Canim bende polikistik over yok ama bildigin gibi bu ay bu ilaci kullandim oyle bise olmadi bende ilk defa kullandigim icin etkileri insandan insana degisiyormu bilemiyorum. Doktorunla konustunmu bu durumu veya ilac sonrasi muaynede nedediya kızlar kimsede böyle olmadı mı bir benimmi başıma geldi böyle bişey
Endiselenme canım bu normal bisey bende ayni seyi yasadim hafif pembemsi kanama oldu bikaç gün doktorumu aradigimda ilacin rahmi gebeliğe hazirladigini söylemişti. Hatta prospektustede yaziyo vajinal kanama olabilir diye. Sıkma canınıya kızlar biliyorsunuz ben femeraya başladım adetin 3. günü başladım bugün adetin 8. günü hala benden kahverengi lekelenme geliyor bu olumlu birşey mi olumsuz bişey mi acaba diyorum işe yaramıyor mu bu ilaç da normalde benim adetim 3. günü biterdi polikistik overliyim psikolojimi çok etkiliyor ya
Insallah ilac bi ise yaramistir bende gunleri sayiyorum resmen..Endiselenme canım bu normal bisey bende ayni seyi yasadim hafif pembemsi kanama oldu bikaç gün doktorumu aradigimda ilacin rahmi gebeliğe hazirladigini söylemişti. Hatta prospektustede yaziyo vajinal kanama olabilir diye. Sıkma canını
Endiselenme canım bu normal bisey bende ayni seyi yasadim hafif pembemsi kanama oldu bikaç gün doktorumu aradigimda ilacin rahmi gebeliğe hazirladigini söylemişti. Hatta prospektustede yaziyo vajinal kanama olabilir diye. Sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?