Femara ile hamile kalanlar duyanlar duymayanlar

Geçmiş olsun şu an hamilesin ama Allah bağışlasın bende hiç ağrı yok su an olursa ihmal etmem femara ile mi hamile kaldin

Hayır denenediğim sey kalmadı tıp yanı sıra bitkisel seyler kocakarı ilaçları vs hastanelik oldum en sonundada ve orada karar verdim tek bir hamle bile yapmayacağım cocuk için konturellere bile gitmeyeceğim dedim ki öylede yaptım önce bi tatıl sonra kafa dağıtmak için aktiviteler derken yine agrılarla hastaneye kaldırıldım rahmimin alınmasını enfeksiyon kaptığımı soylediler ama aptal asıstan dr beta hcg testime bakmadan bunları soyleyıp antibiyotık tedavisi baslattı eczanede ilacı alırken kan testim gözüme carptı sonuç 14.3 du ertesin gun o asıstanı yolmaya gittiğimde hamilesin dediğinde sarılıp boynuna ağladım

Geçmiş olsun şu an hamilesin ama Allah bağışlasın bende hiç ağrı yok su an olursa ihmal etmem femara ile mi hamile kaldin
Tavsiyem akişina bırakın iki yıl boyunca infertilitede olmayan hastalığımın tedavisi yapıldı şu bir gerçekki kafaya takarsan olmuyor arkadaslar akişina bırakın demesi kolay biliyorum ama yasadımda yasadıklarınızı belki daha fazlasınıda. O bebekler görüşünüze gelecek allahın izniyle

Canım kafaya takmiyim diyorum ama temizlik yaparken yemek yaparken hep aklımda nasıl olucak nasıl kafamdan aticam bilmiyorum 8 ay oldu en başından beri kafama takiyorum aslında kendi kendime bu duruma getirdim Rabbim inşallah ol desin artık

Kafa takmama olayı mümkün olamıyor ya. İnsan kend kendisini yiyor evet tevekkül sahibi olmak zorundayız aslında, sabır gereki biraz ama duygusal anlamsa kadınız etkileniyoruz her adet günü...

Kafa takmama olayı mümkün olamıyor ya. İnsan kend kendisini yiyor evet tevekkül sahibi olmak zorundayız aslında, sabır gereki biraz ama duygusal anlamsa kadınız etkileniyoruz her adet günü...
Aynen öyle adet zamanı kebdimi çok kötü hissediyorum ama bu günlerde geçecek inşallah

Cnm yeni gördüm msjini ağrılarım dünden beri yok çok şükür dediğin gibi kasiklarimda acayip şişlik vardı ama 2 gündür yok daha önce görseydim direk giderdim şimdi iyiyim çok şükür uyarin için Allah razı olsun Bundan sonra dikkat ederim bugün batim ve hiç belirti yok i

Ayy inşallah hamilesindir heyecanlandım ya az önce ağladım dua ettim bebeğim olsun diye Rabbim kabul etsin inşallah ikimize de isteyen herkese de bugün olmazsan yarın yapican mi test

Rabbim gönlünüze göre verir inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat kısa zamanda güzel haberlerinizi verirsiniz inşallah (hamilelerin duası olurmuş derlerya dualarım tüm bebek isteyen annelere)

Aminnn canım inşallah sağol. Bişey sorcam benim vajinamin dış dudaklarinda igne batması gibi ağrı oluyo hafif hafif bu bilgin var mi bu konuda

Bu ay inşallah olur isteğin. Hamile kalsanda düşürmeyim diye 3 ay gectimi bebeğin sağlıgı, hastane ayarlama bulma memnun kalmamaca ikili üçlü test stresleri bebege hazırlık stresi doğum stresi ve büyütme stresi hiç bitmiyor bitmeyecek de ben ilk evreyi atlattım 2 yıldan sonra şimdi diğerlerinde sıra (bulantılar sıskınlık aşerme halsizlik gaz sorunu kaygılar bunları hiç saymıyorum bile)

Ayyy bebişim bana tutunsun razıyım hepsine ben inşallah dualarını eksik etme canım bizim halimizden en iyi sen anlarsın 2 sene sonra kavuşmuşsun Allah kucağına almayı nasip etsin

Ayyy bebişim bana tutunsun razıyım hepsine ben inşallah dualarını eksik etme canım bizim halimizden en iyi sen anlarsın 2 sene sonra kavuşmuşsun Allah kucağına almayı nasip etsin
Sen ve senin gibi anne olmayı isteyen herkeze nasip etsin inşallah hergünkü duamdır bana durumunu mutlaka bildir kısa zamanda güzel haber Alman dileğiyle

Femara ne ki kızlar
Bizimde bi sıkıntımz yok hiç bi dr.um önermedi bu ilacı

Femara aslında kanser ilacı ama yumurta kaliteleştirmek içinde kullanılıyor ssk karşılamıyor recetesiz satılmıyor dıye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…