1+1 eve nicin geliyor peki??İnsan hiç gelecekte üzüleceği için şimdiden üzülür mü ?? Ben üzülürüm işte ... 2 gün sonra kayınvalide 4 çocuğuyla beraber geliyor istanbul â ... Mutsuzlugumu şimdiden görebiliyorum .. 1+1 ev , herşeye laf eden hiç birseyi beğenmeyen , kendini sürekli benimle kıyaslayan , gelin kaynana gibi değilde kuma si gibi gören , beni kesinlikle oğluna layık görmeyen , sürekli laf sokan , En önemlisi beni sevmeyen bir kaynana + 4 çocuğu + annesi gelince şımaran bir kocam var .. Daha ne bekliyor acaba beni ... Ben ne yapicam şimdi ?? Mutsuz olacağını hakaret edilecegini bilmek çok zor ... Oğlu her gün ise gidiyor ohh .. Ben ne yapicam o kadınla .. Kendimi çok kimsesiz hissediyorum şimdiden ... Karnım ağrıyor sıkıntı dan ..
Hepsi kız en büyüğü 13 9 7 4 diye gidiyor küçük sayılırlarBu 4 çocuğun yaşları ve cinsiyetleri nedir acaba?
Bir de kaç gün kalacakları belli mi?
Onlar diyarbakırda yaşıyor hiç gelmedi oğlunun evine o yüzdenNeden geliyorlar ki 1+1 eve 5 kişi? E sizle beraber 7 oluyor. Okurken bile bana fenalık bastı
Oğlunun evi dururken otel de kalır mi o hiç1+1 evde o kadar kişi ayakta mı duracaksınız? Bir otel ayarlayın yakınlarda.
Katnana genç olduğu için seninle yarısiyor heralde kaç gün kalacaklar..bi kaç günse disini sıkarsın değilse ev kücuk dersinHe
Hepsi kız en büyüğü 13 9 7 4 diye gidiyor küçük sayılırlar
Kaynana genç 35 yaşında .. Çok güzel bi kadın hemde .. okullar tatil olduğu için 15 günden aşağı kalmaz .. Oda benim tahminim belki de daha fazla kalır .. 3 erkek çocukta evde var dahaKatnana genç olduğu için seninle yarısiyor heralde kaç gün kalacaklar..bi kaç günse disini sıkarsın değilse ev kücuk dersin
Çok zor, çok saçma. 1+1 ev kimse rahat edemeyecek.Oğlunun evi dururken otel de kalır mi o hiç
Evin küçük olduğunu biliyorlar zaten ama bana veya eşime sorulmadi zaten gelelim mi diye biletleri aldılar geliyoruz dedilerKatnana genç olduğu için seninle yarısiyor heralde kaç gün kalacaklar..bi kaç günse disini sıkarsın değilse ev kücuk dersin
Eşin için dişini sıkacaksın o zaman mecburen ama çocuklar da küçükmüş, baya gürültü patırtı karmaşa içinde geçer heralde. Kayınvaliden genç heralde çocuklrın yaşlarına bakılırsa, genç kaynana geliniyle yarış içinde olur genelde. Sen olabildiğince rahat ol bence, sonuçta kendi evin. Ne kadar kasarsan o kadar işkence gibi gelir. Umarım kısa kalırlar ve sıkıntısız atlatırsınızOnlar diyarbakırda yaşıyor hiç gelmedi oğlunun evine o yüzden
35 yaş mııııı.K
Kaynana genç 35 yaşında .. Çok güzel bi kadın hemde .. okullar tatil olduğu için 15 günden aşağı kalmaz .. Oda benim tahminim belki de daha fazla kalır .. 3 erkek çocukta evde var daha
Ben 2235 miii. Siz kaç yaşındasınız???
2135 yaş mııııı.
Afedersiniz ama eşiniz kaç yaşında?
Çocuklar küçükmüş...He
Hepsi kız en büyüğü 13 9 7 4 diye gidiyor küçük sayılırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?