• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Felaketin gelmesine son 2 gün ...

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
İnsan hiç gelecekte üzüleceği için şimdiden üzülür mü ?? Ben üzülürüm işte ... 2 gün sonra kayınvalide 4 çocuğuyla beraber geliyor istanbul â ... Mutsuzlugumu şimdiden görebiliyorum .. 1+1 ev , herşeye laf eden hiç birseyi beğenmeyen , kendini sürekli benimle kıyaslayan , gelin kaynana gibi değilde kuma si gibi gören , beni kesinlikle oğluna layık görmeyen , sürekli laf sokan , En önemlisi beni sevmeyen bir kaynana + 4 çocuğu + annesi gelince şımaran bir kocam var .. Daha ne bekliyor acaba beni ... Ben ne yapicam şimdi ?? Mutsuz olacağını hakaret edilecegini bilmek çok zor ... Oğlu her gün ise gidiyor ohh .. Ben ne yapicam o kadınla .. Kendimi çok kimsesiz hissediyorum şimdiden ... Karnım ağrıyor sıkıntı dan ..

İnsan hiç gelecekte üzüleceği için şimdiden üzülür mü ?? Ben üzülürüm işte ... 2 gün sonra kayınvalide 4 çocuğuyla beraber geliyor istanbul â ... Mutsuzlugumu şimdiden görebiliyorum .. 1+1 ev , herşeye laf eden hiç birseyi beğenmeyen , kendini sürekli benimle kıyaslayan , gelin kaynana gibi değilde kuma si gibi gören , beni kesinlikle oğluna layık görmeyen , sürekli laf sokan , En önemlisi beni sevmeyen bir kaynana + 4 çocuğu + annesi gelince şımaran bir kocam var .. Daha ne bekliyor acaba beni ... Ben ne yapicam şimdi ?? Mutsuz olacağını hakaret edilecegini bilmek çok zor ... Oğlu her gün ise gidiyor ohh .. Ben ne yapicam o kadınla .. Kendimi çok kimsesiz hissediyorum şimdiden ... Karnım ağrıyor sıkıntı dan ..
1+1 eve nicin geliyor peki??

K
Katnana genç olduğu için seninle yarısiyor heralde kaç gün kalacaklar..bi kaç günse disini sıkarsın değilse ev kücuk dersin
Kaynana genç 35 yaşında .. Çok güzel bi kadın hemde .. okullar tatil olduğu için 15 günden aşağı kalmaz .. Oda benim tahminim belki de daha fazla kalır .. 3 erkek çocukta evde var daha

Onlar diyarbakırda yaşıyor hiç gelmedi oğlunun evine o yüzden
Eşin için dişini sıkacaksın o zaman mecburen ama çocuklar da küçükmüş, baya gürültü patırtı karmaşa içinde geçer heralde. Kayınvaliden genç heralde çocuklrın yaşlarına bakılırsa, genç kaynana geliniyle yarış içinde olur genelde. Sen olabildiğince rahat ol bence, sonuçta kendi evin. Ne kadar kasarsan o kadar işkence gibi gelir. Umarım kısa kalırlar ve sıkıntısız atlatırsınız

He

Hepsi kız en büyüğü 13 9 7 4 diye gidiyor küçük sayılırlar
Çocuklar küçükmüş...
Genç demekki valide,o yüzden sizle aşık atıyor olmalı.
Otel filan olmaz,ilk de geliyormuş.
Sabredin.
Zor olacak ama sabredin, siz kazanırsınız ;)
Çocukları küçük,onlarla kendi ilgilensin.
Yemekleri filan.
Büyük kızdan da arada yardım istersiniz sofra kur-kaldır işlerinde.
Sıkın dişinizi.
Eğer çok anormal tavırlarla karşılaşırsanız o zaman ona göre yol izlersiniz.
Şimdiden dolmayın.
Kolay demiyorum ama kaç gün olursa olsun gidecekler..orası sizin eviniz,onlar da gidecek;)

Back
X