- 6 Eylül 2015
- 169
- 78
- 98
- 38
Allah yardımcınız olsun .benimde dün transferim oldu .iğneler ilaçlar malesef çok zorlu bir tedavi.Kızlar iyi günler önceki yumurta takibimden kalan femara ilacim kaldi içinde 19 adet var 10 tanesini ben kullanmıştim ( bir tanesi yere düştü) zaten bir tedavide 10 taneye ihtiyaç oluyor ,ihtiyacı olan bir arkadaşa vermek istiyorum. Ben tüp bebek yaptırıyorum ay sonu transferim var dua ederseniz bana çok sevinirim.
Ben ilkkez kullandım şubat ayında da klomen kullandım.İnşallah olur canım .ben o yollardan gectim.femara yi her aşamada veriyorlar.benim dün transferim oldu. 2 embriyo kondu . İnşallah allah yardimcimiz olsun. 1 başarısız aşılamam var. İnşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.
Evet çok zor inşallah tutunur sımsıkı. Dondurulmuşmu kaçtane transfer edildi yaş kaç çok sordum amaAllah yardımcınız olsun .benimde dün transferim oldu .iğneler ilaçlar malesef çok zorlu bir tedavi.
İnşallah canim.ben 31 yasindayım. İlk denemem.8 yumurta toplandı 2 si transfer edildi.2 embriyom donduruldu. İnşallah o kadar dua ettim ki.2 yıldır uğraşıyorum. Umarım allah kucağımızı boş bırakmaz.Evet çok zor inşallah tutunur sımsıkı. Dondurulmuşmu kaçtane transfer edildi yaş kaç çok sordum ama
Benim dondurulmuş yapılıklık ve pıhtılaşma var 35 yaşındayıminşallah emeklerimiz boşa gitmez nasip olur bizede.
İnşallahh cnm çok zor bir durum pozitif ol bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine emeklerimizin karşılıgını alalımİnşallah canim.ben 31 yasindayım. İlk denemem.8 yumurta toplandı 2 si transfer edildi.2 embriyom donduruldu. İnşallah o kadar dua ettim ki.2 yıldır uğraşıyorum. Umarım allah kucağımızı boş bırakmaz.
arkadaşlar slm dr bana da femara yazdı özel klinikte ama onlarınkini şifre veremiyorlar ya devlet karşılamıyor her neyse ben gittim sağlık ocağına yazdırdım meğersem olmuyormuş eczacı rapor alacaksın felan dedi anlatamadı bana 3 dr onaylatacaksın dedi doktorları da biliyorsunuz mız mız çoğu nasıl yapacağım bir anlatır mısınız ne diyeceğim dr devlet hastanesine gideceğğim
canımFemarayi meme kanseri olanlara da veriyorlar o yüzden rapor diyorlar. Ama sana rapora gerek yok ki. Zaten 5 gun kullanılıyor. Eğer doktorun farklı bir tedavi önermediyse. Bazı eczaneler kullanaçağın kadarını da satıyor? Ben ilk öyle almiştım. 18 tl miydi neydi.kutusu da 115 tl falandı.devlet karşılamıyor diye biliyorum zaten bu tarz ilaçlar hep cepten çıkıyor.
Canim 3 ay kullanacaksan tabi ondan demişlerdir ama bu rapor olaylarında süründürüyorlar.peki her gün mü içecek misin? Ben mesela adetin 3.gününde başlıyordum sadece 5 gun kullanıyordum. Eğer öyle kullanacaksan 1 kutu alman yetecektir.canımmelikezeybek dönüş yaptığın için teşekkürler ama dr 3 ay kullanacaksın her ay 10 kapsül dedi inşallah hamile kalırım da gerek kalmaz bi de eczacı öyle satmıyor galiba çünkü birşey demedi
aynen canım seninki gibi sadece bir kutu alacağım ama dr gidip söyleyeceğim herhalde durumu o rapor mu verecek onu anlamadımCanim 3 ay kullanacaksan tabi ondan demişlerdir ama bu rapor olaylarında süründürüyorlar.peki her gün mü içecek misin? Ben mesela adetin 3.gününde başlıyordum sadece 5 gun kullanıyordum. Eğer öyle kullanacaksan 1 kutu alman yetecektir.
Allah yardımcınız olsun .benimde dün transferim oldu .iğneler ilaçlar malesef çok zorlu bir tedavi.
