femara kullananlar ve hamile kalanlar

polikistik overden dolayı pek umumudum yok açıkçası polikistik over illet bir hastalık kiloda verdim ama etkisi olur diye çok heveslenmek istemiyorum çünkü o hevesim hep kursağımda kalıyor sadece Rabbime sığınıyorum

Umudunu asla yitirme ne gelirse Allah tan bizim elimizde bisey yok. Rabbim "ol" diyecekki olsun. Biz elimizden geleni yapalim Rabbim nasip ettiyse ki insallah olacak

ya kızlar biliyorsunuz ben femeraya başladım adetin 3. günü başladım bugün adetin 8. günü hala benden kahverengi lekelenme geliyor bu olumlu birşey mi olumsuz bişey mi acaba diyorum işe yaramıyor mu bu ilaç da normalde benim adetim 3. günü biterdi polikistik overliyim psikolojimi çok etkiliyor ya

ya kızlar kimsede böyle olmadı mı bir benimmi başıma geldi böyle bişey

ya kızlar kimsede böyle olmadı mı bir benimmi başıma geldi böyle bişey
Canim bende polikistik over yok ama bildigin gibi bu ay bu ilaci kullandim oyle bise olmadi bende ilk defa kullandigim icin etkileri insandan insana degisiyormu bilemiyorum. Doktorunla konustunmu bu durumu veya ilac sonrasi muaynede nededi

muayeneye pazartesi günü gidiyorum canım aradım doktor yoktu ilaç etki mi ediyor nedir anlamadım

Endiselenme canım bu normal bisey bende ayni seyi yasadim hafif pembemsi kanama oldu bikaç gün doktorumu aradigimda ilacin rahmi gebeliğe hazirladigini söylemişti. Hatta prospektustede yaziyo vajinal kanama olabilir diye. Sıkma canını

Insallah ilac bi ise yaramistir bende gunleri sayiyorum resmen..

ay çok sağol canım ya içiimi rahatlattın doktoru aradım 2 kere ulaşamadım bende canımı çok sıktı bu kanama inş işe yarıyordur pazartesi kontrolum var iple çekiyorum

bayanlar benim pazartesi kontrolüm var yumurta takibindeyim ya bu femera yumurtaları büyütmemişse ben bu femeraya devam mı edicem yoksa etki etmemişse önümüzdeki aya tekrar mı ilaca başlicam ilk kez başladım tedaviye tecrübenizi paylaşırmısınız benimle bu arada femerayı günde 1 defa sabah içiyorum

kızlar günaydın şimdi doktordan geldim pkoluyum ben ilk defa tedaviye başladım femera diye bir ilaç verdi bana bugün 11. günü bana diyor yumurtan 10.mm olmuş kalitesiz yumurta tüp bebebk yapın dedim ilacın dozunu artırın sabah bir tane içtim akşam da içim yani bu kadar insan 1 ay deneyip olmayınca hemen tüp bebebk mi yapıyor ben bu ay hiç cvp da alamayabilrdim diyo zaman kaybı aşılama da değil diyor direk tüp bebek ne diyorsunuz ya kafayı yicem ben lütfen bir akıl verin yardımcı olun bide ben bir kürtaj yaşadım o hamileliğimde soğan suyu içmiştim dedim 125 liralık ilacın yapamadığını kilosu 1 liralık soğan mı yaptı ne sinir bozucu durum ya bu

Canim oncelikle sakinligini koru. Bende tedaviye yeni basladim 26 agustosta regl olmam lazim normalde ilk denemem femerayi ama dogru doktoru bulana kadar inan resmen sinir krizi gecirdim. Once kavacikta ozel buyuk bi hastanenin doktoruna gittim kadin daha benim hicbiseyime bakmadan sana acilen tup bebek yapmamiz lazim dedi. Benim moralimi bozdu sonda muayne etti bu sefer rahimde buyuk bir polip oldugunu ameliyat olmam gerektigini soyledi. Ordan moralsiz ciktim dunyam basima yikilmisti resmsn baska doktora bikac gun sonra baska bi doktora derken bende polip olmadigini ogrendim ve suan ki doktorumdan cok memnunum en azindan beni psikolojik olarakta rahatlatti. Demem o ki bence tek doktorun dedigiyle kalma arastir git baska baska doktorlara. Ben tup de yaptirsam bu doktorda yaptirucam cunku diger doktorlarin yaklasmadigi gibi yaklasti.

ya ağlaya ağlaya bindim otobuse deli oldum kanser olsam daha çabuk tedaviye başlanırdı daha ilk ay ve tek doz sadece sabah bir tane içtim ben daha kendi kendime diyordun ki hiç cvp vermicek 10 mm olmuş tamam bu ay olmasın ama öteki aya dozu artır psikolojimi bozdu doğru düzgün doktora denk düşemedik bir türlü özele gitmem daha ya devlette duydum bir tane onu düşünüyorum bu ay gel bir kaç gün sonra bakim de demiyor belki büyicek daha ben napacam şimdi ne yapim deli olacam ya

Canim ilaci biraktiktan sonrada yumurtalarin buyumeye devam edigor catlama seviyesine geliyor sen bu konuda doktora pek bakma bence. Suan benim gittigim doktor en az uc ay bunu denedikten sonra aşilama aşilamada olmazsa tup bebek deneriz dedi. Oda benim yasimdan oturu ben acele ediyorum. 33 yasindayim zaman kaybetmek istemiyorum
Bana adetin beainci gun baslatip sabahlari ikiser tane bes gun iciceksin dedi. Gittigimde besinci gun kontrole biri 15 mm biri 10 mm iki yumurta vardi uc gun sonra gittigimde 15 mm olan catlama seviyesine gelip catlamisti ilaci biraktigim halde. Sendede oyle olabilir. Oyuzden sen umudunu yitirme ve stres olma
Stres faktoru cok onemli

25 yaşındayım ben dedim hani benim bildiğim önce aşılama yapılır hani tüp bebek te yaptırılır ama öncesinde aşılama var yani her şey sırasıyla ben ilaca devam edmmi acaba başka doktora mı gütsem ya durduk yere 1 ay kayıp olacak çıldırmak üzereyim femera var daha önümüzdeki aya bir daha mı denesem diyorum yada ben napim bilmiyorum çok beterim ya çokkk

Daha yasin 25 ve hani senden tüp filmi vs istemeden seni tup bebege yonlendirmesi hata. Senin yasin icin hata!.
Benden akil olmaz ama bence baska doktora git. Hem dedigin gibi tupe karar verebilmesi icin gerekli arastirmayi bile yapmadan buna nasil karar verebiliyor. Canini sıkma ve baska bi doktora git derim ben.

arkadaşımda öyle dedi bu bir kaç gün içinde mi gitsem adet olunca mı gitsem başka bir doktora ya bu ayı boşa geçirmek istemiyorum o doktora asla gitmem bir daha zaten takip bile etmedi belki büyicek yine ben 1 veya 2 güne başkasına mı gitsem bari bu ayı kurtarim diyorum

Ilaci ictin okadar bence sen yarindan tezi yok git bi doktora. Ne kadar olsada her ilacin insan bunyesine faydasi oldugu kadad zararida vardir. Bari ictiklerin bosa gitmesin
Rabbim yuzumuzu guldursun

canım bide yumurtalarım yeterince büyümediyse o ilaca devam etmesi gerekmiyormuydu normal şartlarda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…