Femara ile hamile kalanlar duyanlar duymayanlar

Minicikayaklar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
90
42
3
32
Kızlar uzun bir aradan sonra yine ben doğal yollarla hamile kalmayınca Dr göründüm herşey normal dedi ve bana femara diye bir ilaç verdi reglimin 3.günü başladım 10 tane günde 2 tane ictim 12.günü gittiğimde yumurtan catlamis çalışmalara devam dedi 7gün kontrole gittiğimde catlamamis yumurtan var dedi catlamazsa bu ay ara verelim kist olmasın dedi kafam karıştı şimdi bi önceki yumurtamin tutma olasılığı nedir bat 2 gün sonra bugün test yaptım negatif ama 2 haftadır geçmeyen kasık ağrılarım var

Kizlar yok mu aranızda bu ilacı kullananlar? Bu ilaçla 2.ay 3.ay hamile kalanların sayısı oldukça çok yumurtaların kalitesini yükseltiyorMuş sağlıklı yumurtarı çoğaltip hassaslastiriyormus yakın bir arkadaşım 2 yillik ugrastan sonra bu ilacla 2.ay hamile kaldı benim şuan ilk ayım bakalım sonuçları sizlerle paylasicam inş

Bende bu ay başladım femara ya cuma günü gidicem bakalım yumurtalar ne durum da inşallah bebis vardır canım inşallah isteyen herkesin olsun gelişmeleri yaz buraya senin az kalmış benim adetime çok daha

İnş cnm hayırlısı olsun hakkımızda bu ay değilde sanki 2 .ay olacak gibi geliyor belli de olmaz ama kimi duyduysam hep 2. Ay hamişler

Aynen benim doktorum da öyle dedi 2.ay kalma ihtimalin daha yüksek eğer bu ay olmazsa moralini bozma demişti ama iste olsun istiyorum artık beklemek istemiyorum sen kac aydir istiyosun

Benim 1bucuk yil oldu 3 ay önce kontrole başladım bakalım cnm bu femara beni çok motive etmeye başladı hep olumlu sonuçlarını okuyunca ümitlendim cnm bizlerede nasip etsin ins Rabbim sen ne zmndir istiyorsun

Aminnn inşallah canım ben 8 aylık evliyim hiç korunmadik tiroit sorunum vardı bi ara ama su an normale döndü hormonlarim femaraya bu ay başladım inşallah olumlu sonuçlar alırız çok stresli bi insanın çok sabirsizim nasıl kendimi engellerim bilmiyorum

Bende aynıyim valla zaman en sakinini bile yipratiyor artık daha da tez canlı olduk Rabbim verene kadar sabredicez cnm büyük bir problemimiz yok sonuçta olumlu düşünelim bak femaraylada tanıştık çok şükür galiba olucak bu sefer

Inşallah canım inşallah Rabbim nasip etsin artık gelişmeleri yazalım buraya benim gibi birilerini görünce kendimi daha iyi hissediyorum vede konusmak iyi geliyo

Yok başka tedavi yapılması vajinal ultrasonla bakıldı herşey normal dedi hormon testi yapıldı tiroit bezim calismiyo muş bu kadar daha erken tedaviye baslamayalim dedi ama ben illa istedim başladık bu ay femara nin yanında başka bi şey kullaniyo musun sen

Çok iyi anlıyorum cnm seni tecrübeler insanın içini rahatlatiyor senden 1 tane daha olduğunu görmek umut veriyor hele hele aynı tedavi olunca

Aynen canım ama umutluyum çok olucak bu ay olmazsa bi dahaki ay olucak ilk önce rabbime sonra bu ilaca güveniyorum doktorum ek olarak bana crınone vajinal jel verdi sana verdi mi böyle bisey

Kendinizi dinlemeyin bu ilaçlar çok fazla hamilelik belirtisi yapıyor.
Benim adetimi falan geciktirdi.
Ben Klomen ile, arkadaşım Femara ile hamile kaldı.

Kendinizi dinlemeyin bu ilaçlar çok fazla hamilelik belirtisi yapıyor.
Benim adetimi falan geciktirdi.
Ben Klomen ile, arkadaşım Femara ile hamile kaldı.
Evet cnm kesinlikle haklısın benim yumurtlama günümden bugüne kadar hep kasık ağrım batmalarim falan oldu acaba dedirtti yani bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…