Aaaa... Ağzım açık kaldı şuan..bende eski sevgilime zarf atmıştım böyle. şüphelerim vardı arkadaşıma, sevgilimin en yakın arkadaşının msn adresini vermiştim onlar konuşmuştu 1 hafta sonra arkadaşıma senin arkadaşın varsa benim arkadaşa ayarlayalım demişti oda ne dese beğenirsin onun 5 yıllık ilişkisi var demişti. ama o ben değildim :) tabiki oraya gömmüştüm onu :) hey gidi yıllar hey
benimde ağzım açık kalmıştı. allahtan ucuz yırttım :)Aaaa... Ağzım açık kaldı şuan..
canım benim mevzu biraz karışık ama anladığım tek şey bence sevgilin olayı çok büyütüyor.ne olmuş babasının çok borcu varsa bu kadar zaman arayıp sormamaya bahane değil ki bu.insan zor durumda ister ki sevdiği yanında olsun destek olsun..sevgilimin babası trafik kazası geçirdi bi ay sonra da vefat etti buna rağmen o beni hergün bi defa da olsa 3 dk da olsa aradı hiç arayamadığı bir iki defa ya oldu ya olmadı o zaman da mutlaka mesajlar attı.belki herkes aynı değil diyeceksin ama üzülmeni istemedğimden söylüyorum dikkat et canım sevgilinin davranışı cok tuhaf geldi banaBence de öyle ama anlatamadım işte.
Sinirleri çok bozulmuş.
Babası resmen onu umursamamış...
bende eski sevgilime zarf atmıştım böyle. şüphelerim vardı arkadaşıma, sevgilimin en yakın arkadaşının msn adresini vermiştim onlar konuşmuştu 1 hafta sonra arkadaşıma senin arkadaşın varsa benim arkadaşa ayarlayalım demişti oda ne dese beğenirsin onun 5 yıllık ilişkisi var demişti. ama o ben değildim :) tabiki oraya gömmüştüm onu :) hey gidi yıllar hey
Gerçekten ucuz yırtmışsın..benimde ağzım açık kalmıştı. allahtan ucuz yırttım :)
Canım inan uyanık değilim aksine safımdır.
Yalan olduğunu bile bile inanırım insanlara,ablamın bi arkadaşı vardı sevgilisi yalan söylüyor kıza diyor ki ; ben babamla falanca yere gidiyorum .
Kız da kız kardeşini aratıyor sevgilisinin evini ,telefona istiyor babasını işte efendim size kargo gelecek evde misiniz diye .
Öylelikle anlıyor ki bir yere falan gitmemiş babasıyla , kıza yalan söylemiş.
Sen de az değilmişsin eski sevgiline de değil arkadaşını zarflamışsın ,dolaylı yoldan da olsa öğrenmişsin amabende eski sevgilime zarf atmıştım böyle. şüphelerim vardı arkadaşıma, sevgilimin en yakın arkadaşının msn adresini vermiştim onlar konuşmuştu 1 hafta sonra arkadaşıma senin arkadaşın varsa benim arkadaşa ayarlayalım demişti oda ne dese beğenirsin onun 5 yıllık ilişkisi var demişti. ama o ben değildim :) tabiki oraya gömmüştüm onu :) hey gidi yıllar hey
Teşekkür ederim canımharikasınız. katılıyorum kesinlikle
açıkcası davranış olarak bana çok tuhaf geldi ama geçmişte böyle bir olaya şahit olmuştum erkekler iş konusunda çok fazla hassaslar ve bizim abartı olarak gördüğümüz tepkiler onlar için gayet doğal olabiliyor işinden ayrıldığı için maddi sıkıntılarından dolayı strese girip sevgilisinden ayrılan erkek sayısı çevremde bir zamanlar oldukça fazlaydı. benim anladığım kadarıyla çocuk maddi sıkıntılar altında kendini sevgilisine karşı yetersiz hissediyor ve kızın zamanını çalmak oyalamak istemiyor. insan neden böyle saçma bir bahaneye başursun ki ayrılmak için olmuyor yapamıyorum anlaşamıyoruz en kötüsü senden soğudum yada seni sevmiyorum demek varken neden uğraşsın bu kadar yalanlara başvursun ?canım benim mevzu biraz karışık ama anladığım tek şey bence sevgilin olayı çok büyütüyor.ne olmuş babasının çok borcu varsa bu kadar zaman arayıp sormamaya bahane değil ki bu.insan zor durumda ister ki sevdiği yanında olsun destek olsun..sevgilimin babası trafik kazası geçirdi bi ay sonra da vefat etti buna rağmen o beni hergün bi defa da olsa 3 dk da olsa aradı hiç arayamadığı bir iki defa ya oldu ya olmadı o zaman da mutlaka mesajlar attı.belki herkes aynı değil diyeceksin ama üzülmeni istemedğimden söylüyorum dikkat et canım sevgilinin davranışı cok tuhaf geldi bana
Kafasını kaşımaya vakti yokmuş. Ki anlattığı gibiyse gerçekten de yok .
Gene de irtibatı kopartmadık.
Bekleyeceğim biraz siniri stresi geçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?