Femara ile hamile kalanlar duyanlar duymayanlar

Bende yaptı klomen ve femarayı aynı anda önerdi dr um kullandım çatlatma iğnesi oldum bir hafta sonra asırı yumurtlama yumurtalık buyumesi yani ohss tehşisi ile hastanede yattım 80 yumurta kist olmuştu

Bende yaptı klomen ve femarayı aynı anda önerdi dr um kullandım çatlatma iğnesi oldum bir hafta sonra asırı yumurtlama yumurtalık buyumesi yani ohss tehşisi ile hastanede yattım 80 yumurta kist olmuştu

Oo çok fena olmuş neyseki hamilesin maşallah rabbim sağlıkla kucağna aldrsın cnim

Bende serephone kullanmştm bi tane yumurtam oluştu o ay bu tür ilaçlar bende ters tepiyo ya Agnucaston kullanmştm ara kanamam oldu bir ay gecikti adetim progestanı hiç söylemiyim hayırlısı inşallah

Cnm dualariniz için Rabbim sizden razi olsun inş heyecan dorukta 2. gün daha gelen giden yok ama dün test negatif ti hevesim kırıldı ama hala olmadım acaba ilaçtan mi 3 gün gecikme yaşamıştım daha önce 3.gün kan testi yaptırıp sonucu beklerken hastalandim yine aynı şeyler olacak sanırım ama ben bu sefer yaptirmicam beklemeyi düşünüyorum bugün yarın olmazsam giderim (sancım batmam bel ağrım kısacası ne adet ne gebelik belirtim yok beyaz bi akintidan baska )

Canım inşallah ya inşallah sabırsızlıkla güzel haberini bekliyorum Allah yardimcin olsun dualarim seninle Rabbim tez vakitte yüzümüzü guldursun

Femara ne ki kızlar
Bizimde bi sıkıntımz yok hiç bi dr.um önermedi bu ilacı
Cnm mrb femara meme kanseri tedavisinde kullanılan ama yumurtalar üzerinde daha önemli sonuçlar görülmüş bi hap kalitesini yükseltip hassaslastiriyormus ve bugüne kadar kullanan arkadaşların çoğu 2. Yada 3. ayı hamile kalmışlar yakinlarimda var bizzat kullanan benim ilk ayım ve sonucu sizlerle paylasicam Rabbim bizlerde nasip eder inş da ilaç vesile olur sen ne zamandır istiyorsun bebis

Anladım cnim hayırlı sonuçlar alman duasıyla o zaman ♡ dr.a gidersem bende bi soriyim niye bana vermemiş bunu diye

Anladım cnim hayırlı sonuçlar alman duasıyla o zaman ♡ dr.a gidersem bende bi soriyim niye bana vermemiş bunu diye
Amin cnm ins .Sor bakalım bana direk bunu verdi başka hicbirsey kullanmadım yakın arkadaşım 2 yıldır istiyordu bu doktora gitmiş direk femara başlamış 2.ayı hamis kalınca bende kostum direk inş iyi bir ilactirda bizde tüm anne adaylarına vesile oluruz

Inşallah inşallah ♡♡

Hayırlı haberi mutlaka Paylaş benide etiketle mutlaka :)

Ben de bu ay adet günüm geçti,
Müthiş bir sancı hissediyorum kaç gündür adet gibi ama olmuyor.
İdrar rengi değişti, göğüsler ve kasık ağrıları yoğun ama adet belirtisi gib geliyor tabi bu bana.
İdrar testi yaptım negatif ayrıca.
Biraz daha bekleyeyim olmadı kan test yapmalı değil mi kızlar ?

Merhaba bende femara ovitrelle kullandığım ilk ay hamile kaldım eşimde verikosel ve sperm hareketsizligi olduğu halde hamile kaldım bende pko hastasıyım pazar akşamı düşük yaptığımı öğrendim şimdi kanamam var 6 haftalık tı daha Allah isteyen herkese nasip inş...önümüzdeki ay tekrar başlıcaz tedaviye

Cnm çok geçmiş olsun Rabbim yerini doldursun birdaha yasatmasin inş düşügün bir ayağı içerde derler çok geçmeden melegin gelir inş

Kaç günün geçti cnm femara kullanıyor musun benimde geçti negatif çıkıyor ilactandir diye düşünüyorum

Bugün yine test yaptım negatif 3.gün sanırım ilaçtan kaynaklı çok moralim bozuk yarında olmazsam akşam doğru hastaneye kan testine
Canım ya üzülme inşallah vardır gec döllenme falan diyolar belki öyle biseydir bende bugün catlama iğnesi vuruldum bakalım yarın basliyo mesai

Canım ya üzülme inşallah vardır gec döllenme falan diyolar belki öyle biseydir bende bugün catlama iğnesi vuruldum bakalım yarın basliyo mesai
İşte tuhaf duygular biz ne için uğraşıyoruz bide adet düzensizligimi çıktı başıma Rabbim bizlere evlat hasreti cektirmesin inş dualarimizi kabul eylesin ödevlerine iyi çalış güzel haberlerinle neşelendir bizi inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…