K Kurumsal geçmiş olsun tez zamanda gebe kalırsın inşallah yapışıklık tüplerde mi rahimde mi birde dr nerden anladı hsg filminden miEvet çok zor inşallah tutunur sımsıkı. Dondurulmuşmu kaçtane transfer edildi yaş kaç çok sordum ama
Benim dondurulmuş yapılıklık ve pıhtılaşma var 35 yaşındayıminşallah emeklerimiz boşa gitmez nasip olur bizede.
Ben rapor almamıştım. Çok pahali bi ilaçta değil neden rapor istediler anlamadım. Ben direk alıp kullandım bende 3 sefer kullandım bi kutu yetti.devlet hastanesine gidiyorsan belki ondan da demiş olabilirler.ya da eczacinin işgüzarligiaynen canım seninki gibi sadece bir kutu alacağım ama dr gidip söyleyeceğim herhalde durumu o rapor mu verecek onu anlamadım
bir kutu 100 tl rapor alınca hepsini devlet karşılıyor 4 tl felan veriyorsunBen rapor almamıştım. Çok pahali bi ilaçta değil neden rapor istediler anlamadım. Ben direk alıp kullandım bende 3 sefer kullandım bi kutu yetti.devlet hastanesine gidiyorsan belki ondan da demiş olabilirler.ya da eczacinin işgüzarligi
Çok tebrik ederim hamilesin sanırım. Bende yarın öğreneceğim çok heyecanlıyım. Belirtilerin var miydi acaba ?Ben ilkkez kullandım şubat ayında da klomen kullandım.
Femara klomene göre daha iyi diyorlar , amin canım rabbim büyük gönlümüze göre versin bu ay yüzümüz gülsün
O zaman iyimis canim. Beni o şekilde yönlendirmediler. O kadar ilac parasi verdim ki şu zamana dek. Yeter ki bebegim olsun diyorum artik..Tüp bebek mi seninde ?bir kutu 100 tl rapor alınca hepsini devlet karşılıyor 4 tl felan veriyorsun
Kasık batması idrar koyulaşması ve halsizlik vardı bende saolasın vçcanım inşallah yarın sende güzel haberleri alırsınÇok tebrik ederim hamilesin sanırım. Bende yarın öğreneceğim çok heyecanlıyım. Belirtilerin var miydi acaba ?
Canim bende kasik agrisi ve batmasi var. Hatta dün gece adet agrisi gibi çok sancim oldu uykumdan uyandiracak kadar. Sık idrar a çıkıyorum bir de ama. İnşallah bakalim. Yarın ola hayrolaKasık batması idrar koyulaşması ve halsizlik vardı bende saolasın vçcanım inşallah yarın sende güzel haberleri alırsın
canım ben isterdim ama hamile kalana kadar içeceksin dedi dr yani tam 30 adet her ay 10 adet inşallah kalırım ama kalamazsam son 10 adetiKızlar iyi günler önceki yumurta takibimden kalan femara ilacim kaldi içinde 19 adet var 10 tanesini ben kullanmıştim ( bir tanesi yere düştü) zaten bir tedavide 10 taneye ihtiyaç oluyor ,ihtiyacı olan bir arkadaşa vermek istiyorum. Ben tüp bebek yaptırıyorum ay sonu transferim var dua ederseniz bana çok sevinirim.
yok canım dr deneyecek 3 ay takip edecek olmazsa inşallah olurO zaman iyimis canim. Beni o şekilde yönlendirmediler. O kadar ilac parasi verdim ki şu zamana dek. Yeter ki bebegim olsun diyorum artik..Tüp bebek mi seninde ?
İnşallah hemen olur canım. Ben 2 yıldır uğraşıyorum. .bizde yeni yaptırdık daha işte. Aşilama deneme derim tutma ihtimali çok düşük bir dönem bende sadece femara ve klomen kullanmıştım. Kuru incir i kaynatip suyunu iç bir de çok işe yarıyor.canım ben isterdim ama hamile kalana kadar içeceksin dedi dr yani tam 30 adet her ay 10 adet inşallah kalırım ama kalamazsam son 10 adeti
yok canım dr deneyecek 3 ay takip edecek olmazsa inşallah olur((( eylül ekim gibi tüp bebek yapacağız sanırım ekim adetinden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?