benim sorunum iki tüpün yapışmış olma olasılığı doktor ondan şüpheleniyor yakın zamanda operasyon geçirdiğim için de tekrar hsg çektiirp tüpe zarr vermek istemedi o yüzden bir iki ay femara kullanıp tutunması için birşeyler yapacak olmadı hsg çekip tüp bebeğe başlayacağızSizin sorunumuz neydi? Hormon değerleriniz nasıl? Ne kadar süredir olmuyor?
Öyle mi..geçmiş olsun işallah en kisa zamanda bebeğine kavusrsunuz.benim sorunum iki tüpün yapışmış olma olasılığı doktor ondan şüpheleniyor yakın zamanda operasyon geçirdiğim için de tekrar hsg çektiirp tüpe zarr vermek istemedi o yüzden bir iki ay femara kullanıp tutunması için birşeyler yapacak olmadı hsg çekip tüp bebeğe başlayacağız
CANIM arkdaşım ne oldu ya nedenBenim malesef olmadı. ..yine dünyam başıma yıkıldı. Sakın pes etmeyin... elbet bebegimize kavuşucaz..
Cuma günü test yaptirdim tutunmadi bebeğim malesef..olmadı. . Doktorum aradı değer çok düşükmus yani gebelik yok dedi. 2 embriyom kaldı onları koydurucam biraz dinlendikten sonra. Adet olmayı bekliyorum.. ama nasıl toparlanicam bilmiyorumCANIM arkdaşım ne oldu ya nedenbi açıklama yaptı mı dr çok geçmiş olsun yılma sakın dinlen kafanı toparla
toparlan canım hazır olmamış kafayla yaptırcaksan sonuç olumsuz olabilir kafanı toparla ve %100 moralla dene tekrar.. sizin bir sıkıntınız yoktu ama değil mi tuttunmama nedeni ne olabilir onu öğrenmek gerekCuma günü test yaptirdim tutunmadi bebeğim malesef..olmadı. . Doktorum aradı değer çok düşükmus yani gebelik yok dedi. 2 embriyom kaldı onları koydurucam biraz dinlendikten sonra. Adet olmayı bekliyorum.. ama nasıl toparlanicam bilmiyorum
tebrikler bizde inşallah bebişlerimize kavuşuruz ama benim tüplerde sorun var yapışık olabilir dedi dr o yüzden beni bu ilaç bile kurtamazİyi akşamlar kizlar bende femara kullanıp hamile kalanlardanim hemde 8 sene sonra Rabbim bir evlat nasip etti.ilk bebeğime tüp bebek ile hamile kaldım erken doğumda kaybettim.2.ye yaptirdim tutmadi artık umudum kaybetmistim.bir kere daha gittim dr yumurta takibi istedim Rabbim nasip etti.bir yazıda okumuştum d vitamini eksikliği de bebek olmasına engel diye onun için de tedavi oldum o ay hamile kaldım. İnş Rabbim hepinize en kisa zamanda nasip etsin
Bende doktoruma defalarca d vitaminim eksik olabilir bir baktiralim mi dedim ama ısrarla hiç oralı olmadı bende 1 senedir uğraşıyorum.klomen ile kimyasal gebelik oldu sonraki ay femera ile yumurtam olgunlasmadi..İyi akşamlar kizlar bende femara kullanıp hamile kalanlardanim hemde 8 sene sonra Rabbim bir evlat nasip etti.ilk bebeğime tüp bebek ile hamile kaldım erken doğumda kaybettim.2.ye yaptirdim tutmadi artık umudum kaybetmistim.bir kere daha gittim dr yumurta takibi istedim Rabbim nasip etti.bir yazıda okumuştum d vitamini eksikliği de bebek olmasına engel diye onun için de tedavi oldum o ay hamile kaldım. İnş Rabbim hepinize en kisa zamanda nasip etsin
Üzülmeyin daha fazla üzülmek sizin için riskli. Hem daha 2 emriyonuz varmış işte onlarla yol devam edersiniz ne güzel..moralinizi yuksek tutunki olsun.. Allah yardımcınız olsunCuma günü test yaptirdim tutunmadi bebeğim malesef..olmadı. . Doktorum aradı değer çok düşükmus yani gebelik yok dedi. 2 embriyom kaldı onları koydurucam biraz dinlendikten sonra. Adet olmayı bekliyorum.. ama nasıl toparlanicam bilmiyorum
Cnm dr'una sormana gerek yok eczaneden bir ampul al yarısını sen bir parça ekmege dök üzerine birazda z. Yagı( vücuda salınımı ve etkisi daha iyi oluyormuş) yarısınıda eşine aynı şekilde yedir biz eşimle böyle yapıuoruz. Bunu ayda bir fln yapsan yeterli zaten yaza giriyoruz.Bende doktoruma defalarca d vitaminim eksik olabilir bir baktiralim mi dedim ama ısrarla hiç oralı olmadı bende 1 senedir uğraşıyorum.klomen ile kimyasal gebelik oldu sonraki ay femera ile yumurtam olgunlasmadi..
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallahcnm şimdi gördüm msj'ını rahimdeydi , evet hsg çektirdim onunla gittim tüp bebek dr'una. 5ayın sonuna geldik transferim cuma günü kızlar dua edin ne olur.
Ama işte belkide eksiklik yoktur.değerime baktirmam gerekir..Cnm dr'una sormana gerek yok eczaneden bir ampul al yarısını sen bir parça ekmege dök üzerine birazda z. Yagı( vücuda salınımı ve etkisi daha iyi oluyormuş) yarısınıda eşine aynı şekilde yedir biz eşimle böyle yapıuoruz. Bunu ayda bir fln yapsan yeterli zaten yaza giriyoruz.
Bende kullanıp çatlatma iğnesi oldum ilişki takvimi verildi 10 gune kadar belli olcak hayırlısını nasip etsn rabbim hepimizeMerhabalar ; 2 senedir bebek sahibi olmaya calisiyorum rahim filmi temiz cikti sperm sonuclari iyi cikti 2 kere klomen ve catlatma ignesi oldum ama klomen 2 seferde de rahim duvari incelmesi ve kist yapti bu ay doktorum ilaci degistirdi FEMARA ya basladim benimle ayni durumda olan var mi sonuclariniz naisl oldu 2 sefer kullanip hamile kalanda olmus hamile kalip dusuk yasayanda olmus rabbim hepimizin gonlune gore versin hic bir evi cocuk sesinden mahrum etmeesin insallah amin
Bende kullanıp çatlatma iğnesi oldum ilişki takvimi verildi 10 gune kadar belli olcak hayırlısını nasip etsn rabbim hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?