- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
Kayınvalide 13 yaşında evlenmis
35 yaş mııııı.
Afedersiniz ama eşiniz kaç yaşında?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 yaş mııııı.
Afedersiniz ama eşiniz kaç yaşında?
Doğru anladınız .. ilk duyduğumda ben de çok şaşırmıştım .. 13 ,yaşında evlenmiş35 yaş 8 çocuk nasıl oluyor? Yanlış mı anladım![]()
kayınvaliden ziyade görümce gibi bişii ay benim kaynanam 46 yaşında, o bile gençlik havalarında 35 yaşı düşünemiyorum Kayınvalide 13 yaşında evlenmis
1+1 evde??? Eşiniz ne tepki veriyor? O kadar insan evde nerede yatacak?
Çok da rahat ettirmeyin 2 gün sonra bıkıp gitsinler.
Eşim mutlu .. onluk birşey yok .. şimdiden annesini nerelere gezdirecegini planlıyor1+1 evde??? Eşiniz ne tepki veriyor? O kadar insan evde nerede yatacak?
Çok da rahat ettirmeyin 2 gün sonra bıkıp gitsinler.
E nasıl yatacakmış o kadar kişi?Eşim mutlu .. onluk birşey yok .. şimdiden annesini nerelere gezdirecegini planlıyor
Düşünsenize 35 yaşında 8 çocuk annesi en büyüğü zaten benim eşim .. O kadar çocuk doğurmuş kadın 63 kilo .. ve çok güzel Allah var .. Beni sürekli burdan vuruyor .. sen hiç çocuk doğurmadan 60 kilosun diyo arkadaş gibi bise zaten kötü arkadaş amaOy kadın çok küçük!!!
35 yaş ve 8 çocuk.
Allahım sana geliyorum!
Ne diyeyim şimdi..
Arkadaş olun bari.
Ay ben 30 yaşındayım,inanamadım şuan![]()
E nasıl yatacakmış o kadar kişi?
Bize sığmayız biz size gelelim deseydiniz keşke
İyiki 2+1 ev tutmamışsınız. 9 kişi gelirlerdiDüşünsenize 35 yaşında 8 çocuk annesi en büyüğü zaten benim eşim .. O kadar çocuk doğurmuş kadın 63 kilo .. ve çok güzel Allah var .. Beni sürekli burdan vuruyor .. sen hiç çocuk doğurmadan 60 kilosun diyo arkadaş gibi bise zaten kötü arkadaş ama
Evet kötü ve kıskanç bir arkadaş gibi düşünmeli.Düşünsenize 35 yaşında 8 çocuk annesi en büyüğü zaten benim eşim .. O kadar çocuk doğurmuş kadın 63 kilo .. ve çok güzel Allah var .. Beni sürekli burdan vuruyor .. sen hiç çocuk doğurmadan 60 kilosun diyo arkadaş gibi bise zaten kötü arkadaş ama
Haklisiniz ama biz levent de oturuyoruz eşimin işi nedeniyle yakın olsun diye burdada en uygun ev 1+1 ..'kaldı ki bize bil bol yetiyor .. Ama işte dediğiniz gibi misafir gelince zorYaa aslında evli çiftlerin 1+1 evde oturmaları doğru olmuyor.
Tamam maddiyat olur,keyfi olur,kim ne diyebilir.
Ama işte böyle birileri geleceği zaman sorun oluyor.
Biri gelecek diye mi ayarlıcaz,ona göre mi yaşayacaz denilebilir ama geliyorlar işte :)
Elbette siz de haklısınız,keyif sizin,para sizin,zevk sizin.Haklisiniz ama biz levent de oturuyoruz eşimin işi nedeniyle yakın olsun diye burdada en uygun ev 1+1 ..'kaldı ki bize bil bol yetiyor .. Ama işte dediğiniz gibi misafir gelince zor
Kayınpeder 40 yaşında .. Evet zorla evlendirilmis düğünü bile olmamış berdelmiymis neymiş .. Mutsuz bi evliliği var kayınpeder çok pis dayak atar .. Üzülüyorum tabi ona ama o bana hiç acımıyor .. Benim düğün resmim yok senin albümün var benim senden neyim eksik diyor mesela .. Sadece bu cümle bile durumu özerler sanırımEvet kötü ve kıskanç bir arkadaş gibi düşünmeli.
Şimdi bu kadın çocukken evlenmiş,ardarda 8 çocuk doğurmuş.
Bu kadın mutlu bir kadın olamaz bana göre.
Dolayısıyla hıncını sizden alıyordur.
Ona da acıdım.
Belki zorla evlendirdiler...
Kültür işte,malesef çok sayıda var.
Ama duyunca şaşırıyoruz işte...
Büyük talihsizlik..böyle ailede gelin olmak da..
Kayınpederiniz kaç yaşında?
Annem hep öyle ama içinde kötülük yok diyor .. Oh valla lafı de de içimde kötülük yokİyiki 2+1 ev tutmamışsınız. 9 kişi gelirlerdi
Eşinize söyleyin annesinin sizi kırdığını.