• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Felaketin gelmesine son 2 gün ...

Ben 22 yaşındayım annem 39 yaşında ben anne diyince herkes bakiyor aaaaa annen mi bemde bazen abla yada yengem zannediyorlar annemin dışı yakar dışarıyı içide onu yakar çok çekmiş

Kayınpeder 40 yaşında .. Evet zorla evlendirilmis düğünü bile olmamış berdelmiymis neymiş .. Mutsuz bi evliliği var kayınpeder çok pis dayak atar .. Üzülüyorum tabi ona ama o bana hiç acımıyor .. Benim düğün resmim yok senin albümün var benim senden neyim eksik diyor mesela .. Sadece bu cümle bile durumu özerler sanırım
Berdeli biliyorum,dizilerden.
Ne yazık...
Gerçekten yazık,mutsuzluk böyle bişey işte,bir yerden çıkarıyor insan.
Sizi kıskanıyor,içten içe haklı belki.
O da genç çünkü.
Daha onun yaşında evlenmeyenler var.
Ağız tadıyla yaşamamışsa hiçbişeyi...
Tabii sizden çıkarmak onu haklı kılmıyor.
Zor vallahi.
Üzücü şeyler.
"Hadi şunu yapalım,hadi buraya gidelim" gibi samimiyet kurmaya çalışsabız ters mi teper acaba.
Belki sizi yakın hisseder severse çektirmez.

Oyuncak bebekle oynayacak yaşta evlendirilip, kendi bebekleri ile büyümüş bir kadından bahsediyorsun.
Duruma bakılırsa ne çocukluğunu ne de gençliğini bilmiş kayınvaliden. Evlilik nedir bilmeden 8 evladı olmuş. Kendini geliştireceği çağlarda, bebek altı temizlemeye koyulmuş.

Şimdi bu kadın için birşey demek yanlış olur, sabırlı olup hürmet göstereceksin. Sana laf attığında gülerek cevap vereceksin.
Yapacak başka birşey yok malesef.

Berdeli biliyorum,dizilerden.
Ne yazık...
Gerçekten yazık,mutsuzluk böyle bişey işte,bir yerden çıkarıyor insan.
Sizi kıskanıyor,içten içe haklı belki.
O da genç çünkü.
Daha onun yaşında evlenmeyenler var.
Ağız tadıyla yaşamamışsa hiçbişeyi...
Tabii sizden çıkarmak onu haklı kılmıyor.
Zor vallahi.
Üzücü şeyler.
"Hadi şunu yapalım,hadi buraya gidelim" gibi samimiyet kurmaya çalışsabız ters mi teper acaba.
Belki sizi yakın hisseder severse çektirmez.
Oğluna ablasının kızını alacaktı ben türk gelin istemiyorum diyordu .. Eşimde karşı çıktı onlara benimle evlendi ...Başta 1_0 yenik başladım yani

Oğluna ablasının kızını alacaktı ben türk gelin istemiyorum diyordu .. Eşimde karşı çıktı onlara benimle evlendi ...Başta 1_0 yenik başladım yani
İşte siz de sizi istemediğine pişman edin.
Siz güleryüzünüzü eksik etmeyin,"he" deyin geçin.
Belki normalleşir.
İlle olmazsa o zaman siz de müdana etmezsiniz.
Ama şimdi ilk kez misaifriniz olacakmış.
Biraz sabrın kimseye zararı olmaz ;)

Oyuncak bebekle oynayacak yaşta evlendirilip, kendi bebekleri ile büyümüş bir kadından bahsediyorsun.
Duruma bakılırsa ne çocukluğunu ne de gençliğini bilmiş kayınvaliden. Evlilik nedir bilmeden 8 evladı olmuş. Kendini geliştireceği çağlarda, bebek altı temizlemeye koyulmuş.

Şimdi bu kadın için birşey demek yanlış olur, sabırlı olup hürmet göstereceksin. Sana laf attığında gülerek cevap vereceksin.
Yapacak başka birşey yok malesef.
Tamam da benim ne suçum var .. Ben ona sesimi bile yükseltmedim bunca zAman .. öyle ufak tefek laf sokmalarına zaten alıştım .. Ama çok kırıcı konuşuyor .. Sürekli eşinize layık olmadığınız düşüncesini empoze etmeye çalışıyor .. Tamam bende üzülüyorum hayatına ama onlarda normal bu hala öyle .. 13 ,yaşında görümce var görücü geliyor kayınvalide bisey demiyor bu durum â

Su yakin akraba evlilikleri keske bir yasaklasalar artik. Ama neyise konu bu degil. Esinizin annesi mutsuz ve bunun acisini maalesef sizden cikartiyor. Esiniz kac yasinda? Annesine karsi duramaz sanirim. Aslinda kadin kötü ama onada acidim yani..siddet de görüyor. Demek ki ezilebde kendinden zayif olani eziyormus. Güclü durmaya calisin. Evliliginize gölge olmasina izim vermeyin. En iyi sekilde agirlayin ki cabuk gitsin insallah.

Hasta ol tüm gün yat.
Ev dağılıyormuş yemek yokmuş bulaşıklar kalmış umursama. Midem kötü de çekil yatak odana kitle kapını da yat. Ne laf ederse etsin tak kulaklığını film izle dizi izle odanda. Eşin laf ederse kusura bakma sağlığım daha önemli de.

