Felaket .. Nefes Alamıyorum ...

Aaaa... Ağzım açık kaldı şuan..

Ayrilik bahanesi gibi dusunen bir ben degilmisim. Konuyu okur okumaz aklima bu geldi bilmiyorum.

Eveet dananın kuyruğunun koptuğu yerderyiz. Summe ..
Bu adam 5 gün önce ablamın taburcu ettiği hasta ölmüş, işler karışık dedi ve senin tam da onnun yanına gideceğin günn bu bahaneyi sana fırlattıı..
Tamamm.. Sonra aradın açmadı OYUN OYNADI, oyuna girdin diye ŞİFRELERİNİ DEĞİŞTİRDİ.. Tamamm..
5 gün boyunca ARADIN AÇMADI, MESAJ ATTIN CEVAP ATMADI Tamam...
5 gün sonra çıkıp BABAM MALI KARDEŞLERİNE VERDİ, BENİM GELECEĞİM GİTTİ, ÜSTELİK 250.000 BORCUMUZ VAR dedi.. Tamamm.
Ağladı zırladı sana BİZ GELECEK KURAMAYIZ seni buna alet edemem dedi Tamamm...
DERSANE PARASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM dedi, sana konuyu çıtlattı Taammamm..
SİGARA İÇTİM ALKOL ALDIM dedi, SENİN İSTEMEDİĞİN İNSAN OLDUM BAK BEN demek istedi, Taamamm..
Ah ah. Bunlar bana hiç mi hiç inandırıcı gelmiyor summe.
Yani 5 günde dünyası başına yıkılmış adamın.
Ulen miras kalmadıysa gelecek yok mu demek? Ben napayım ben öleyim o zaman benim de miras yok. Uzak dur bence..

Not : eğer bunlar kurmacaysa 5 günde bu kadar aptalca şeyler kurabillmiş bi adamın iQ sunda bi problem vardır.. net.

Son düzenleme:
Bence de öyle ama anlatamadım işte.
Sinirleri çok bozulmuş.
Babası resmen onu umursamamış...
canım benim mevzu biraz karışık ama anladığım tek şey bence sevgilin olayı çok büyütüyor.ne olmuş babasının çok borcu varsa bu kadar zaman arayıp sormamaya bahane değil ki bu.insan zor durumda ister ki sevdiği yanında olsun destek olsun..sevgilimin babası trafik kazası geçirdi bi ay sonra da vefat etti buna rağmen o beni hergün bi defa da olsa 3 dk da olsa aradı hiç arayamadığı bir iki defa ya oldu ya olmadı o zaman da mutlaka mesajlar attı.belki herkes aynı değil diyeceksin ama üzülmeni istemedğimden söylüyorum dikkat et canım sevgilinin davranışı cok tuhaf geldi bana

arkadaşım geldi aklıma bir an o olabileceğini bile düşündüm onunda 2 yıllık sevgilisinin 5 yıllk ilişkisi varmış ve nişanlıymış :/

Sen de az değilmişsin eski sevgiline de değil arkadaşını zarflamışsın ,dolaylı yoldan da olsa öğrenmişsin ama
harikasınız. katılıyorum kesinlikle
Teşekkür ederim canım

Sizden ayrılmak istiyor ama çok sevdiğini bildiği için açık bir kapı bırakmak istiyor olabilir..
Sizden para koparmaya çalışıyor olabilir..
Geçmiş olsunn..

açıkcası davranış olarak bana çok tuhaf geldi ama geçmişte böyle bir olaya şahit olmuştum erkekler iş konusunda çok fazla hassaslar ve bizim abartı olarak gördüğümüz tepkiler onlar için gayet doğal olabiliyor işinden ayrıldığı için maddi sıkıntılarından dolayı strese girip sevgilisinden ayrılan erkek sayısı çevremde bir zamanlar oldukça fazlaydı. benim anladığım kadarıyla çocuk maddi sıkıntılar altında kendini sevgilisine karşı yetersiz hissediyor ve kızın zamanını çalmak oyalamak istemiyor. insan neden böyle saçma bir bahaneye başursun ki ayrılmak için olmuyor yapamıyorum anlaşamıyoruz en kötüsü senden soğudum yada seni sevmiyorum demek varken neden uğraşsın bu kadar yalanlara başvursun ?

günlerdir kendini yıpratıyorsun. Ben de diğer arkadaşlar gibi bahane olduğunu düşünüyorum. Ablasının olayında da seni günlerdir umursamayan , aramayan insan için nasıl birden değerli oldun da seni ağlayarak arıyor

Ben olsam biraz rahat bırakırdım.
Telefonda veya mesajda söyle. Ben senin her zaman yanındayım. Şimdilik seni kafanı toplaman için, sakinleşmen için rahat bırakıyorum. Ne zaman istersen beni arayabilirsin diye. En azından tamamen ayrılık sürecine girmezsiniz. O da şimdi hayatı alt üst olmuş gibi hissediyor, haklı da.
En azından bişeyler rayına oturana kadar evliliktir, çocuktur konuşmayın.
Erkekler için para önemli, kimin için değil ki....

Bana yalan söylemiyor , biliyorum.
Yakın arkadaşıyla da konuştum çünki.
Maddiyatı çok kafasına takmış durumda.
Arkadaşıyla konuşmama da kızdı sabah konuştuk biraz.
Babasının borcu filan yokmuş ben onu o kafayla nası anladım bilmiyorum.
Şimdi her şey rahat olucaktı ona göre dersanesine gidicekti filan , şimdi zora girdi ya ondan afallıyor sanırım.

Kafasını kaşımaya vakti yokmuş. Ki anlattığı gibiyse gerçekten de yok .
Gene de irtibatı kopartmadık.
Bekleyeceğim biraz siniri stresi geçsin.

Bak sana bir şey anlatayım ablam 18 yaşındayken 27 yaşların da biriyle görüşüyordu , adam ısrarla evlenmek istiyordu ablam ufak olduğu için kabul etmiyodu neyse bu adam ablama dedi ki işlerimiz çok bozuk babam kanser hastası bir müddet uzak duralım .
Velhasıl sonra öğreniyoruz ki adam evlenmiş , derdi ablama tamamen kapıyı kapatmamaktı.
Bazı adamlar net değildir oyalar karşısındakini,belki ortada hiç böyle şeyler yoktur ama hayatta her şey insanlar için açık göz olmakta fayda var.

Kafasını kaşımaya vakti yokmuş. Ki anlattığı gibiyse gerçekten de yok .
Gene de irtibatı kopartmadık.
Bekleyeceğim biraz siniri stresi geçsin.

Bence sen inanmak istiyosun.
Butun bu tantana miras gitti diyemiymis yani?

İnsan dusmani olsa 5gunde bi'ses olsun verir.

"Dershaneye gidemiycem uhuhu ayrilmamiz lazim telefonlari da bundan acamadim" olmus bastan sona sacma yani.

ilginç.. demek kafasını kaşıyacak vakti olmadığı için sizden ayrılıyor.. iyi ki evli değilsin o zaman, düşünsene kafasını kaşıyacak vakti olmadığı için boşardı seni..

biz adamın yaşadığına yalan demedik, senden ayrılmak için bu bahaneyi kullanıyor dedik.. üstelik 5 gün de düşünmüş..

Belki de . bekleyip göreceğim artık . Ne olacağını .
Ortaya çıkar zaten nasılsa neydiyse niyeti..

Aynen iyi ki evli değilmişiz.. Boşarmış beni . Bu yaptığı saçma zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…