Femara kullananlar kulübü

Allah yardımcınız olsun .benimde dün transferim oldu .iğneler ilaçlar malesef çok zorlu bir tedavi.

Ben ilkkez kullandım şubat ayında da klomen kullandım.

Femara klomene göre daha iyi diyorlar , amin canım rabbim büyük gönlümüze göre versin bu ay yüzümüz gülsün

Allah yardımcınız olsun .benimde dün transferim oldu .iğneler ilaçlar malesef çok zorlu bir tedavi.
Evet çok zor inşallah tutunur sımsıkı. Dondurulmuşmu kaçtane transfer edildi yaş kaç çok sordum ama
Benim dondurulmuş yapılıklık ve pıhtılaşma var 35 yaşındayıminşallah emeklerimiz boşa gitmez nasip olur bizede.

İnşallah canim.ben 31 yasindayım. İlk denemem.8 yumurta toplandı 2 si transfer edildi.2 embriyom donduruldu. İnşallah o kadar dua ettim ki.2 yıldır uğraşıyorum. Umarım allah kucağımızı boş bırakmaz.

İnşallahh cnm çok zor bir durum pozitif ol bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine emeklerimizin karşılıgını alalım

arkadaşlar slm dr bana da femara yazdı özel klinikte ama onlarınkini şifre veremiyorlar ya devlet karşılamıyor her neyse ben gittim sağlık ocağına yazdırdım meğersem olmuyormuş eczacı rapor alacaksın felan dedi anlatamadı bana 3 dr onaylatacaksın dedi doktorları da biliyorsunuz mız mız çoğu nasıl yapacağım bir anlatır mısınız ne diyeceğim dr devlet hastanesine gideceğğim

Femarayi meme kanseri olanlara da veriyorlar o yüzden rapor diyorlar. Ama sana rapora gerek yok ki. Zaten 5 gun kullanılıyor. Eğer doktorun farklı bir tedavi önermediyse. Bazı eczaneler kullanaçağın kadarını da satıyor? Ben ilk öyle almiştım. 18 tl miydi neydi.kutusu da 115 tl falandı.devlet karşılamıyor diye biliyorum zaten bu tarz ilaçlar hep cepten çıkıyor.

Herkese selam yeniden. yarın transferimin 12.günü beta hcg tahlili yaptircam. . Allah yardımcımız olsun. Adet agrisi gibi sancim var. Belim çok agriyor bir de. Ama ben pek dikkat etmedim.yordum kendimi. Bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım melikezeybek dönüş yaptığın için teşekkürler ama dr 3 ay kullanacaksın her ay 10 kapsül dedi inşallah hamile kalırım da gerek kalmaz bi de eczacı öyle satmıyor galiba çünkü birşey demedi

Canim 3 ay kullanacaksan tabi ondan demişlerdir ama bu rapor olaylarında süründürüyorlar.peki her gün mü içecek misin? Ben mesela adetin 3.gününde başlıyordum sadece 5 gun kullanıyordum. Eğer öyle kullanacaksan 1 kutu alman yetecektir.

aynen canım seninki gibi sadece bir kutu alacağım ama dr gidip söyleyeceğim herhalde durumu o rapor mu verecek onu anlamadım

K Kurumsal geçmiş olsun tez zamanda gebe kalırsın inşallah yapışıklık tüplerde mi rahimde mi birde dr nerden anladı hsg filminden mi

aynen canım seninki gibi sadece bir kutu alacağım ama dr gidip söyleyeceğim herhalde durumu o rapor mu verecek onu anlamadım
Ben rapor almamıştım. Çok pahali bi ilaçta değil neden rapor istediler anlamadım. Ben direk alıp kullandım bende 3 sefer kullandım bi kutu yetti.devlet hastanesine gidiyorsan belki ondan da demiş olabilirler.ya da eczacinin işgüzarligi

bir kutu 100 tl rapor alınca hepsini devlet karşılıyor 4 tl felan veriyorsun

Kasık batması idrar koyulaşması ve halsizlik vardı bende saolasın vçcanım inşallah yarın sende güzel haberleri alırsın
Canim bende kasik agrisi ve batmasi var. Hatta dün gece adet agrisi gibi çok sancim oldu uykumdan uyandiracak kadar. Sık idrar a çıkıyorum bir de ama. İnşallah bakalim. Yarın ola hayrola

canım ben isterdim ama hamile kalana kadar içeceksin dedi dr yani tam 30 adet her ay 10 adet inşallah kalırım ama kalamazsam son 10 adeti
O zaman iyimis canim. Beni o şekilde yönlendirmediler. O kadar ilac parasi verdim ki şu zamana dek. Yeter ki bebegim olsun diyorum artik..Tüp bebek mi seninde ?
yok canım dr deneyecek 3 ay takip edecek olmazsa inşallah olur ((( eylül ekim gibi tüp bebek yapacağız sanırım ekim adetinden sonra

İnşallah hemen olur canım. Ben 2 yıldır uğraşıyorum. .bizde yeni yaptırdık daha işte. Aşilama deneme derim tutma ihtimali çok düşük bir dönem bende sadece femara ve klomen kullanmıştım. Kuru incir i kaynatip suyunu iç bir de çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…