femara kullananlar ve hamile kalanlar

M Meslina08 hamilelik henüz yok canım ama yumurtalarim büyümüş. 1 ağustosta catlatma ignemi oldum su an beklemedeyim. Siz kullanmaya basladinizmi
Ilaci kullandim bugun kontrolum vardi 2 tane yumurta olusmus pazartesi tekrar kontrol edecegini ve catlatma icin igne verecegini soyledi dr. Umarim bu bekleyisinin sonunda bebis haberini alirsin.

bende adetimin 3. günü yani 2 gün sonra başlıyorum femeraya adetimin 10. günü de kontrolüm var umarım güzel gelişmeler olurda yüzümüz güler

bende adetimin 3. günü yani 2 gün sonra başlıyorum femeraya adetimin 10. günü de kontrolüm var umarım güzel gelişmeler olurda yüzümüz güler
Insallah Rabbim yuzumuzu guldursun.. stres olmamamiz lazim beyninden olumsuz dusunceleri sil ben dusunmemeye calisiyorum

bende öyle yapmaya çalışıyorum canım Allahtan istiyorum çok şükür bugünümüze yine birazdan doktoru da aricam da canım benim dün biraz adet kanamam geldi sonra durdu sadece silinirken peçeteye geldi hafif ben dünü 1. günü sayıcam değil mi zaten çok gelmez adet kanamam ama bu defa daha tuhaf oldu

Evet canim 1. Gun sayacaksin dunu..
Umarim adet halin degildir bebis varsa tutunma kanamasi felandir insallahh

adetim geçince gebelik testi yaptım canım negatifti dünde adet oldum işte aradım doktorumu o da dünü 1. günü sayacaksın dedi 10. günü kontrole gidicem Rabbim yardımcımız olsun senin kaçıncı günün ilaca başladığın canım

Persembe sabah son ilacimi ictim ve dun kontrole gittim 2 yumurtam varmis biri daha kaliteli pazartesi bir daha kontrole cagirdi eger dusundugu olcuye gelirse catlatma ignesini vuracakmis
Rabbim kalbimizi goruyor kucagimizi bos birakmicak insallah canim

inş canım dermansız dert vermesin rabbim canım bu femeranın içinde 30 tane minik minik haplar var dimi doktor sanki 7 tane var dedi diye hatırlıyorum ama kutuda 30 tane var 3 kart yani eşimde diyor 7 gün kullan adetin 10. günü geleceksin dedi diyor ya kafamız çorba oldu inş bu ilaç işe yarar senin durumun ne canım bende poli. over var şifa olsun inş

Evet 30 tane minicik ilac var benim doktorum adetin 5. Gunu sabah baslicaksin dedi her 5 gun her sabah ikiser adet alacaksin dedi. 10. Gun doktor kontrolu istedi yani dun. Insallah faydasini goruruz

inş canım doktorlarımız farklı dozlarda farklı günlerde demiş bildikleri vardır elbet Rabbim şifa versin hepimize

tabi canım ir dünya tahliller yapılıyor ultrason bakılıyor herkesin durumu bir başka söyledikleri neyse yapıcaz doktorların başka yapacağımız bir şey yok bende bugün başladım femeraya Rabbim şifa versin bize ben 6 ay önce klomen kullandım tesir etmemişti sonra sinirlendim tedaviyi bıraktım ertesi ay kendiliğimden hamile kaldım ama sonra kaybettim bebeğimi kalbi atmıyordu düşük başladı kürtaja aldılar doktorum bu defa femera verdi bu klomenden daha etkiliymiş zaten bu ilaç ta tesir etmezse bir kaç ay deneriz olmaz sa artık aşılama falan olur dedi Rabbim herşeyin en güzelini bilir şifa versin bize

Cok gecmis olsun Rabbim saglikli sibagli bebegini kucagina almani nasip etsin. Benimde yarin kontrolum var bakalim ne diyecek. Heyecanla sureci yasiyorum :)

İnş iyi geçer canım doktordan sonra yaz yarın Rabbim gönlümüze göre versin canım polikistik over var mı sende

İnş iyi geçer canım doktordan sonra yaz yarın Rabbim gönlümüze göre versin canım polikistik over var mı sende
Canim bende polikistik over yok benim sorunum su adetlerim duzenli saati saatine olurum. Ama bende fsh hormonu 10.53 doktorun bana dedigi yumurta rezervim iyi ama fsh dan sebep yumurtalarim istenilen olgunluga gelip catlamiyor. Bunun icinde bu ilac ile olgunlastirip catlamasini saglicaz dedi. Ilk defa kullandim insallah olur Rabbim dualarimizi duysun

amin canım inş gönlümüze göre versin rabbim canım doktordan sonra yaz inş gönlüne göre olur herşey

canım gittin mi doktora

Eveeet doktordan geldimm :) bu sabah bir yumurtam catlamis doktorum bunun iyi bisey oldugunu bes gunluk ilac kullanimindan sonra yumurtanin kendi halinde istenilen seviyeye ulasip gununde catladigini soyledi. Eger bugun catlamasaydi igne ile catlatacakti :) bundan sonrasi bekleyis olacak artik. Sende gelismelerden haberdar et canim okurmu

çok şükür canım Rabbim gönlümüze göre versin benim ilk kontrolüm pazartesi yazarım sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…