momo25 Guru Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2013 1.900 2.469 333 14 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi seda_ufuk #21 tuce_tuce .!.: Tamamen psikolojik ya aman işte saçma sapan Genişletmek için tıkla... hahah aynen ya inanci varsa okusun felak-nas-ayetelkürsi biseycigi kalmaz.
tuce_tuce .!.: Tamamen psikolojik ya aman işte saçma sapan Genişletmek için tıkla... hahah aynen ya inanci varsa okusun felak-nas-ayetelkürsi biseycigi kalmaz.
seda_ufuk Evli mutlu çocuksuz ! Kayıtlı Üye 10 Ocak 2017 1.050 791 73 14 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi seda_ufuk #22 momo25 .!.: Ne duymak istiyorsun banlannak istemiyorum ama sen kadının sana büyü yaptığından falan şüphe ediyorsun heralde?? Genişletmek için tıkla... Yok valla hiç aklıma gelmemişti .. Büyü ye falanda hiç inanmam
momo25 .!.: Ne duymak istiyorsun banlannak istemiyorum ama sen kadının sana büyü yaptığından falan şüphe ediyorsun heralde?? Genişletmek için tıkla... Yok valla hiç aklıma gelmemişti .. Büyü ye falanda hiç inanmam
seda_ufuk Evli mutlu çocuksuz ! Kayıtlı Üye 10 Ocak 2017 1.050 791 73 14 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi seda_ufuk #23 Valla ister inanın ister inanmayın ben konuyu yazarken kadının büyü falan yaptığını ima etmedim ... İyi niyetli arkadaşlar nasılda belli hemen belli ediyor kendilerini ... O kadın isterse evin heryerin muska yapsın benim inancım yok öyle şeylere ..
Valla ister inanın ister inanmayın ben konuyu yazarken kadının büyü falan yaptığını ima etmedim ... İyi niyetli arkadaşlar nasılda belli hemen belli ediyor kendilerini ... O kadın isterse evin heryerin muska yapsın benim inancım yok öyle şeylere ..
WOLFROG Ekşiden aynı tadı alamıyorum Pro Üye 24 Haziran 2011 23.452 48.865 798 14 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi seda_ufuk #24 Özlediniz mi yoksaa
seda_ufuk Evli mutlu çocuksuz ! Kayıtlı Üye 10 Ocak 2017 1.050 791 73 14 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi seda_ufuk #25 WOLFROG .!.: Özlediniz mi yoksaa Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hayır tabiki ... Galiba her zaman hayatım da olacağı kafama yeni dank etti
WOLFROG .!.: Özlediniz mi yoksaa Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hayır tabiki ... Galiba her zaman hayatım da olacağı kafama yeni dank etti