Evet sanırım ailemin borcu var dedi çünki.
Her şey en kolay düz yoldan olsa bile şu yaşta olucam diyor.
Sen şöyle olucaksın diyor. Ağlıyor.
ya bir şey diyeyim mi uyuşturucudan kumara herşey geliyor aklıma.
Konu sahibi olmaz olmaz deme , ben yerin de olsam yarın evlerini arar , babasını ister telefona , beyefendi noter de bir problem yaşandı ,gelip bazı evrakları gözden geçirmemiz gerekiyor diye yoklardım .
Öyle bir şey yoksa ne noteri falan der.
İlk aklıma bu tarz bişey geldi iyileştirilebilir tabi.
Aynı anda, aynı yorumu yapmışızönce ki konularına bakınca ayrılmaya bahane aradığı apaçık ortada
Onlar benim geleceğimdi diyor...
Beni bu kadar beklemene izin veremem diyor ..
Benim bi geleceğim yok senin olsun bari diyor
Kusura bakmayın ellerim titrerken ancak bu kadar oldu , saygımı bozmak istemiyorum. Ben söylemeden konuyu terkettiğiniz için teşekkür ederim , yorum da atmazsanız sevinirim. Hoş atsanz da cevap vermiycem ...
Geçmiş olsun dileklerniz için de çok çok saolun
Ben de pek anlayamadim.
250 bin borc nasil yapilir? Insan mirastan men edilince neden magdur olur? Mirasa guvenilerek mi borc altina girilmistir...
Valla birsey anlayamadim. Bu iste bir is vardir bence de.
Bbasına ait mal,nasıl sevgilinin oluyor.Hayat bir mirastan mı ibaret.Herkes mirasla mı yaşıyor.Borç varsa,bunu önce baba düşünecek.Çock yapabildiğini yapar.Veya borçların şunun bunun seninle olan ilişkiyle ne alakası var.Bence bir süre kendi halinde bırak.evet ama benim sevgilimin olan mallar...
Geleceğim yok benim dedi
Canım inan uyanık değilim aksine safımdır.amma uyanık hatunsun helal sana :))
bende eski sevgilime zarf atmıştım böyle. şüphelerim vardı arkadaşıma, sevgilimin en yakın arkadaşının msn adresini vermiştim onlar konuşmuştu 1 hafta sonra arkadaşıma senin arkadaşın varsa benim arkadaşa ayarlayalım demişti oda ne dese beğenirsin onun 5 yıllık ilişkisi var demişti. ama o ben değildim :) tabiki oraya gömmüştüm onu :) hey gidi yıllar heyCanım inan uyanık değilim aksine safımdır.
Yalan olduğunu bile bile inanırım insanlara,ablamın bi arkadaşı vardı sevgilisi yalan söylüyor kıza diyor ki ; ben babamla falanca yere gidiyorum .
Kız da kız kardeşini aratıyor sevgilisinin evini ,telefona istiyor babasını işte efendim size kargo gelecek evde misiniz diye .
Öylelikle anlıyor ki bir yere falan gitmemiş babasıyla , kıza yalan söylemiş.
harikasınız. katılıyorum kesinlikleya bir şey diyeyim mi uyuşturucudan kumara herşey geliyor aklıma.
Konu sahibi olmaz olmaz deme , ben yerin de olsam yarın evlerini arar , babasını ister telefona , beyefendi noter de bir problem yaşandı ,gelip bazı evrakları gözden geçirmemiz gerekiyor diye yoklardım .
Öyle bir şey yoksa ne noteri falan der.
İlk aklıma bu tarz bişey geldi iyileştirilebilir tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?