canım bizde iki yıl oacak deneyeli ben çikolata kisti ameliyatı felan oldum aynı zamanda polipte aldılar klomen bile içmedim bu zamana kadar ama artık başlayacağız tedaviye dr tüplerin yapışmış olabilir tekrardan dedi o yüzden bu tedavi girişeceğiz eğer sonuç alamazsak gerçekten yapışmış demektir dedi ve ekim gibi tüp bebek dediİnşallah hemen olur canım. Ben 2 yıldır uğraşıyorum. .bizde yeni yaptırdık daha işte. Aşilama deneme derim tutma ihtimali çok düşük bir dönem bende sadece femara ve klomen kullanmıştım. Kuru incir i kaynatip suyunu iç bir de çok işe yarıyor.
Ben bugünü atlatırsam adet günüm dahada emin olucam rabbim inşallah sanda bebişini bağışlamıştır.Bolca dua et rabbim bu ay yüzünü güldürür inşallah bat ne zamanCanim bende kasik agrisi ve batmasi var. Hatta dün gece adet agrisi gibi çok sancim oldu uykumdan uyandiracak kadar. Sık idrar a çıkıyorum bir de ama. İnşallah bakalim. Yarın ola hayrola
Canim benim adetim normalde 5 gun önceydi. Tüp bebek tedavisi olduğu için. Yani 5.gun emriyosu koydular.bu sebepten döngüm şaştı. Kanama falan bişey yok henuz.allah korusun tabi.ama nedense kendimi hamile gibi hissetmeye basladim. Ilk denememiz.2 embriyo koydular.inslalah tutunmuştur bebegimmBen bugünü atlatırsam adet günüm dahada emin olucam rabbim inşallah sanda bebişini bağışlamıştır.Bolca dua et rabbim bu ay yüzünü güldürür inşallah bat ne zaman
Aminn inşallah canım rabbim bebişini sana bağışlasın...Kaçıncı gün peki bugün aman kendine dikkat etCanim benim adetim normalde 5 gun önceydi. Tüp bebek tedavisi olduğu için. Yani 5.gun emriyosu koydular.bu sebepten döngüm şaştı. Kanama falan bişey yok henuz.allah korusun tabi.ama nedense kendimi hamile gibi hissetmeye basladim. Ilk denememiz.2 embriyo koydular.inslalah tutunmuştur bebegimm
canım bizde iki yıl oacak deneyeli ben çikolata kisti ameliyatı felan oldum aynı zamanda polipte aldılar klomen bile içmedim bu zamana kadar ama artık başlayacağız tedaviye dr tüplerin yapışmış olabilir tekrardan dedi o yüzden bu tedavi girişeceğiz eğer sonuç alamazsak gerçekten yapışmış demektir dedi ve ekim gibi tüp bebek dedi
Pazılı severimde birşeye taktım mı bidaha başka birşeyle uğraşsamda yine aklım ona gider. ..Rabisscyln ve melikezeybek size tavsiyem gidin hatta gitmeyin eşlerinize söyleyin kendinize 1000 parça veya 2000 pazıl aldırın onun başına oturun hiçbirşey düşünmeyin okumayın haber bile izlemeyin birkaç gün ona sarın emin olun hem tututanacak tutunmuşsa da ilk tehlikeli haftayı rahat tamamlayacaksınız
canım bir ilaçtan hemen mucize beklememelisin kullan 2 ay ondan sonra bak yoluna ki femara hakkında çok şey duydum çoğunluk tarafından duyduğum ise öteki ay işe yaradığı yaramasa bile dediğim gibi önce bir 2 ay kullan inşallah gerek kalmaz tabiimerhabalar... ben mart ayında klomen kullandım kımyasal gebelik geçirdim maalesef.. ay ara verip femerayı kullandım bu seferde maalesef yumurtam olgunlaşmadı...bende etki yapmadı ben cok etkılı bır ılac dıye dusunmustum.. doktorumuda degıstırmeye karar verdım..dah fazla zaman kaybetmek ıstemıyorum
Transferimin 11.günü. yarın kanda bakılacak canim. İlk 3 gün dikkat ettim.ama ben devamli yatmaya inanmıyorum. Hatta doktorum rutin hayatına devam et dedi. Otobüse metroya bile bindim hatta ayakta bile gittim. Allahtan herşey .10 gun yatanların tutmuyor. Nasip işi bu. Allah ol derse olur. Ağır kaldırmiyorum sadece bi de arada dinleniyorum o kadar.Aminn inşallah canım rabbim bebişini sana bağışlasın...Kaçıncı gün peki bugün aman kendine dikkat et
Transferimin 11.günü. yarın kanda bakılacak canim. İlk 3 gün dikkat ettim.ama ben devamli yatmaya inanmıyorum. Hatta doktorum rutin hayatına devam et dedi. Otobüse metroya bile bindim hatta ayakta bile gittim. Allahtan herşey .10 gun yatanların tutmuyor. Nasip işi bu. Allah ol derse olur. Ağır kaldırmiyorum sadece bi de arada dinleniyorum o kadar.
