Femara kullananlar kulübü

Valla düzenli kullanamadım ben onu zaten inanılmaz tansiyonumu düşürdü çünkü canım. Ara ara içtim evde kaldıkça şekerimde inanılmaz düşüyodu çünkü
Bende de oyle etkileri oluyor glifor. Normalde gunde iki tane ama ben iki tane icince perisan oluyorum. Butun gun ishal kusma. Gecer diye bekliyorum ama gecmiyor. O yuzden gunde bire dusurdum. Gece yatmadan aliyorum sadece

Bende de oyle etkileri oluyor glifor. Normalde gunde iki tane ama ben iki tane icince perisan oluyorum. Butun gun ishal kusma. Gecer diye bekliyorum ama gecmiyor. O yuzden gunde bire dusurdum. Gece yatmadan aliyorum sadece
Bende öyle yapıyorum canım perişan olmuştum çünkü napıyım.

kızlar selam bende pkoyum yanı yumurtlama sorunum var.pko olup yumurtaları buyuyen arkadaslar var mı femarayla??
klomen denedık olmadı yaaa

kızlar selam bende pkoyum yanı yumurtlama sorunum var.pko olup yumurtaları buyuyen arkadaslar var mı femarayla??
Merhaba canim. Benim klomenle bir yumurtam oluyordu. Femara ile ilk kez 2 yumurta oldu gecen ay. Bu ay kac tane olacak cuma gunu belli olacak ama dr sanki 3 yumurtanin olcunu aldi gibi geldi bana.
Klomen ile sonuc alamayip femara ile yumoslari buyuyen cok kisi var. Hatta inatci yumoslar icin klomen ve femarayi birlikte kullandirabiliyor

Benim klomenle iki yumurtam oldu ilk iki denemede, ancak bi yumurtam kiste dönüştü. Rahim filminden sonra üçüncü deneyişimde olmadı canım. Bu ay bende ilk kez femara kullanıyorum cuma gidicem doktora. Umarım senin için de iyi gelir bu ilaç.

haberlerını beklıyorum cnm

merhaba arkadaşlar malesef sevincimiz yarım kaldı dr gittim kese 15 mm ama emriyo yok içerde hüsrana uğradım bir hafta daha beklicez.böyle durumlar yaayan varmı..

Canı
Canım doktora gittin mi yumurtaların için, benim doktorum bugün yokmuş dün aradılar apar topar gittim bir cm in üzerine çıkmış yumurtalarım ama doktor 19.da gel göreyim ona göre bakıcaz dedi. İnşallah hayırlı haberler alırım senden de.

öncelikle allah tüm isteyenlere hayırlı-sağlıklı evlatlar versin. adetimin 3. gününden itibaren femara ve inofolic combi kullanmaya başladım, 4. günüm bugün, femara yarın son... ayın 20sinde de yumurta takibi için gideceğim.
iki ay ilaçlarla olmazsa 3. ay aşılama yaptırmaya karar verdik. 5 senelik evliyim 2 senedir de anne olmayı istiyorum, inşallah daha uzun zaman beklemeyiz

iştahım normaldi ama ilaçlardan sonra çok açıldı, sizde böyle bir etkisi oldu mu?
herkese selamet dilerim.

Az once geldim cnm. Iki adet yumurta varmis sagda. Solda yok suan. 13 12 mm civarinda. Pazartesi tekrar cagirdi. O gun igne verir artik. Birbirimize yakin tarihlerde yumurtlamis olucaz. Ins iyi olur hepimiz icin.

merhaba arkadaşlar malesef sevincimiz yarım kaldı dr gittim kese 15 mm ama emriyo yok içerde hüsrana uğradım bir hafta daha beklicez.böyle durumlar yaayan varmı..
Yapma yaa belki gec gelisir. Benim de gecen yilki hamileligim de kan degerlerim dusuktu ama sonunda kalp atisini duymustuk. Ins bebisi gorursunuz canim.

Ya bu femara ile hamile kalan cok ama bir cogunda da dusuk yada buna benzer sikintilar yasayan da cok okudugum kadariyla.

Az once geldim cnm. Iki adet yumurta varmis sagda. Solda yok suan. 13 12 mm civarinda. Pazartesi tekrar cagirdi. O gun igne verir artik. Birbirimize yakin tarihlerde yumurtlamis olucaz. Ins iyi olur hepimiz icin.
Canım hiç üzülme, doktorum dedi ki femara ile yumurta büyütmeye gidenlerin geç gelişiyormuş. Aklına da hiç kötü bişey getirme. Bak ne dicem sana hemen bi aktara veya eczaneye git arısütü polen al ben aç karnına iki tatlı kaşığı yiyorum faydası var, gece yatmadan da yiyorum. Birde inofolic combi sabah akşam içiyorum. Doktorum geçen ay bu ilaçla iki hastası hamile kaldığını söyledi. Yumrtaları iyi gelişmiş aşılama istedim riske atmamak için dedi ikisi de tutmuş.

ınofolıc combıylemı hamıle kalmıslar cnm??pekı rahatsızlıkları neymıs kıo hastaların?pko mu?

Eve
ınofolıc combıylemı hamıle kalmıslar cnm??pekı rahatsızlıkları neymıs kıo hastaların?pko mu?
Evet canım onlarda da yumurtlama sorunu vardı. Ben üç aydır kesintisiz kullanıyorum inofolic combiyi. Doktora danışarakta arısütü polene başladım. Salı günü yeniden kontrol edicek. Onlarında yumurtalar doktorun istediği büyüklüğe ve kaliteye gelince doktor riske atmamak için aşılama yapmış. Şimdi ikisi de hamileymiş.

ay cok fguzelll cnm yaaa.Rabbım bızede nasıb eder ıns.arı sütü polenı nasıl bısı canım kapsül seklındemı ıcıosun sen ?

ay cok fguzelll cnm yaaa.Rabbım bızede nasıb eder ıns.arı sütü polenı nasıl bısı canım kapsül seklındemı ıcıosun sen ?
Yok canım kavanozda balın biraz daha koyu kıvamlısı. Aktarlarda var sorsan bulursun. Onunda çok faydası var salı günü doktora gidene kdr da incir kürü yapıcam hafta sonu.

Evet canım bende pkoyum. Ama benim klomenle ilk iki ay yanıt verdi yumurtalarım. Rahim filminden sonra enfeksiyon kaptım sanırım o ay yanıt vermedi. Bu ayda femara kullanıyorum işte.

aynen bende gecen ay cekıldım rahım fılmı benımde ılk klomene yanıt werdı 16 mm yumurtam oldu ınofolıc tozda ıcmıstım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…