Felaketin gelmesine son 2 gün ...

Soktayim Allah sabır versin canım kapat kendini odaya ya da dışarı çık naparsa yapsın evde.

Geri zekalı bi kızı var onu okul masraflarının hepsini eşimin karşılamasını istiyor

Esinin gözüne sok annesinin/ailesinin yaptigini. Seni kendi annen baban aglatmazken onlarin hic hakki yok buna.

Esin gormuyor mu? Neden agzini acmiyor?
Madem onlarda kadin degersiz annesi de kadin , gondersin evden
Tovbe yarabbim bana bile neler soyletiyorlar ya

Kayınvalide 13 yaşında evlenmis

Canım 13 yaşında evlenmis ben o yasta daha otomatik makine (camasir bulasik utu) bile calistiramiyordum, annem yasaklardı aygaz dahi pek kullanmazdim. Kahvaltıda bile zor hazirliyordum ya... Daha ergenligini tamamlayamamis muhtemelen o kadın ve davranışları da bu yöndedir.

Eşinizi bir nevi kocası yerine koyarak maddi harcama yaptırabilir. Küçük bir kız çocuğu gibi davranıyor muhtemelen. Annem de 15 inde evlenmiş ve 50 sine dayandı hala bu tarzda davranışları oluyor.
Hic cekmek zorunda değilsiniz bunu. Gitsin kocası aldığı gibi büyütsün deyin.

Allah sabır versin inşallah tez zamanda giderler. İstanbul gibi yerde tek maaşla zaten geçinmek çok zor bir de daha şimdiden eksiye girilmiş. Allah yardımcın olsun.

Siz niye altta kalıyorsunuz ki? Bu tip insanlarla mücadele etmenin tek yolu onlar gibi çirkefe bağlamaktır. Tuğba dediği kızla sizi baş göz edelim bu kadar koyduysa derdim ben olsam. Böyle insanlar saygı falan hak etmez Buzdolabının altı pis dediğinde sanane ben pis olmasını istiyorum benim evim deyin geçin.

Bedduaları yağdıracağına sen defol git evinden ozaman

8 kardeş olduğunu
Anasını babasını
Gerizekalı kardeşlerini bilmiyormuydun?

Kocanda zaten malın tekiymiş?

Hangi kafayla evlendin?

Bedduaları yağdıracağına sen defol git evinden ozaman

8 kardeş olduğunu
Anasını babasını
Gerizekalı kardeşlerini bilmiyormuydun?

Kocanda zaten malın tekiymiş?

Hangi kafayla evlendin?
Hoşgeldin görümce
Kadın kvnin evinde değil ve kimseye hakaret etmiyor. Kendi evinde eziliyor zamanında hata yapmış şimdi ille de hor mu görülecek???

K

Kaynana genç 35 yaşında .. Çok güzel bi kadın hemde .. okullar tatil olduğu için 15 günden aşağı kalmaz .. Oda benim tahminim belki de daha fazla kalır .. 3 erkek çocukta evde var daha
Benden 2 yaş kücük ve kaynana...ve bir sürüde çocuk..

Canım zor durumdasn olan olmuş evlenms barklanmssn sinirlenme.Yapacagn şey şu sana laf soktuğunda anne niye öyle diyorsun ben çok üzülüyorum,moralim çok bozuluyor,böyle şeylere alsk değilim gibi sözler söyle.Oğlun beni istediği için evlendik de.Biz mutluyuz de.Alttan alttan yanlış konuştuğunu belirt.ikinci adım hala devam ederse eşin annesiyle oturup güzelce konuşacak.Anne laf sokma o benm eşim biz çok mutluyuz falan.İşe yarayacagna emin olablrsn.Sknti şu ki eşin cok küçük çocukların ünv. Okuduğu yaşta.ins aranızı bulur.Her şey duzelecek.Bi gün bi bakcaksn kaynvalidenle zaman gecirmek hoşuna gidiyor.Zamana ihtiyacnz var.aslnda 40 inda da evlensen ilk başta benzer problemler hep yaşanır.

Allah sabır versin. Ölümü düşüncegine boşan bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…