canım tüp bebek ne kadara maal oldu raporla mı halletin birde yoksa sen mi yaptırdınCanim benim adetim normalde 5 gun önceydi. Tüp bebek tedavisi olduğu için. Yani 5.gun emriyosu koydular.bu sebepten döngüm şaştı. Kanama falan bişey yok henuz.allah korusun tabi.ama nedense kendimi hamile gibi hissetmeye basladim. Ilk denememiz.2 embriyo koydular.inslalah tutunmuştur bebegimm
Haklısınız mutlaka canım..benim doktor hiç bu konularda benimle konuzsmaz.. bilgi vermez. Ben bir çok şeyi burdan öğrendim inanki.. bu ay regl olayım başka bir doktorla yoluma devam edecem belki o verir 2.sefercanım bir ilaçtan hemen mucize beklememelisin kullan 2 ay ondan sonra bak yoluna ki femara hakkında çok şey duydum çoğunluk tarafından duyduğum ise öteki ay işe yaradığı yaramasa bile dediğim gibi önce bir 2 ay kullan inşallah gerek kalmaz tabii
İlaçlarla beraber 10000 tl yi buldu.ama bize 4500 e mal oldu.kalan tutarı banka karşıladı. Banka çalışanı olduğumuz için. İğneler çok tutuyor ..canım tüp bebek ne kadara maal oldu raporla mı halletin birde yoksa sen mi yaptırdın
benin dr da öyleydi çok başarılıydı ama lafı ağzından cımbızla alıyordum ilaç veriyordu en iyi ilacı veriyordu Allah var ama nasıl kullanacağımı bile söylemezdi ben eczaneden bu siteden ordan burdan öğrenirdim değiştirmek en mantıklısı haklısınızHaklısınız mutlaka canım..benim doktor hiç bu konularda benimle konuzsmaz.. bilgi vermez. Ben bir çok şeyi burdan öğrendim inanki.. bu ay regl olayım başka bir doktorla yoluma devam edecem belki o verir 2.sefer
tutunması için olan iğneler mi off biz ne yapacağız bilmiyorum inşallah iş oralara gelmezdeİlaçlarla beraber 10000 tl yi buldu.ama bize 4500 e mal oldu.kalan tutarı banka karşıladı. Banka çalışanı olduğumuz için. İğneler çok tutuyor ..
Hayır.Hiçbir sorun yoktu.uzun süre olmayınca tüp bebeğe geçtik. Rahim filmi.bile çekildim tüpler de bişey var mi diye. Ama cıkmadı. insan bazen bişey çıksa da tedavi olsam.diyor..Nedensiz infertilite en kötüsü.tutunması için olan iğneler mi off biz ne yapacağız bilmiyorum inşallah iş oralara gelmezdesenin tüpler mi yapışıktı
İnşallah canim.allah yardımcımız olsun.senin durumunda olan çok kişi var canım ilki tüp bebek sonra istemesen de hamile kalanlar arkadaş 3. bile yaptı seninde inşallah öyle olur
Sizin sorunumuz neydi? Hormon değerleriniz nasıl? Ne kadar süredir olmuyor?benin dr da öyleydi çok başarılıydı ama lafı ağzından cımbızla alıyordum ilaç veriyordu en iyi ilacı veriyordu Allah var ama nasıl kullanacağımı bile söylemezdi ben eczaneden bu siteden ordan burdan öğrenirdim değiştirmek en mantıklısı haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?