Felaket gitti ama...

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Kayınvalide geldi gitti ama ben nedenini bilmediğim şekilde sıkılıyorum .. Her insan sıkılır tabi bende zaman zaman sıkılırım hayattan ama bu bambaşka bisey .. Normalde sıkılırım en fazla 1 2 saat sonra geçer gider yani ... Kaynana gittiğinden beri kendimi çok tuhaf hissediyorum .. Hic bisey beni mutlu etmiyor .. Herkes herşey bana batıyor .. Eşimin söylediği normal şeyler e bile sinirlerim zıplıyor .. Neden böyle oluyor.bilmiyorum .. Hatta eşim benle dalga geçiyor " annemin yokluğu sana hiç yaramadı " diyor .. Tabi o öyle diyince benim daha çok sinirim bozuluyor.. Yemek yapmak müzik dinlemek film izlemek eşimle dışarı çıkmak hiç birşey beni mutlu etmiyor ... Alışveriş yapmak bile mutlu etmiyor ya ... Kendimi kapalı bi kavanozun içinde gibi hissediyorum.. Bana neler oluyor böyle .. İki ihtimal var ... Ya bana rahat batıyor çok şımarıgim.. Yada kaynananın gün boyunca laf sokması bağımlılık yaptı ondan duramıyorum ... Bilmiyorum.. İnşallah kısa zamanda geçer çünkü benim bile kendime tahammüllüm yok..

Onlarin negatifligi bütün evinize sinmis,bide onlar geldiginde baya stres yapmıştın sen canım
Simdi tam kafa dinliycekken,,ister istemez aklına geliyordur canın sıkılıyordur. Psikolojik iste

Bir müddettir koloni şeklinde bir hayat yaşıyordunuz, muhtemelen curcuna, devamlı hareket. O hayatı sevmeseniz de tek başına kalınca garipsemiş olabilirsiniz belki.(çok yoğun çalışan insanlar-mesela ben- tatile girince eğer evde olacaksam afakanlar basar, sıkıntıdan patlarım -pek evcimen de olmadığın için- bir hareket ararım tatilde bile.

Son düzenleme:
Alışkanlık bu ne olursa olsun bırakmak zor ve uğraştırıcıdır
Kv yi nasıl alışkanlık yapmışsınız işte orası tartışılır bu özel bir yetenek gerektirir

Depresyon belirtisi tüm bu anlattıklarınız...
Kayınvalidenizin gelmesi sizin için ağır bir travmaydı ve bu gelişlerin hep devam edeceğini bilmek, eşinizden destek görememek sizi depresyona itiyor..

Bu gidişin geçici olduğunu biliyorsun ve bu yüzden zihnin rahatlamiyor.Felaket diye bahsettigin şey eşinin annesi ve kardeşleri ...balkanlardan gelen soğuk hava dalgası değil yani kapını kapayinca kombiyi açınca huzura kavusmuyorsun/kurtulamiyorsun .Esinin de; . "Aman Seda incinmesin ,kırılmasın " düşüncesinde olmadığı ortada...Er yada geç daha uzun süreligine eşinin ailesi ile bir arada olman gerekecek.Bunu biliyorsun huzursuzluğun bundan

Ne duymak istiyorsun banlannak istemiyorum ama sen kadının sana büyü yaptığından falan şüphe ediyorsun heralde??

Demek kaynanan öyle yada böyle hayatını dolduruyormuş. O da üzgündür sizin gibi, çağırın gelsin!

Ne duymak istiyorsun banlannak istemiyorum ama sen kadının sana büyü yaptığından falan şüphe ediyorsun heralde??
Sanırım ilk okuduğum an bende sizin gibi düşündüm

Travma sonrası stres bozukluğudur. Savaştan çıkan askerlerde de sık sık görünür. Eh kv ile verilecek savaştan daha büyüğü ikinci dünya savasidir herhalde

Söyledikleri falan aklına gelip sürekli düşünüyorsan bu modunu elbet düşürüyordur. Ben de öyle oluyorum bazen. Kendisi olmasa da etkisi devam ediyor. Biraz zaman geçsin duzelirsin bence

Her an koltuğun kapının arkasından çıkacakmış gibi mi hissediyorsun:)
Artık kendini nasıl sıktıysan hala bırakamamışsın en azından hayattasın:)

Beni sinir eden bir akrabagimiz (esimin tarafi) bir hafta bende kalmisti. Hamileydim üstülek. Stresi üstündem atmam bir haftadan fazla sürmüstü. Kendinize zaman verin. Esiniz de cok terbiyesiz. Size laf sokacagina annesinu bir frenlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…