Femara kullananlar bakabilir mi 🙏🏻

Allah allah, eşiniz kontrole gitti mi peki. Allahım tez vakitte hepimizi güldürsün ya 🥹🙏🏻 Bende hastalandığımda çok ağlıyorum, üzülüyorum. Koca ay boşa gidiyor🤷🏼‍♀️
Siz ne zaman regl olacaktınız. İçime doğuyor ya siz ya ben yıl sonuna kadar hamile kalacağız 😂😂

Siz ne zaman regl olacaktınız. İçime doğuyor ya siz ya ben yıl sonuna kadar hamile kalacağız 😂😂
Ağzınız bal yesin 🥰 pazartesi regl günüm. Heyecanla bekliyorum
İnşallah kavuşalım artık 🙏🏻
Çok istiyorum, aynı zamanda takmamaya çalışıyorum işimiz valla zor

Eşim de bu ay gidecek artık testleri yaptırmaya. Amin inşallah ya her ay insanın morali bozuluyor. Sizin yaşınız kaç? Ben 40 yaşındayım o yüzden umudum tükeniyor. Tüp bebek için başlasak amerikada 35 bin dolar eşim türkiyeye gelemiyor çıkmazın içindeyiz. Bi mucize olsun isteyen herkes için.
Ben 27 yaşındayım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Lütfen umudunuzu yitirmeyin Allahım büyük. Bizimde yüzümüzü güldürür elbet 🙏🏻

Canım bişey diycem, reglime 3 gün var ve bugün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu. Belim çok ağrıyor. Üç gün önceden asla böyle bişey yaşamadım şimdiye kadar. Neden böyle oldu acaba hastalanıcakmıyım yine 🤔🤔

Canım bişey diycem, reglime 3 gün var ve bugün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu. Belim çok ağrıyor. Üç gün önceden asla böyle bişey yaşamadım şimdiye kadar. Neden böyle oldu acaba hastalanıcakmıyım yine 🤔🤔
Ay inşallah yerleşme kanamasıdır 🙏🙏 test yapsanız çıkar belki. ilginç ki benimde dün belim çook ağrıdı bide karnımda çizgi çıkmış yeni farkettim sizde var mı öyle bir şey. Testler bana hep negatif diyor

Ay inşallah yerleşme kanamasıdır 🙏🙏 test yapsanız çıkar belki. ilginç ki benimde dün belim çook ağrıdı bide karnımda çizgi çıkmış yeni farkettim sizde var mı öyle bir şey. Testler bana hep negatif diyor
İnanın adet günüm geçmeden test yapmak istemiyorum artık, negatif görmek beni kısa sürelide olsa aşırı yıpratıyor. Karnımdaki çizgi zaman zaman çıkıyor sanki, hatta şimdide çok hafif var gibi. 🤷🏼‍♀️ Sizin adet tarihiniz ne zaman

İnanın adet günüm geçmeden test yapmak istemiyorum artık, negatif görmek beni kısa sürelide olsa aşırı yıpratıyor. Karnımdaki çizgi zaman zaman çıkıyor sanki, hatta şimdide çok hafif var gibi. 🤷🏼‍♀️ Sizin adet tarihiniz ne zaman
Bugün olmam gerekiyordu geçti. Testler negatif. aynı sizdeki gibi belirtiler var. Ama lekelenme olmadı. Umarım hamile kalmışızdır.

Hamile misiniz test yaptiniz mi merak ettim

Bende malesef. bu ay amerikada hamile kalabilmek icin doktora gidecegim. Ogrendiklerimi tavsiyeleri sizinlede paylasacagim belki faydasi olur. 🙏
Çok teşekkür ederim, mutlaka bekliyorum yazarsanız çok mutlu olurum. Bu hafta rahim filmi çekilecek benimde, tekrar beklemeli bir süreç 🤷🏼‍♀️ Dünden beri çok moralim bozuktu, yeni yeni toparlıyorum Yıprandım

Anestezisiz tercih edicem. İnşallah pişman olmam. Sonraki süreç nasıl oldu sizde. İlişki vs. veya ilaç kullandınız mı yine yumurta büyütücü
Kusura bakma canım yazmıştım ama sisteme gelmemiş heralde kanamam bittikten sınra ilişkiye girdim 2 ay kendin dene dedi ilaç vs vermedi

Kusura bakma canım yazmıştım ama sisteme gelmemiş heralde kanamam bittikten sınra ilişkiye girdim 2 ay kendin dene dedi ilaç vs vermedi
Canım bende dün Hsg çekildim ve iki tüpüm birden tıkalıymış, işlemde ikiside açıldı Hiçbir sorun kalmadı okadar umutlu ve mutluyum ki. Hayırlısı olsun hakkımızda❤️

Canım bende dün Hsg çekildim ve iki tüpüm birden tıkalıymış, işlemde ikiside açıldı Hiçbir sorun kalmadı okadar umutlu ve mutluyum ki. Hayırlısı olsun hakkımızda❤️
Peki doktor ne dedi bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksiniz. Yıl sonuna kadar hamile kalırsın bence içime öyle doğuyor. Kim benimle konuşşa hamile kalıyor inşallah sende hayırlı bir şekilde kalırsın. 😂

Back
X