Felaket .. Nefes Alamıyorum ...

Evet sanırım ailemin borcu var dedi çünki.
Her şey en kolay düz yoldan olsa bile şu yaşta olucam diyor.
Sen şöyle olucaksın diyor. Ağlıyor.

bizim bi arkadaşa da oldu aynısı. çocuğun ailesi kızı istemiyordu. çocuk da pek hevesli değildi haliyle. yok ailem ev aldı da, yok çok borca girdik de, yok ben artık borç ödemek zorundayım da. aslında kaçacaktık ama şu durumda nasıl kaçalım da beni beklermisin de bik bik bik. gözyaşları bilmem ne. resmen kız gitsin diye elinden geleni yaptı. başka bahaneler de buldu. şimdi başkasıyla nişanlı.

bana öyle geliyor ki bahane uyduruyor. bir laf vardı. "ben hiçbir sevgilimi terk etmedim. hepsini terk etmek zorunda bıraktım."

pek inandırıcı değil yani. dikkatli ol.

amma uyanık hatunsun helal sana :))

Bana da hiç mantıklı gelmedi anlattıkları.

Bahsekonu mal için davalar açılıyor ama ne hikmetse gelen para sonra gözü kapalı kardeşlere bırakılıyor.

Sevgiliniz 250.000 TL kadar yüksek bir borcun ne olduğunu söylemiyor bile. Kaldı ki bu borcun sevgilinize mi yoksa babasına mı ait olduğu da belirsiz. Borç nişanlınızın ise kaynağı nedir, krediyse işsiz insan nasıl bu kadar yüksek meblağ kredi alabilir? Hepsi belirsiz...

Tek sorun dersaneye gidememekse, evde de çalışıp kazanabilir, part time çalışıp dersanesinin parasını da çıkarabilir. Ayrılmayı gerektirecek kadar büyük bir mesele değil ki bu. Kaldı ki, mirastan gelecek pay olmaksızın dersaneye bile gidemeyen sevgilinize, bu kadar borç yığılabileceğini aklınız alıyor mu...

Ağlamayın lütfen. Mantıklı düşünün ve sorgulayın.

Son düzenleme:
Sevgilin fazla Türk filmi izlemiş gibime geldi
Bence de bu işte bir bit yeniği var.
Önceden de bu kadar düşünceli, naif birisi miydi?
Bence önceki hal ve hareketlerini değerlendir.
Öncesin de bu kadar düşünceli değilse
ve şimdi değiştiyse var bir haller

önce ki konularına bakınca ayrılmaya bahane aradığı apaçık ortada

Onlar benim geleceğimdi diyor...
Beni bu kadar beklemene izin veremem diyor ..
Benim bi geleceğim yok senin olsun bari diyor

BU İŞTE BİR SAÇMALIK VAR YA HADİ NEYSE
BABA SAĞ ERKEK ARKADAŞINA MİRAS NERDEN KALIYOR DA BABASI KARDEŞLERİNE VERİYOR
DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMIŞ
SENDEN AYRILMAK İÇİN DEMAGOJİ YAPMIŞ
RESMEN OYNAMIŞ SANA
İNANMADIM
TAVSİYEM UZAKLAŞ ARKADAŞIM İNAN Kİ DEĞMEZ YARIN ÖBÜR GÜN SAÇMALADIĞININ SANA YALAN SÖYLEDİĞİNİN FARKINA VARACAKSIN SEBEBİ DE BİLECEKSİN HATTA BİLİYORSUN KENDİNE İTİRAF EDEMİYORSUN SADECE
UZAKLAŞ SANA KIYMET VERMEYENE SENDE KIYMET VERME

NİYE ATARLANIYORSUN Kİ
ARKADAŞLAR SİZİN DERDİNİZE ORTAK OLMAYA YÖN GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR
DOĞRU DEMİŞ ÜSTELİK KONUYU TEK SEFERDE AÇIP ANLATSANIZ NE OLURDU ARKASI YARIN GİBİ AYRI AYRI MESAJ ŞEKLİNDE DÜZENLEMİŞSİN
BU ARADA AKLIMA GELDİ ERKEK ARKADAŞIN SENDEN DERSANE PARASI İSTİYOR OLMASIN
KENDİNİ SANA ACINDIRIYOR
YOK GELECEĞİ YOKMUŞ YOK BİLMEM NEYMİŞ
SİZDEN KURTULMAYA ÇALIŞIYOR 1.ŞIK
DERSANE ÜCRETİNİ SİZE YIKMAYA ÇALIŞIYOR 2.ŞIK
HANGİSİNİ BEĞENDİYSENİZ ARTIK ONU ALIN

Haydii bakalimm hangi devirde bir insan mirastam vazgecerde bide ustune bu kadar buyuk bi borcun altina girer. Ev mi almis napmis bunun babasi? Bencede parcalar yerine oturmuyor erkeklerde aglama sizlama genelde sucluluk duygusunun getirdigi bisey bizim gibi duygusalliktan degil. Sonra sen yarin obur gun ayrilinca dugun dernek haberlerini alma da.. bi arastir iyice cok yarim yamalak olmus.

