Soktayim Allah sabır versin canım kapat kendini odaya ya da dışarı çık naparsa yapsın evde.Felaket su an buzdolabimin altın i kaldırıp benim ne kadar pis olduğumu söylemekle meşgul ... Onun dışında her gün dışarı çıkılıp bol bol para harcanıyor .. Şimdiden eksilere düştük ... Sürekli çocuklara oyuncak alınıyor .. Düzenli olarak laf sokup düzenli olarak aglatiliyorum.. Felaket kelimesinin çok yetersiz olduğunu anladım ... Tuğba diye bi kız varmış oğlu onunla evlense daha iyi olurmuş .. Sürekli bundan bahsediyor .. Ha bide dört kişinin uçak bileti de bize girecek .. henüz ne zaman defolacagi hakkında bi bilgi yok .. Bildiğim tek şey artık ona zerre kadar acımıyorum.. Başına ne geldiyse iyi olmuş .. Allah herkesin kalbine göre hayat versin .. İnşallah da benim canımı alsın da kurtulayım artık yeter artık yeter çok biktim ......
kavga çıkar evden gitsinler.
bir cinnet herşeyi çözecektir.
yeter be sizden çektiğim diyerek söze başlayabilirsin.
Esin gormuyor mu? Neden agzini acmiyor?Ben çalışmıyorum .. Daha öncede söyledim onlarda kadın çalışmaz ... Hepsinden nefret ediyorum.. Yanımda gebertseler kılım kıpırdamaz .. kimse de bana vicdansız falan demesin kaynanaya acıyan da yorum yapmasın .. Allah herşeyi görüyor .. eğer ben abartıyorsam benim belami versin
Yok artık. Eşinle konuş harcamasın bu kadar. Tutamayacağı sözler de vermesin. Yoksa kadın gidene kadar borca batacaksınız.Geri zekalı bi kızı var onu okul masraflarının hepsini eşimin karşılamasını istiyor
Kayınvalide 13 yaşında evlenmis
Allah sabır versin inşallah tez zamanda giderler. İstanbul gibi yerde tek maaşla zaten geçinmek çok zor bir de daha şimdiden eksiye girilmiş. Allah yardımcın olsun.Felaket su an buzdolabimin altın i kaldırıp benim ne kadar pis olduğumu söylemekle meşgul ... Onun dışında her gün dışarı çıkılıp bol bol para harcanıyor .. Şimdiden eksilere düştük ... Sürekli çocuklara oyuncak alınıyor .. Düzenli olarak laf sokup düzenli olarak aglatiliyorum.. Felaket kelimesinin çok yetersiz olduğunu anladım ... Tuğba diye bi kız varmış oğlu onunla evlense daha iyi olurmuş .. Sürekli bundan bahsediyor .. Ha bide dört kişinin uçak bileti de bize girecek .. henüz ne zaman defolacagi hakkında bi bilgi yok .. Bildiğim tek şey artık ona zerre kadar acımıyorum.. Başına ne geldiyse iyi olmuş .. Allah herkesin kalbine göre hayat versin .. İnşallah da benim canımı alsın da kurtulayım artık yeter artık yeter çok biktim ......
Normal bir aile yaşantısı yok onların .. misafir e iyidirler gelinin azına sı........Yapmayin lütfen.
Doğu erkeği bu durumda eşine kötü davranir.
Misafir onlarda önemlidir, helede aile..
Oğluna bisey dediği yok isteklerini bana diyor baktı bende tik yok oğluna diyor .. oğlu mal zaten herşeye tamam annen tamam anne ... Şimdi tek duam var Allah canımı alsinda kurtulayim.. Günah olmasa yemin ederim gram korkmazdım ölümden ...seda_ufuk şu an size nasıl davranıyor, neler yapıyor?
Hoşgeldin görümceBedduaları yağdıracağına sen defol git evinden ozaman
8 kardeş olduğunu
Anasını babasını
Gerizekalı kardeşlerini bilmiyormuydun?
Kocanda zaten malın tekiymiş?
Hangi kafayla evlendin?
Benden 2 yaş kücük ve kaynana...ve bir sürüde çocuk..K
Kaynana genç 35 yaşında .. Çok güzel bi kadın hemde .. okullar tatil olduğu için 15 günden aşağı kalmaz .. Oda benim tahminim belki de daha fazla kalır .. 3 erkek çocukta evde var daha
Allah sabır versin. Ölümü düşüncegine boşan bence..Oğluna bisey dediği yok isteklerini bana diyor baktı bende tik yok oğluna diyor .. oğlu mal zaten herşeye tamam annen tamam anne ... Şimdi tek duam var Allah canımı alsinda kurtulayim.. Günah olmasa yemin ederim gram korkmazdım ölümden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?