Felaket .. Nefes Alamıyorum ...

Ben dedim 5 gün nasıl kaybolursun diye
Çıkış yolu aradım düşündüm düşündüm yok dedi ...

şiir gibi yazılmış...ya da bir kitaptan alıntı gibi...hiç bişey anlamadım...sadece telefonda ağlayan 2 kişi var sanırım bunlar sevgili yada baba oğul...

11 sayfa yüzlercemiz bu işte bir bit yeniği olduğunu düşünüyor fark ediyor, konu sahibini uyarıyoruz ama o ısrarla bildiğini okuyor. Madem bu denli körü körüne her dediğine inanacak kadar gözü kara bence biz de yorum yapmayı keselim.

Baba yaşıyorsa kimin mallarını bölüşmüşler? Baba öldüyse yangından mal kaçıran baba kim? Sevgili niye 5 gün ortadan kayboluyor? Birileri yalan söylüyor ama kim?

Neden siir yazar gibi yaziyosunuz anlamadim cok mu edebi bi durum bu. Ben pek bisey anlamadim yazilanlardan

Var bi gariplik bu iste..
Babasi mallari oz oglundan kaciriyor..
Ama oglu babamin borcu var onu odicem diyor.. Hay masallah ne hayirli evlatmis diyesi geliyor insanin..
Sonracima ablasinin bilmemneleri varmis daha onlarada yardim etcek..
Ayriyetten dersaneye yazilcak once para biriktircek tabi biriktirmeden once birde babanin borcu var

Karsida aglayan insanada hele dur bi diyip hesap sorarmis gibi sorguyada cekilmesi zor tabi ama ayrintilari iyi ogrenmek lazim oturmayan taslar var

Beynim haşlandı.

Son durumda sevgiliye kalması gereken mal gizli kapaklı vekaletle babanın kardeşlerine verilmiş. Bu arada bu nasıl gerçekleşmiş ya gerçekten, anne yaşıyor mu? Sevgilinize kimden miras kalıyor, nasıl oluyor bu iş hiç anlamadım. Neyse 250000 TL diye bir borç yok, onu siz yanlış anlamışsınız.

Arkadaşların yazdıklarından anladığım kadarıyla sevgilinizin doktor ablasının taburcu ettiği hastanın ölmesi sebebiyle 5 gün öncesinden sıkıntılı döneme girilmiş ve irtibat kesilmiş, size özetle zulmedilmiş ve siz sevgilinize inanmayı tercih ediyorsunuz.

Maddiyat erkekler için çokça önemli ve kendilerini fazlaca sorumluluk altında hissedebiliyorlar, alkollü de olunca iyice saçmalamış olabilir ancak sizin hikayeye bütünüyle bakınca adam sizden ayrılmak istese de aynı zamanda cepte kalmanızı istiyor bence, umarım sizi daha fazla üzmez.

Fazlaca karışık olay ... Bazı erkekler evlenince bile vari yogu aileye vEriyor colugun çocuğun rizki düşünmeden birde erkekler çok yipranmaz biz yaratilistan narin yapiliyiz duygusal iz onu düşünmeyin bence

Ya önce borç vardı şimdi o yokmuşş nasıl yok oldu birden bire..
Hadi diyelim yanlış anladınız düşünceleriniz dağnıktıda tamda miktar olarak ilk başta nasıl belirtebildiniz.
Hani yanlış anlasanız ailesininde borcu varmış dersiniz miktar bilmezsiniz zaten ama 250 bin olduğunu siz uydurmadınız ya nerden bilebilirsiniz demekki yinede lafı geçmiş bunun... nasıl içtiyse artık ne zırvaladığını kendi de hatırlamıyor.

Aslına bakarsak biz kadınlar başımıza birşey gelince hemen sevgililerimize eşlerimize koşarız destek almak huzur bulmak için erkekler öyle değil evet onlar daha çok içine kapanıyorlarda 5 gün ne yaaaa..
En fazla bir gün tolere ederim ben böyle birşeyi.. 5 gün boyunca tek bir aramamı bile yanıtlamıcak 5 gün sonrada ühü ühü ühüü ahh ne güzel memleket...

Bir de bu durumlar gerçek olsa ve sevgili kişi arkadaşa değer verse zaten 5 gün boyunca cevapsız bırakıp sonra ona değer veriyormuşcasına benden vazgeç, ben sana layık değilim demez zaten. Madem 5 gün ses çıkarmadan durabilmiş, bir daha hiç sesini çıkarmasaymış. Hiç normal değil.

katılıyorum bir oyun olabilir şimdi ki zamanda kimseye güvenilmiyor.

Pardon da yaslar kac? Okulu bitirdiyse girsin ise calissin evde oturcaksa da dersaneye gitmeden kpssye hazirlansin. Senden ayrilmak icin bahane ediyor bence. Ortada pek trajedi goremedim

sevgiline karşı aşırı bağımlıysan....vede sana evlenelim falan demiş sanırım sonradan pişman olmuş...sana ümit veripte ayrılalım diyememişte...kendini suçlu hissetmiş...adam nasıl bir zordaysa senden ayrılmak nasıl zor bir işse...neler uydurmuş...(aynını bende yapmıştım..seni istemiyorum bana göre değilsin demekle insan daha çok üzülüp kin güdüyor ..beni terk etti oluyor... ama elimde olmayan nedenlerden ötürü görüşemiycez artık...bak bu durum olasaydı hala beraberdik ama tühhh bak neler oldu artık olamayız diyince arkamdan sövmesin diye uyduruyor insan) diyelimki bu saçma bahanelerin hepsi gerçek...gerçekten seven insan...seni arayıp ben 5 parasızım beni böyle kabul edermisin der...yok seni düşündüğümden senide yakmak istemediğimden ayrıl benden demez...sen şimdi çok sevdiğin ve ayrılmak istemediğin için bu adamı haklı görmeye çalışıyorsun ... objektif bakamıyorsun ve bu durumda çok normal çünkü şöyle bir söz vardır

İNSAN SEVDİĞİNİN YALANINDA ,BİR GERÇEK
SEVMEDİĞİNİN DOĞRUSUNDA DA BİR YALAN ARAR

yakındır kokusu çıkar...sen biraz rahat bırak adamı...kıvranmasın daha fazla...uydurduklarıda başına sardı garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…