Ben de pek anlayamadim.
250 bin borc nasil yapilir? Insan mirastan men edilince neden magdur olur? Mirasa guvenilerek mi borc altina girilmistir...
Valla birsey anlayamadim. Bu iste bir is vardir bence de.

MİRASTAN MEN ETME-EDİLME DİYE BİRŞEY YOK
O SADECE TÜRK FİLMLERİNDE
ANCAK VE ANCAK
DİYELİM BABA ÖLDÜ KALAN MALI VAR AMA BORCUDA VAR
MAL SİZE KALDIĞI GİBİ BORÇ MİRASIDA SİZE KALIYOR O ZAMAN MİRASI RED EDEBİLİYORSUN MALDA BORÇTA SANA KALMIYOR
YADA EVLAT AİLE İÇİNDEN BİRİNİ ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS ETTİ ÇOK CİDDİ DÖVDÜ DARP ETTİ İSPALANIRSA MİRASTAN PAYI ÇIKARTILABİLİYOR
EVLAT SUÇA KARIŞTI HORSOZLIK YAPTI TECAVÜZCÜ OLDU YADA KATİL OLDU YÜZ KIZARTICI SUÇLAR GENEDE AİLE ONU MİRASTAN MEN EDEMİYOR ANCAK ANNE-BABAYA KARŞI CANA KAST EDERSE PAYINDAN MAHRUM KALABİLİYOR

Durum anlattığı gibi olsa bile 5 gün düşünüp sizi merakta bırakması çok mantıksız.
Ama durumun böyle olmadığını, tamamen ayrılma bahanesi olduğu düşüncesindeyim.
Umarım sizden borç isteme niyetinde değildir. Dikkatli olun.
Diğer konunuzu da okuyunca zaten adamın evlenme gibi bir niyeti olmadığı anlaşılıyor, bu konuyla birleştirince, her şey ortada sanırım.

evet ama benim sevgilimin olan mallar...
Geleceğim yok benim dedi
Bbasına ait mal,nasıl sevgilinin oluyor.Hayat bir mirastan mı ibaret.Herkes mirasla mı yaşıyor.Borç varsa,bunu önce baba düşünecek.Çock yapabildiğini yapar.Veya borçların şunun bunun seninle olan ilişkiyle ne alakası var.Bence bir süre kendi halinde bırak.

Buna benzer şeyler başıma geldi yok bunalımlar yok köşelerde sesizce beklemeler yok hastanelik olmalar inanma kaç kaç kaç arkana bakmadan çok pişman olursun
. Sessiz kal nolucak sana söyliyim aricak seni en zor günümde beni yanımda olmadın senin sevgin yalanmış bla bla bla... ya da tamimiyle duygularının esiri olursan sürekli bunalımlı bir sevgilin olucak sen çırpınıp dururken maddi konularda destek vermeye kadar gidicek kendimden biliyorum ha şimdi bin pişmanım iyi niyetim hep sömürüldü sen bunu kendine yapma kaç kaç evde mi kaldın sanki işini gücünü eline al emin ol unutuyor insan 5 gün aramamış sonra uydurduğu şeye bak . en son erkek arkadaşım beni 4 gün aramadı ben dayanmayıp aradım hastanelik olmuşta yeni hastaneden çıkıyormuşta ne hikmetse ne zaman tartışsak hastanelik oluyor. sana tavsiyem senin iyi niyetini sömürme peşinde kızma ama bana

amma uyanık hatunsun helal sana :))
Canım inan uyanık değilim aksine safımdır.
Yalan olduğunu bile bile inanırım insanlara,ablamın bi arkadaşı vardı sevgilisi yalan söylüyor kıza diyor ki ; ben babamla falanca yere gidiyorum .
Kız da kız kardeşini aratıyor sevgilisinin evini ,telefona istiyor babasını işte efendim size kargo gelecek evde misiniz diye .
Öylelikle anlıyor ki bir yere falan gitmemiş babasıyla , kıza yalan söylemiş.

bende eski sevgilime zarf atmıştım böyle. şüphelerim vardı arkadaşıma, sevgilimin en yakın arkadaşının msn adresini vermiştim onlar konuşmuştu 1 hafta sonra arkadaşıma senin arkadaşın varsa benim arkadaşa ayarlayalım demişti oda ne dese beğenirsin onun 5 yıllık ilişkisi var demişti. ama o ben değildim :) tabiki oraya gömmüştüm onu :) hey gidi yıllar hey

harikasınız. katılıyorum kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…