Tamam da benim ne suçum var .. Ben ona sesimi bile yükseltmedim bunca zAman .. öyle ufak tefek laf sokmalarına zaten alıştım .. Ama çok kırıcı konuşuyor .. Sürekli eşinize layık olmadığınız düşüncesini empoze etmeye çalışıyor .. Tamam bende üzülüyorum hayatına ama onlarda normal bu hala öyle .. 13 ,yaşında görümce var görücü geliyor kayınvalide bisey demiyor bu durum â

Sende "Evet layik degilim,ama cok kurnazim ki yine de kaptim yakisiklimi." De sende :D Code-Adin bu saatdan sonra Kurnaz tilki olsun. Seni sadece sen müsade ettikce ezebilir

Kesinlikle sizin suçunuz yok.
Zaten asıl suçlulara veremediği tepkiyi veriyor size.
Onun yaşayamadığı herşeyi yaşamışsınız,bu suç işte onun gözünde.
Daha da akıllanmamış olmalı ki kızına gelen görücülere ses etmiyor.

Kahrolsun bu düzen yaa.
Çocuk onlar.
Çocuk :(

Hasta ol tüm gün yat.
Ev dağılıyormuş yemek yokmuş bulaşıklar kalmış umursama. Midem kötü de çekil yatak odana kitle kapını da yat. Ne laf ederse etsin tak kulaklığını film izle dizi izle odanda. Eşin laf ederse kusura bakma sağlığım daha önemli de.
Sanırım bekarsınız böyle yapabilen biri yoktur .. Eminim sizde evlenince böyle yapamazsınız

Benim demek istediğimi anlamamışsın canım benim.

Sen ne yaparsan yap, ne dersen de kayınvaliden doğrusundan vazgeçmeyip sana saldırışta olacak. Böyle görmüş daha çocuk yaşta.
Benim sana demek istediğim, kilolusun dediğinde gülerek, evet anne bende kiloluyum diyorum ama oğlun kilo vermemi istemiyor de.
Yemeğine laf ederse, anne sen yapsan yemeği, nasıl güzeldir elinin lezzeti öğret bana da de.
Bak bakalım ağzını açar mı.

Ben 22 yaşındayım annem 39 yaşında ben anne diyince herkes bakiyor aaaaa annen mi bemde bazen abla yada yengem zannediyorlar annemin dışı yakar dışarıyı içide onu yakar çok çekmiş

Ben 39 yaşindayken büyük kızım 3 yaşindaydı simdi 6 yaşinda...küçük kızım 15 aylık...çok erken atılmış anneniz hayata şimdi rahat etse bari

Be
Kesinlikle sizin suçunuz yok.
Zaten asıl suçlulara veremediği tepkiyi veriyor size.
Onun yaşayamadığı herşeyi yaşamışsınız,bu suç işte onun gözünde.
Daha da akıllanmamış olmalı ki kızına gelen görücülere ses etmiyor.

Kahrolsun bu düzen yaa.
Çocuk onlar.
Çocuk :KK43:
Sevdigiyle evlenen bi sürü insan var düğün albümü olan , eşinden dayak yemeyen bunlar beni kırmasını mi gerektirir .. Benim oğlum olsa eşine iyi davransa mutlu olurdum cani bi oğlum yok diye .. Bizim kayınvalide eşime sürekli beni düzenli olarak dövmesi gerektiğini kadın milletinin başka türlü adam olmadığını söylüyor .. Buyur burdan yak

Sanırım bekarsınız böyle yapabilen biri yoktur .. Eminim sizde evlenince böyle yapamazsınız
Evet bekarım ama ben zaten 1+1 eve 5 kişi kabul etmezdim gerekirse eve kilit vururdum yine de kabul etmezdim. Karakter meselesi ben biraz çirkefim de.

Eşin gezdirme planı yapıyormuş
İzin alsın güzel güzel gezdirsin işte
Tüm gün evde birbirinize batacağınıza

Be

Sevdigiyle evlenen bi sürü insan var düğün albümü olan , eşinden dayak yemeyen bunlar beni kırmasını mi gerektirir .. Benim oğlum olsa eşine iyi davransa mutlu olurdum cani bi oğlum yok diye .. Bizim kayınvalide eşime sürekli beni düzenli olarak dövmesi gerektiğini kadın milletinin başka türlü adam olmadığını söylüyor .. Buyur burdan yak
Siz haklısınız..
Sonuna kadar haklısınız.
Diyecek birşey yok.
Zaten şu yazdıklarınızdan sonra bende söz bitti.
Bir de acımıştım kadına.
Belli ki o da bu düzen içinde yediği dayaktan memnun,bir başka kadının da dayak yemesi için ön ayak oluyor.
Bu kadın da gelini üstelik.
Allah akıl fikir versin,ne yaşıyorsa hak ediyormuş.

Eşin gezdirme planı yapıyormuş
İzin alsın güzel güzel gezdirsin işte
Tüm gün evde birbirinize batacağınıza
Eşim polis . Asla izin vermezler .. Gecesi gündüz û yok .. gece neyse de kayınvalide ile koskoca günler nasıl geçecek

Siz haklısınız..
Sonuna kadar haklısınız.
Diyecek birşey yok.
Zaten şu yazdıklarınızdan sonra bende söz bitti.
Bir de acımıştım kadına.
Belli ki o da bu düzen içinde yediği dayaktan memnun,bir başka kadının da dayak yemesi için ön ayak oluyor.
Bu kadın da gelini üstelik.
Allah akıl fikir versin,ne yaşıyorsa hak ediyormuş.
Ağızlarında tek bir laf ERKEKTİR YAPAR

Back
X