- 26 Ağustos 2016
- 90
- 42
- 3
- 32
- Konu Sahibi Minicikayaklar
-
Hislerimi kaybettim sanırımsancı gebeliktete olur mus zaten canim ümidini kesme
Benim 1bucuk yil oldu3 ay önce kontrole başladım bakalım cnm bu femara beni çok motive etmeye başladı hep olumlu sonuçlarını okuyunca ümitlendim cnm bizlerede nasip etsin ins Rabbim sen ne zmndir istiyorsun[/QUOT
Femara yüzünden 2 hafta hastanede yattım dikkatli olmanı tavsıye ederım agrıların için ihmal etmeden git ohss olmuş olabilirsin benim gibi. Çatlatma iğnesinden sonra basladı agrılar onemsemedim sonradan kaşıklarımda sıskınlık oldu bir sancıyla acile kaldırıldım ve iki hafta yattım karnımdan 5.5 kg su alındı ve 5 aylık hamile gibi karnım şişti.
Tavsiyem akişina bırakın iki yıl boyunca infertilitede olmayan hastalığımın tedavisi yapıldı şu bir gerçekki kafaya takarsan olmuyor arkadaslar akişina bırakın demesi kolay biliyorum ama yasadımda yasadıklarınızı belki daha fazlasınıda. O bebekler görüşünüze gelecek allahın izniyleGeçmiş olsun şu an hamilesin ama Allah bağışlasın bende hiç ağrı yok su an olursa ihmal etmem femara ile mi hamile kaldin
Kafa takmama olayı mümkün olamıyor ya. İnsan kend kendisini yiyor evet tevekkül sahibi olmak zorundayız aslında, sabır gereki biraz ama duygusal anlamsa kadınız etkileniyoruz her adet günü...Canım kafaya takmiyim diyorum ama temizlik yaparken yemek yaparken hep aklımda nasıl olucak nasıl kafamdan aticam bilmiyorum 8 ay oldu en başından beri kafama takiyorum aslında kendi kendime bu duruma getirdim Rabbim inşallah ol desin artık
Aynen öyle adet zamanı kebdimi çok kötü hissediyorum ama bu günlerde geçecek inşallahKafa takmama olayı mümkün olamıyor ya. İnsan kend kendisini yiyor evet tevekkül sahibi olmak zorundayız aslında, sabır gereki biraz ama duygusal anlamsa kadınız etkileniyoruz her adet günü...
Ben öyle bişey yaşamadım ne desem yalan olur. Regli tarihine ne kadar varAminnn canım inşallah sağol. Bişey sorcam benim vajinamin dış dudaklarinda igne batması gibi ağrı oluyo hafif hafif bu bilgin var mi bu konuda
Daha dün bitti adetim de bugün hep öyle batmalar hissediyorum vajinada offf delircem ya gelsin artık bebeğimBen öyle bişey yaşamadım ne desem yalan olur. Regli tarihine ne kadar var
Sen ve senin gibi anne olmayı isteyen herkeze nasip etsin inşallah hergünkü duamdır bana durumunu mutlaka bildir kısa zamanda güzel haber Alman dileğiyleAyyy bebişim bana tutunsun razıyım hepsine ben inşallah dualarını eksik etme canım bizim halimizden en iyi sen anlarsın 2 sene sonra kavuşmuşsun Allah kucağına almayı nasip etsin
Femara aslında kanser ilacı ama yumurta kaliteleştirmek içinde kullanılıyor ssk karşılamıyor recetesiz satılmıyor dıye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?