Araştırdım da hiç iyi bisey değilmiş ... :)Bence sado-mazo ilişkisine dönmüş sizinki bir internetten araştırın belki doğru teşhistir
İnternette biraz çarpıtılmış psikolojide sadist mazoşist ilişkisi Yani bir taraf acı vermeyi diğer taraf acı çekmeyi seviyor sizinkini ona benzettim :))Araştırdım da hiç iyi bisey değilmiş ... :)
Kayınvalide geldi gitti ama ben nedenini bilmediğim şekilde sıkılıyorum .. Her insan sıkılır tabi bende zaman zaman sıkılırım hayattan ama bu bambaşka bisey .. Normalde sıkılırım en fazla 1 2 saat sonra geçer gider yani ... Kaynana gittiğinden beri kendimi çok tuhaf hissediyorum .. Hic bisey beni mutlu etmiyor .. Herkes herşey bana batıyor .. Eşimin söylediği normal şeyler e bile sinirlerim zıplıyor .. Neden böyle oluyor.bilmiyorum .. Hatta eşim benle dalga geçiyor " annemin yokluğu sana hiç yaramadı " diyor .. Tabi o öyle diyince benim daha çok sinirim bozuluyor.. Yemek yapmak müzik dinlemek film izlemek eşimle dışarı çıkmak hiç birşey beni mutlu etmiyor ... Alışveriş yapmak bile mutlu etmiyor ya ... Kendimi kapalı bi kavanozun içinde gibi hissediyorum.. Bana neler oluyor böyle .. İki ihtimal var ... Ya bana rahat batıyor çok şımarıgim.. Yada kaynananın gün boyunca laf sokması bağımlılık yaptı ondan duramıyorum ... Bilmiyorum.. İnşallah kısa zamanda geçer çünkü benim bile kendime tahammüllüm yok..
Demek kaynanan öyle yada böyle hayatını dolduruyormuş. O da üzgündür sizin gibi, çağırın gelsin!Kayınvalide geldi gitti ama ben nedenini bilmediğim şekilde sıkılıyorum .. Her insan sıkılır tabi bende zaman zaman sıkılırım hayattan ama bu bambaşka bisey .. Normalde sıkılırım en fazla 1 2 saat sonra geçer gider yani ... Kaynana gittiğinden beri kendimi çok tuhaf hissediyorum .. Hic bisey beni mutlu etmiyor .. Herkes herşey bana batıyor .. Eşimin söylediği normal şeyler e bile sinirlerim zıplıyor .. Neden böyle oluyor.bilmiyorum .. Hatta eşim benle dalga geçiyor " annemin yokluğu sana hiç yaramadı " diyor .. Tabi o öyle diyince benim daha çok sinirim bozuluyor.. Yemek yapmak müzik dinlemek film izlemek eşimle dışarı çıkmak hiç birşey beni mutlu etmiyor ... Alışveriş yapmak bile mutlu etmiyor ya ... Kendimi kapalı bi kavanozun içinde gibi hissediyorum.. Bana neler oluyor böyle .. İki ihtimal var ... Ya bana rahat batıyor çok şımarıgim.. Yada kaynananın gün boyunca laf sokması bağımlılık yaptı ondan duramıyorum ... Bilmiyorum.. İnşallah kısa zamanda geçer çünkü benim bile kendime tahammüllüm yok..
Sanırım ilk okuduğum an bende sizin gibi düşündümNe duymak istiyorsun banlannak istemiyorum ama sen kadının sana büyü yaptığından falan şüphe ediyorsun heralde??
Sanırım ilk okuduğum an bende sizin gibi düşündüm
Tamamen psikolojik ya aman işte saçma sapanacikca diyemiyor da onu ima eden herseyi söylüyor, yapip zevk aldigi seylerden artik zevk alamaz olmus vs vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?