• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fefilifa- metabolic balance gunlugu

merhaaa..ben de metabolik balansa bugün başladımmm..konu sahibi arkadas metabolik balansa devam ediyor mu acaba?

nurkelebek özel mesaj atamıyorum ne yazık ki.. ama yeni bir başlık açalım. ve beraber yapalım bu rejimi..

Bende benimle metabolic yapan birisi var diye sevinmistum ama artik grupla uyesin sanirim?
alminanaz inanin bu diyetle guzel sonuclar almistim fakat verdigim kiloyu geri almam cok kisa surdu
benim yasayis tarzima cok uygun gelmedi beceremedim yada.. gramlarla ugrasamadim:50::50:
Bu listeleri nasıl belirledin canım, resimli anlatım şahane olmuş.
tesekkur ederim :16:
merhaaa..ben de metabolik balansa bugün başladımmm..konu sahibi arkadas metabolik balansa devam ediyor mu acaba?
hayir devam etmiyorum hala seanslarimi bitirmedim ama bu programin bana uygun olmadigini anladim gramlari tartarak yasayamadim becerebilseydim cok guzel sonuclar almaya devam edebilirdim :30:
evet ya keşke devam etseydi. yemek tarifleri ve farklı liste kombinasyonları güzel oluyordu.

:14::14:

ben de ilk hafta 3.1 verdim ama bu hafta hiç oynama olmadı. biraz moralimi bozdu açıkcası ama 2 gün sonra doktoruma gidicm bakalım ne diyecek..

ben de ilk hafta 3.1 verdim ama bu hafta hiç oynama olmadı. biraz moralimi bozdu açıkcası ama 2 gün sonra doktoruma gidicm bakalım ne diyecek..

vucudunda ki su gitmistir
birebir uyman lazim grami gramina yoksa zor verirsin..
birde hergun tartilma moralin bozulur..
kime gidiyorsun? doktorun kim?

Back
X