femara kullananlar ve hamile kalanlar

Aynı şeyi ben de düşünüyorum, hemen olur sanıyodum.. Hasreti anlatma canım, anlatmaya kalksam, aklımdaki bütün kelimeler toplansa binlerce cümleler oluşsa içimdeki sızının bir damlasını bile anlatamaz.. Dün arkadaştaydık iftarda, ufak kızı var.. Evde şenlik var sanki, nasıl sevimli.. Bir hareketler yapıyo şebeklikler filan, eşim oynadı kızla.. Bakıyorum uzaktan eşim adına da üzülüyorum, problem bende olduğu için.. Evimize geldik kocaman ev ama bomboş.. Ne bir ses ne bir kahkaha.. İnsanın içi burkuluyor derler ya aynen öyle... Amin inşallah Rabbim duysun sesimizi...

ah ah kesinlikle.ozellikle su 1 senedir esimdeki bebek istegini ben bilirim.nerde bebek gorse caktirmadan sebeklik yapar sever.cocuklu biri gelse oynar kucagini alir.icim ciz ediyo cok zor durum.

Ümidinizi kaybetmeyin. Femera hemen etki etmiyor bazı kadınlarda . Bende ilk ay hiç gelişme olmadı . Ara kanama gelince Dr bu ay bir sey bekleme mucize yani hamile kalman dedi. Artık diğer tedavi yöntemine başlayacağız dedi ki hamile kaldım. Doktorun mucize dediği oldu yani. Hemde ilk denemede. Yumurtlama sorunum varken hamile kalmam gerçekten mucize. Bu ilaç bazen geç tesir ediyormuş ve o zaman da yumurtlamanın önüne geçemiyorlarmış :)

ah ah kesinlikle.ozellikle su 1 senedir esimdeki bebek istegini ben bilirim.nerde bebek gorse caktirmadan sebeklik yapar sever.cocuklu biri gelse oynar kucagini alir.icim ciz ediyo cok zor durum.

Sabır canım çok zor ama sabır gerekli bize..
Bi'gün bizde anne olacağız buna inan..
Bizim sürecimiz diğerlerinden daha zor ilerleyebilir belki ama
ben inanıyorum kavuşacağız bebeklerimize...

Nihayet kullanıp da faydasını gören biri yazdı..
Öncelikle merhaba, femara çok etkiliymiş zaten,
inşallah sana gösterdiği etkiyi
bizlere de gösterir..

Merhaba kızlar femarayi bende gecen ay ilk defa kullandım. Hamile kalamadim ama gercekten yumurta büyütme uzerinde etkili bi ilac. Daha once klomenle yumurtalarim zar zor 15 16 mm olurken femarayla 17 22 mm civari kaliteli iki yumurtam olustu. Rabbim bu ay nasip etmedi olmadi ama ilac kesinlikle ise yariyor. Allah isteyen herkese bize nasip eder inşallah su mübarek gunlerde birbirimize dua edelim kizlar

Amin inşallah arkadaşım, bu etkiyi ben de görmek istiyorum ay sonunda :))
Nasip bakalım, Rabbim hayırlısını nasip etsin.. Bu ay yine kullanıcak mısın femara??

Ben aslinda tüp denemek istiyorum canım bu ay ama doktorum daha cok erken demişti bunun icin. Yani büyük ihtimal önümüzdeki iki ay daha kullanicam sanirim. İnşallah sendede gösterir ayni etkiyi :)

H hurrem24

İnşallah arkadaşım 13,14 den ileri gitmedi benim yumurtalarım..
Bakalım Rabbim nasip ederse, bu ilaç da vesile olacak..
Güzel haberlerimizi burada paylaşalım ki,
bizden sonra araştıranlar, kullanacak olanlara umut olsun. .

Slm bayanlar bir sorum olacakti. Bende gecen ay femara kullandim bu ilac adet geciktiriyormu.26gunde bir oluyordum 3 gun gecti.bayramdan dolayi eczaneler kapali oldugundan test almadim

Merhaba canim.bi sorum olacak femara adet geciktirdimi sendede.bugun 4 gun olacak.

Evet canım gecikti çatlatma ignesinden 19 gün sonra kan testinde negatifi gorunce adet oldum. Test yap bence varsa idrarda cikar. Bizide haberdar et :)

hurrem24 .!.:
Evet canım gecikti çatlatma ignesinden 19 gün sonra kan testinde negatifi gorunce adet oldum. Test yap bence varsa idrarda cikar. Bizide haberdar et :)
Bana igne yapmadi progesteron tahlili istedi 21. Gunde.sadece femara kullandim. Test aldim.yarin sabaha kadar olmazsam testi yapicam.insallah hayal kirikligina ugramam. 5gun gecti benim

Anladım canım peki progesteron kaç çıktı. Benim 16.5 civariydi doktorum iyi oldugunu söylemişti 10 ve üzeri olmasi gerekiyomus
Bana igne yapmadi progesteron tahlili istedi 21. Gunde.sadece femara kullandim. Test aldim.yarin sabaha kadar olmazsam testi yapicam.insallah hayal kirikligina ugramam. 5gun gecti benim

Slm kızlar femara geç etki eden bi ilaç 11 yumurtam oldu büyümediler doktorum nerdeyse tedaviyi iptal edicekti son bi umut bikaçgün sonra gel tekrar bakalım dedi o büyümeyen yumurtalarımdan en arkada saklanan büyümüş çatlatma iğnemi oldum ve şimdi oğlumu bekliyorumumudunuzu kaybetmeyin ben o ay çok umutsuzdum olmaz dedim ama okadar aksilik içinde oldu

Ne mutlu sana canım. Bende bu ay ikinci kez kullandim femarayi doktorum yarın kontrole çağırdı. Bakalim ne durumda gorucez ama artik eski heyecanim kalmadı

Arkadaslar merhaba
Bi suredir sizleri takip ediyorum..
2 yillik evliyim 9 aydir cocuk istiyoruz olmuyor. Zorlu bi surecmis yasamadan anlasilmiyormus :/ femara kullaniyorum ikinci gunum insallah sizlere de bana da Rabbim nasip eder anne olmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…