• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Felaketin gelmesine son 2 gün ...

Yaa aslında evli çiftlerin 1+1 evde oturmaları doğru olmuyor.
Tamam maddiyat olur,keyfi olur,kim ne diyebilir.
Ama işte böyle birileri geleceği zaman sorun oluyor.
Biri gelecek diye mi ayarlıcaz,ona göre mi yaşayacaz denilebilir ama geliyorlar işte :)

Oy kadın çok küçük!!!
35 yaş ve 8 çocuk.
Allahım sana geliyorum!

Ne diyeyim şimdi..
Arkadaş olun bari.

Ay ben 30 yaşındayım,inanamadım şuan:eek:
Düşünsenize 35 yaşında 8 çocuk annesi en büyüğü zaten benim eşim .. O kadar çocuk doğurmuş kadın 63 kilo .. ve çok güzel Allah var .. Beni sürekli burdan vuruyor .. sen hiç çocuk doğurmadan 60 kilosun diyo arkadaş gibi bise zaten kötü arkadaş ama

Düşünsenize 35 yaşında 8 çocuk annesi en büyüğü zaten benim eşim .. O kadar çocuk doğurmuş kadın 63 kilo .. ve çok güzel Allah var .. Beni sürekli burdan vuruyor .. sen hiç çocuk doğurmadan 60 kilosun diyo arkadaş gibi bise zaten kötü arkadaş ama
İyiki 2+1 ev tutmamışsınız. 9 kişi gelirlerdi:işsiz:

Eşinize söyleyin annesinin sizi kırdığını.

Evet kötü ve kıskanç bir arkadaş gibi düşünmeli.
Şimdi bu kadın çocukken evlenmiş,ardarda 8 çocuk doğurmuş.
Bu kadın mutlu bir kadın olamaz bana göre.
Dolayısıyla hıncını sizden alıyordur.
Ona da acıdım.
Belki zorla evlendirdiler...
Kültür işte,malesef çok sayıda var.
Ama duyunca şaşırıyoruz işte...
Büyük talihsizlik..böyle ailede gelin olmak da..
Kayınpederiniz kaç yaşında?

Yaa aslında evli çiftlerin 1+1 evde oturmaları doğru olmuyor.
Tamam maddiyat olur,keyfi olur,kim ne diyebilir.
Ama işte böyle birileri geleceği zaman sorun oluyor.
Biri gelecek diye mi ayarlıcaz,ona göre mi yaşayacaz denilebilir ama geliyorlar işte :)
Haklisiniz ama biz levent de oturuyoruz eşimin işi nedeniyle yakın olsun diye burdada en uygun ev 1+1 ..'kaldı ki bize bil bol yetiyor .. Ama işte dediğiniz gibi misafir gelince zor

Haklisiniz ama biz levent de oturuyoruz eşimin işi nedeniyle yakın olsun diye burdada en uygun ev 1+1 ..'kaldı ki bize bil bol yetiyor .. Ama işte dediğiniz gibi misafir gelince zor
Elbette siz de haklısınız,keyif sizin,para sizin,zevk sizin.
Ama bizim milletimizde aileler yatıya gelir.
Dolayısıyla sonrası sıkıntı.
Neyse, olacak bir şekilde.
Bir daha gelmez zaten,zor olur çünkü

Evet kötü ve kıskanç bir arkadaş gibi düşünmeli.
Şimdi bu kadın çocukken evlenmiş,ardarda 8 çocuk doğurmuş.
Bu kadın mutlu bir kadın olamaz bana göre.
Dolayısıyla hıncını sizden alıyordur.
Ona da acıdım.
Belki zorla evlendirdiler...
Kültür işte,malesef çok sayıda var.
Ama duyunca şaşırıyoruz işte...
Büyük talihsizlik..böyle ailede gelin olmak da..
Kayınpederiniz kaç yaşında?
Kayınpeder 40 yaşında .. Evet zorla evlendirilmis düğünü bile olmamış berdelmiymis neymiş .. Mutsuz bi evliliği var kayınpeder çok pis dayak atar .. Üzülüyorum tabi ona ama o bana hiç acımıyor .. Benim düğün resmim yok senin albümün var benim senden neyim eksik diyor mesela .. Sadece bu cümle bile durumu özerler sanırım

Back
X