. Ayrıca metabolik balans hakkında bu kadar detaylı bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Bir çok forumda arama yaptım fakat senin kadar detaylı, günlük listelerini anlatan kimseye rastlamadım. Birden bu sistemin, sisteme dahil olanlar arasında, bir sır olduğu düşüncesine kapıldım hatta :1:

Yazılarının devamını okumak için 13. gruba gidiyorum :10:
Başarının devamını diliyorum, Allah yardımcın olsun. Sevgiler.

Merhaba, tüm mesajlarını okudum. Çok güzel ve başarılı bir başlangıç yapmışsın. Bunun için tebrik ederim. Ayrıca metabolik balans hakkında bu kadar detaylı bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Bir çok forumda arama yaptım fakat senin kadar detaylı, günlük listelerini anlatan kimseye rastlamadım. Birden bu sistemin, sisteme dahil olanlar arasında, bir sır olduğu düşüncesine kapıldım hatta :1:

Yazılarının devamını okumak için 13. gruba gidiyorum :10:
Başarının devamını diliyorum, Allah yardımcın olsun. Sevgiler.

tesekkur ederim canim Allah razi olsun
sır mı bilmem ama kisiye ozel oldugunu soyledikten sonra sanirim listeyi vermekte bi sakinca yok zira ben gunluk tutuyor ve kisiye ozel oldugunu belirtiyorum
hoş bu aralar menulerimi buraya yazamiyorum zira 13. gruptayim zaman olmuyor:52:

Son düzenleme:
Back
X